- 3 Aralık 2024
- 24
- 4
- 24
- Konu Sahibi Tuba Aktas
Merhaba kızlar bnm beta HCG 5.35 çıktı acaba hamile miyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erken test mi.yaptiniz? 5 üzeri hamilelik oluyor.Merhaba kızlar bnm beta HCG 5.35 çıktı acaba hamile miyim
Regliniz gecikti mi değeriniz normalden yüksek ama hamile denecek kadar da değil sankiMerhaba kızlar bnm beta HCG 5.35 çıktı acaba hamile miyim
Evet haylada regl olmadım dört gün üzerinden geçtiği halde olmadımRegliniz gecikti mi değeriniz normalden yüksek ama hamile denecek kadar da değil sanki
Geç döllenme olabilir iki gün sonra tekrar aynı saatte kan verip artıp artmadığına bakabilirsiniz 10 ve altına şüpheli gözüyle bakıyorlarEvet haylada regl olmadım dört gün üzerinden geçtiği halde olmadım
Randevu aldım ayın 20 sinde erken randevu bulamadım maalesefGeç döllenme olabilir iki gün sonra tekrar aynı saatte kan verip artıp artmadığına bakabilirsiniz 10 ve altına şüpheli gözüyle bakıyorlar
4 gün gecikmeye değerin düşük çıkmış iki gün sonra tekrar kan ver sağlık ocağında da verebilirsinEvet haylada regl olmadım dört gün üzerinden geçtiği halde olmadım
Bnm adetime 1 gün kala test verdim 4 kala değil4 gün gecikmeye değerin düşük çıkmış iki gün sonra tekrar kan ver sağlık ocağında da verebilirsin
Ben daha reglime 5 gün varken kan vermiştim 100 çıkmıştı beta değerim, ama belki geç döllenme olmuştur ondan düşük çıkmıştır. 2 güne bir kan verip değerini kontrol etmen lazım 2 katı artıyorsa sağlıklı bir gebelik olduğunu gösterir, dediğim gibi sağlık ocağında kan verebilirsinBnm adetime 1 gün kala test verdim 4 kala değil
Aslında biraz daha beklemek istiyorum 10 yada 15 gün sonra test vermek istiyorumBen daha reglime 5 gün varken kan vermiştim 100 çıkmıştı beta değerim, ama belki geç döllenme olmuştur ondan düşük çıkmıştır. 2 güne bir kan verip değerini kontrol etmen lazım 2 katı artıyorsa sağlıklı bir gebelik olduğunu gösterir, dediğim gibi sağlık ocağında kan verebilirsin
Siz bilirsinizAslında biraz daha beklemek istiyorum 10 yada 15 gün sonra test vermek istiyorum
Teşekkür ederim yorumunuz içindeSiz bilirsiniz
Bugün test tekrar verdim değerim düşmüştü 0.34 de düşmüştüTeşekkür ederim yorumunuz içinde