• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg artışlarınız nasıldı..???

Canım bu testleri çok kafana takma. Benim sonuçlarım hiç iki kat artmıyordu. Doktor bile umutsuzdu bebek tutmaz diyordu. Şimdi maşallah 13 haftalık hamileyim. Bence daha yaptırma test. Bir hafta sonra keseni görmeye git. Hatta sabredebilirsen 10 gün sonra git kalp atışlarını da duy derim:)) Ben çok süründüm doktorlarda. Çok evham yaptım. Şimdi kızıyorum kendime..Hayırlı olsun bebeciğin.

allah sağ salim kucagına almayı nasip etsin tatlım bebişini :49:

kızlar nooolur bi de benim değerlerime bakın sat 13 şubat. 12 martta 77 çıktı 17 martta da >500 çıktı beta hcg. dün de muayene oldum ama keseyi göremedi dr. alttan baktığı halde normal mi sizce iyi mi değerler?

kızlar nooolur bi de benim değerlerime bakın sat 13 şubat. 12 martta 77 çıktı 17 martta da >500 çıktı beta hcg. dün de muayene oldum ama keseyi göremedi dr. alttan baktığı halde normal mi sizce iyi mi değerler?

normal canım artış keseyı 3000lere cıkmadan goremıyolarmıs sanırım benım 1190 bende goremedım daha yarın yenıden gıdıcem yukselmıstır sanırım ınsallah gorurum bu defa

normal canım artış keseyı 3000lere cıkmadan goremıyolarmıs sanırım benım 1190 bende goremedım daha yarın yenıden gıdıcem yukselmıstır sanırım ınsallah gorurum bu defa

Canım seninle aynıyız, bende 5+4 teyim. Dün gittiğimde doktorda keseyi göremedi, beta değerim 1850 çıktı. Yarın tekrar gidicem hem kan değerime bakacak doktor dış gebelikten şüphelendiği için hemde keseye bakacak tekrar. Ben de çok korkuyorum, kahverengi lekelenmelerimde var. öffff :43:

Canım seninle aynıyız, bende 5+4 teyim. Dün gittiğimde doktorda keseyi göremedi, beta değerim 1850 çıktı. Yarın tekrar gidicem hem kan değerime bakacak doktor dış gebelikten şüphelendiği için hemde keseye bakacak tekrar. Ben de çok korkuyorum, kahverengi lekelenmelerimde var. öffff :43:

cnm naptın gittin mı doktora ben cok sukur karından ultrasonla keseyı gordum 10 gun sonra embriyoyu gormeye gıdıcem allahın ıznıyle kucagımıza alırız ınsallah bebıslerımızı :16:

arkadaslar çok üzgünüm en son 14 subatta adet oldum. 16 mart 165, 18 mart 430 du hcg 20 martta kahverengi leke geldi. bi koyde ogretmenim bu yuzden 21 martta ancak doktora geldım progestan verdı ve hcg istedi 21 mart hcg 724 cıktı artıs duzensız dedi kanamam ne guzel durmustu bugun yanı 23 martta hcg 501 :( doktoru aradım kahverengı lekeler basladı yıne sanırım dusuk yapacaksın dedı ve agrı yada kanamada beklemeden gel dedı. pazartesi tekrar hcg istedi. gogus hassasıyetim çok azaldı :(

Bugün hcg 238 çıktı:( doktora gittim vajinal usg ye aldı rahim arkasında kan varmı diye baktı yok dedi düşük büyük ihtimalle ama dış gebelik fikrini aklından çıkarma dedi hcg takibine devam. İlk gebeliğim ve burda sizlerden öğrendim birçok şeyi. 6 aylık evliyim ve ilk gebeliğim düşük oldu:( kanamam yada ağrım yok henüz üzgünüm alıştırmıştım kendimi hamileliğe bir k günde inşallah daha güzel haberlerimide yazarım buraya

Bugün hcg 238 çıktı:( doktora gittim vajinal usg ye aldı rahim arkasında kan varmı diye baktı yok dedi düşük büyük ihtimalle ama dış gebelik fikrini aklından çıkarma dedi hcg takibine devam. İlk gebeliğim ve burda sizlerden öğrendim birçok şeyi. 6 aylık evliyim ve ilk gebeliğim düşük oldu:( kanamam yada ağrım yok henüz üzgünüm alıştırmıştım kendimi hamileliğe bir k günde inşallah daha güzel haberlerimide yazarım buraya

naptın canım son sonuç ne

Canım bugün kanamam başladı henüz çok fazla değil ama az az. Hcg sıfırlarında tamamen daha rahatlıcam hızla düşüyor cuma tekrar test yapılacak biraz ağrım var ama sat 14 Şubat ve bugün bitti : s

kızlar ben 7 haftalık hamileyim ultrasonda bebişimi de kalp atislarınıda gördüm beta hcg benim 3859.83 tü. sizin yazdıklarınızı okuyunca merak ettim ben bir kere kan testi yaptırdım sonuç bu ve 5 haftalıkmışım. bu degri sürekli takip etmekmi gerekiyo yardımcı olurmusunuzzzz????

inşallah canım allah gönlüne göre versin ümidini yitirme hayırlısı olsun

kızlar ben 7 haftalık hamileyim ultrasonda bebişimi de kalp atislarınıda gördüm beta hcg benim 3859.83 tü. sizin yazdıklarınızı okuyunca merak ettim ben bir kere kan testi yaptırdım sonuç bu ve 5 haftalıkmışım. bu degri sürekli takip etmekmi gerekiyo yardımcı olurmusunuzzzz????

sanırım gerekmıyor tatlım ultrasonda gorup kalp atısınıda duymussun doktorun zaten bı sorun oldugunu anlardı olsaydı mutlaka test yapardı demekkı hersey yolunda canını sıkma sen bu arada benımle aynısın sende bende 7 haftalık hamıleyım rabbım bebeklerımızı sag saglım kucagımıza almamızı nasip eder insallahhh :16:

Canım bugün kanamam başladı henüz çok fazla değil ama az az. Hcg sıfırlarında tamamen daha rahatlıcam hızla düşüyor cuma tekrar test yapılacak biraz ağrım var ama sat 14 Şubat ve bugün bitti : s

cnm benım cok uzuldum rabbım ınsallah tez zamanda bebek sahıbı olmanı nasip eder hayırlısıyla. uzme kendını nolur :(

sanırım gerekmıyor tatlım ultrasonda gorup kalp atısınıda duymussun doktorun zaten bı sorun oldugunu anlardı olsaydı mutlaka test yapardı demekkı hersey yolunda canını sıkma sen bu arada benımle aynısın sende bende 7 haftalık hamıleyım rabbım bebeklerımızı sag saglım kucagımıza almamızı nasip eder insallahhh :16:

saol canım tesekkur ederim amin inşallah sende sağ salim bebişini kucağğına alırsın

merhaba arkadaşlar beta hcg sonuçlarım
15.gün 50
17.gün 173
19.gün 630
sizce sonuçlar nasıl kanamada oluyo arada crinone kullanıyorum.düşükten dış gebelikten korkuyorum.beta hcg sonuçunu farklı dr gördü ikiz olabilir dedi ama :(( sizlerin yorumları önemli benim için kendi doktorum salı günü gel dedi daha vakit var yani inş hayırlı sonuçlar alırım

Back