• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg artmış ?

Herkese hayırlı akşamlar Rabbim herkesin gönlüne göre versin 11 aralıkta transferimiz oldu bugün transfer hariç 7nci gün dayanamadım kan testi verdim 38.25 çıktı heyecandan duramıyorum iyi mi kötü mü anlamadım acil help
Bence iyi hayırlı olsun gözünüz aydın

canim hayirli olsun ilk betani kâc dpo da vermistin gec dollenme olabilir mi demissin de merak ettim benimde bat dündü bugun testim negatifti
Valla bilmiyorum canım sat 17 kasım . 30 kasım - 2-6 Aralık ilişkileri oldu . 16 aralıkta vermiştim kanı

aaa gercekten mi? erken gebelik miydi kaset test miydi bide gecikince mi yapmistin gecikmeden once mi
İşte benim kan 2 günde bir artış gösterdi 12,65ti ilk kanda 2 gün sonra 55 olmuştu o zaman testler silikleşti sonra 185 te biraz daha belliydi en son 830da belirginleşti. Kaset test değildi erkek gebelik testiydi hepsi. Sat 17 kasım olduğuna göre yine 16-17 Kasımsa regl olmam gerekiyordu galiba

İşte benim kan 2 günde bir artış gösterdi 12,65ti ilk kanda 2 gün sonra 55 olmuştu o zaman testler silikleşti sonra 185 te biraz daha belliydi en son 830da belirginleşti. Kaset test değildi erkek gebelik testiydi hepsi. Sat 17 kasım olduğuna göre yine 16-17 Kasımsa regl olmam gerekiyordu galiba
yani bat zamaninda ogrenmissin ama testin negatif kanin pozitif cikmisss sasirdim suann, bakalim canim bende yarina kadar bekliyim olmazsam test yaparim tekrar pazartesiye kadar yine gelmezse kan veririm artik 2 gun daha bekliyim bakalim

Back
X