Beta Hcg Bakabilir misiniz

thdz

Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2022
28
21
26
Merhaba,

Adete 1 gün kala silik çizgiyle pozitif çıktı. Aynı gün kan testi verdim sırayla,
cuma 55 hcg
cumartesi 98 hcg
pazartesi 150 hcg
salı yanı bugün 180 hcg

ne diyorsunuz? kimyasal olabilir mi? randevu aldim persembeye ama içim içimi yiyor cumartesiden salıya 180 olması düşündürüyor..

Her gün baktirmanizin bir anlamı yok 2 günde bir minimum %60 artması gerekiyor cumartesi 98, %60 artmış hali de 156,8 yani pazartesi olması gereken değer, çok ciddi bir fark yok 2 günde bir baktırın umarım sağlıklı bir gebeliktir

Umarım, çok teşekkür ederim. Evet her gün baktırmak biraz panik biraz tecrübesizlikten dolayi tek yaniltan cumartesiden salıya 98 - 180 olmasi daha yüksek bekliyordum sat 9 şubat 3+5 su an

2 günde bir baktırmış olsaydınız aslında daha net belli olurdu, perşembe tekrar baktırın bence.

Kimyasal gebelikte normal zamanda adet olunuyor, siz adet oldunuz mu?

2 günde bir baktırmış olsaydınız aslında daha net belli olurdu, perşembe tekrar baktırın bence.

Kimyasal gebelikte normal zamanda adet olunuyor, siz adet oldunuz mu?
yani evet heyecandan kosa kosa gittim her gün. cumartesi 98, salı 180 olması biraz yanıltıyor şu an

Neden her gün baktiriyorsunuz

Beklenen adet tarihinden 10 gün sonra falan çağırıyor genelde doktorlar. Test vermeyi bırakın gününüz gelince doktora gidin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…