Beta HCG Artışım bu şekilde olan varmı?

1fafeyla

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2022
1.222
1.414
25
Merhaba
24 Mayıs 4 gün gecikme ve 70 beta ile gebelik öğrendim . 4 gün sonra karın ağrısı şikayeti ile acilde tekrar bakıldı değer 104,3 . Değerin normal olmadığını fark edip pratisyen hekime sordum herşey yolunda dedi. Kadın doğuma tekrar sordum sonlanmış yada dış gebelik olabilir. Çok az da olsa Sağlıklı olma ihtimali var dedi . Bu şekilde ilerleyip sağlıklı gebelik elde eden varmı ?

Son düzenleme:
Hayırlı geceler öncelikle
Perşembe günü yani 4 gün önce 70 le ve 4 gün gecikme ile gebelik öğrendim . Bugün pazar günü yani adet olcakmışım gibi ağrıları arttığı İçin acile gittim kan verdim beta 104,3 olmuş 4 günde doktor herşeyin normal olduğunu söyledi . Pratisyen hekim ama . İki kayı artması gerekmiyormuydu 2 günde dedim . Yok normal dedi . Başka bir doktora sordurttum kuzenime kadın doğumcu değerin düşük olduğunu ya dış gebelik yada sonlanmış bir gebelik olabileceğini, ama bir ihtimalle de sağlıklı ilerleyebileceğini iki gün sonra kan verip baktırmam gerektiğini söylemiş . Şuan o kadar kötüyüm ki korkuyorum daha 23 yaşındayım henüz çocuğum yok . Dış gebelikse ve fark edilmez se diye . Bugünden itibaren 9 gün gecikmem ve 36. Adet döngüsündeyim . Bu değer ne olur? böyle değer görüp sonrasında düzelen sağlıklı gebelik elde eden varmı . Son adete göre 5 haftalık olmamız gerekirken 104 değer çok tedirgin etti beni lütfen yardımcı olun 🥺😞😞
Ben dört gün gecikmede 34le öğrendim sıkıntı etmeyin bu bir problem değil ama ikinci kanı kaç gün sonra verdiniz onu anlamadım iki gün sonra ise biraz değer dusukte kalmis bir kezz daha verin umarim artış devam eder hakkınızda hayırlısı olsun

Ben dört gün gecikmede 34le öğrendim sıkıntı etmeyin bu bir problem değil ama ikinci kanı kaç gün sonra verdiniz onu anlamadım iki gün sonra ise biraz değer dusukte kalmis bir kezz daha verin umarim artış devam eder hakkınızda hayırlısı olsun
4 gün sonra verdim ilkini perşembe ikincisini ise pazar günü verdim .

İlk değeriniz 70 ise iki gün sonra değeriniz en az bir iki kat artmalıydı. Umarım dış gebelik değildir ama düzenli ölçüm yaptırmanızı tavsiye ederim. Kendi sağlığınız için

Dış gebelik veya kimyasal gebelik olabilir. Değerin 70 , 140, 280 şeklinde olmalıydı ama Allah büyüktür bol dua et ve mutlaka 2 günde 1 kan ver

İlk değeriniz 70 ise iki gün sonra değeriniz en az bir iki kat artmalıydı. Umarım dış gebelik değildir ama düzenli ölçüm yaptırmanızı tavsiye ederim. Kendi sağlığınız için
Evet düzensiz bi artış var yarın tekrar baktırcam umarım sağlıklı ilerler 3 senedir bebek bekliyordum bu olaydan sonra uzun bi süre daha devam edemicem galiba . 2 kez kimyasal sonrası bu olay çok zor

Dış gebelik veya kimyasal gebelik olabilir. Değerin 70 , 140, 280 şeklinde olmalıydı ama Allah büyüktür bol dua et ve mutlaka 2 günde 1 kan ver
Teşekkür ederim yanıtın İçin bende o iki ihtimal diye düşünüyorum. Ama bir mucize de olsun sağlıklı devam etsin isterdim yarın tekrar baktırcam nasipten öte yol yok 😞

Formdan bilgi almak isteyen arkadaşlar olur diye yazıyorum değerlerim 70 -104-50 ve bugün de 20 ile kanama başladı . Adetim 12 gün geçmişti 5+2 oluruz diye hesap yaparken dış gebelik mi bu zamana kimyasal kalırmı derken kaldığını görmüş oldum haftaya perşembe tekrar çağırdı doktorum değerin sıfırlandığını görmek gerek dedi . Kürtaja gerek yok dediğinde mutluluktan ağlama isteği geldi resmen çok korkmuştum dış gebelikten . Kanamam olcağını akşamdan fark etttim adet olcak gibi belim omuzlarım ağrıyodu . Dış gebelikte de bu belirtiler varmış tabi ama takibi bırakmadan hemen o masaya yatmayın iyice bir düşcekmi değer takip edin . Allah kimseye yaşatmasın . Sağlıklı evlatlar nasip etsin herkese 🙏🏻

X