- Emoji Skoru
- 214
- Puanlar
- 23
- Konu Sahibi ladyagmur1
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam artıyor inan bana güzel sonuç alacaksınnnnn güzel sonuçlar alıcazzz inanıyorum bennnnnEvet evet
İnşallah canım yasa bende inanıyorum ya erken öğrenmemek gerekiyor bazende ama işte sabırsızlık çok kötü yaTamam artıyor inan bana güzel sonuç alacaksınnnnn güzel sonuçlar alıcazzz inanıyorum bennnnn![]()
Evet erken öğrenince kan vermek süründürüyor ama sonu güzel olsun da sürünelimİnşallah canım yasa bende inanıyorum ya erken öğrenmemek gerekiyor bazende ama işte sabırsızlık çok kötü ya
Aynen öyle vallahi yarın vericem kanı birde pazartesi acilde veririm dahada vermem herhalde yaEvet erken öğrenince kan vermek süründürüyor ama sonu güzel olsun da sürünelim
Ay amin inşallah yaaa çok istiyorum dua ediyorum hepAmin❤ güzel düşün güzel olsun olumsuz cagırma inşallah cok guzel devam edecek
![]()
Bende cumartesi vericem tekrarAynen öyle vallahi yarın vericem kanı birde pazartesi acilde veririm dahada vermem herhalde ya
AminAy amin inşallah yaaa çok istiyorum dua ediyorum hep![]()
Bence iyi hayırlı olsun gözünüz aydınHerkese hayırlı akşamlar Rabbim herkesin gönlüne göre versin 11 aralıkta transferimiz oldu bugün transfer hariç 7nci gün dayanamadım kan testi verdim 38.25 çıktı heyecandan duramıyorum iyi mi kötü mü anlamadım acil help
Ne yaptın canımBende cumartesi vericem tekrar
5 + 4 hamileyim canımNe yaptın canım
canim hayirli olsun ilk betani kâc dpo da vermistin gec dollenme olabilir mi demissin de merak ettim benimde bat dündü bugun testim negatifti5 + 4 hamileyim canım
Valla bilmiyorum canım sat 17 kasım . 30 kasım - 2-6 Aralık ilişkileri oldu . 16 aralıkta vermiştim kanıcanim hayirli olsun ilk betani kâc dpo da vermistin gec dollenme olabilir mi demissin de merak ettim benimde bat dündü bugun testim negatifti
anlaadim canimValla bilmiyorum canım sat 17 kasım . 30 kasım - 2-6 Aralık ilişkileri oldu . 16 aralıkta vermiştim kanı
Bu arada 16 aralıkta idrar testim negatifti kan testim pozitiftianlaadim canim
aaa gercekten mi? erken gebelik miydi kaset test miydi bide gecikince mi yapmistin gecikmeden once miBu arada 16 aralıkta idrar testim negatifti kan testim pozitifti
İşte benim kan 2 günde bir artış gösterdi 12,65ti ilk kanda 2 gün sonra 55 olmuştu o zaman testler silikleşti sonra 185 te biraz daha belliydi en son 830da belirginleşti. Kaset test değildi erkek gebelik testiydi hepsi. Sat 17 kasım olduğuna göre yine 16-17 Kasımsa regl olmam gerekiyordu galibaaaa gercekten mi? erken gebelik miydi kaset test miydi bide gecikince mi yapmistin gecikmeden once mi
Eğer regl olmazsanız bi kan verin gebelik testleri hcg hemen algılamıyor biliyorsunuzaaa gercekten mi? erken gebelik miydi kaset test miydi bide gecikince mi yapmistin gecikmeden once mi
yani bat zamaninda ogrenmissin ama testin negatif kanin pozitif cikmisss sasirdim suann, bakalim canim bende yarina kadar bekliyim olmazsam test yaparim tekrar pazartesiye kadar yine gelmezse kan veririm artik 2 gun daha bekliyim bakalimİşte benim kan 2 günde bir artış gösterdi 12,65ti ilk kanda 2 gün sonra 55 olmuştu o zaman testler silikleşti sonra 185 te biraz daha belliydi en son 830da belirginleşti. Kaset test değildi erkek gebelik testiydi hepsi. Sat 17 kasım olduğuna göre yine 16-17 Kasımsa regl olmam gerekiyordu galiba