• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beta hcg artısım 2.1 4.2 7.4 18

marmarmary

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2020
24
8
1
32
merhaba hanımlar ben spıralle korunurken adet gunum gectıgı ıcın doktora gıttım ılk gıttıgım de bhcg degerım 2.10 cıktı dr gebe olabılırsın dedı ve 2 gu aralıkla test vermeye devam ettım su sekılde arttı 2.1 4.2 7.4 18 seklınde yuseldı ve doktorum hamıle oldugumu soyledı takıp etmeye vam edıyoruz 5 gun sonra yıne tahlıl verıcem sızce bunlar cok dusuk degerler degılmı doktora sordum 5 ın uzerınde gebelık vardır duzenlı yukselmesı bızım ıcın onemlı dedı sızce bu saglıklı bır gebelık olur mu bunun gıbı bısey basına gelen var mı lutfen yorum yapın kafan cok karısık

Önemli olan değerin büyük ya da küçük olması değil düzenli olarak artması, sizinki de düzenli arttığı için büyük ihtimalle sağlıklı ilerleyen bir gebelik var. Hayırlı olsun.

dıs gebelık belırtılerı nneler acaba ve ne zaman anlasılır acaba benım agrım kanamam hıc bıseyım yok sadece goguslerımde agrım ve 2 gundur bıraz fazla akıntım var
Canim ben yasamadim bilmiyorum ama az degerlerde oluyor bildigim kadariyla ve bu saydigin belirtiler onda da oluyor

Değer değil artış önemli görünürde iyi artmış insAllah sağlıklı gebeliktir bu arada spiraliniz kaymış mı duruyor mu şu an hala

spıralım kaymamıs duruyor yerınde
Gebelikte bı sıkıntı olmaz mı ki herkesin hikayesi farklı tabiki ama benim bı yakinim spiralli hamile kaldı bebeğe yapışmış snrm düşük yapmıştı dikkatli olmakta fayda var bı görüşün doktorla istersnz

Benim arkadasimin annesi de spiralle hamile kalip dogurmustu simdi kocaman oglu var dogurganliginiz yuksekse spirale ek bi koruma yontemi gerekiyor..

Gebelikte bı sıkıntı olmaz mı ki herkesin hikayesi farklı tabiki ama benim bı yakinim spiralli hamile kaldı bebeğe yapışmış snrm düşük yapmıştı dikkatli olmakta fayda var bı görüşün doktorla istersnz
kese gorununce cıkaracaklar sanırım spıralı nasıl yapısmıs cıkarmamıslar mı

Back