Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gayet iyi bence sağlıkla gelsinKızlar 2 eylülde betam 2.32
Son adet baslangıcım 28Temmuz ve ben 17eylul 01.29 da beta baktırdım 2648 cıktı.
18 eylul sabah 10 da ise 3674 cıktı.
Artışlarım nasıl ilk gebeliğim bilmiyorum
Çok çok teşekkür ederim allah herkese yaşatsın bu duyguyu cunku bızde tum olumsuzluklara ragmen mucıze olarak geldıGayet iyi bence sağlıkla gelsin
AMİN zaten hiç ummadığımız anda veriyor AllahÇok çok teşekkür ederim allah herkese yaşatsın bu duyguyu cunku bızde tum olumsuzluklara ragmen mucıze olarak geldı
Evet ben yumurtlama donemımı hıc goremedı degerlerım pco degıl ama yumurtalık sayım ve usg goruntusu ona uyuyor. Evlılıgımızın 3. Ayında oldu ve ımkansız dıyorlardı gec dollenme olmus 2 eylulde beta negatıfken 17 eylulde 5 hafta uyumlu olarak cıktıAMİN zaten hiç ummadığımız anda veriyor Allah
Evet ben yumurtlama donemımı hıc goremedı degerlerım pco degıl ama yumurtalık sayım ve usg goruntusu ona uyuyor. Evlılıgımızın 3. Ayında oldu ve ımkansız dıyorlardı gec dollenme olmus 2 eylulde beta negatıfken 17 eylulde 5 hafta uyumlu olarak cıktı
Kuzucum benim adetimin ilk günü 28 temmuz. Sonrasında bıdaha hıc olmadım ama benım reglım bazen 1 ayda bır bazen 1.5 ayda bır oluyodu son 3 ay 5 6 gun sapmıstı sadece. Fsh/lh degerım 2 ye yakın ama usgde goruntum pco. O yuzden ben hıc tahmın etmezdım olucagınj suan cok saskınım2 eylülde betanız negatif çıkmış ya o dönemde bat ne zamandı veya regl gecikmesi olmuş muydu negatifken?
merhaba benm de adetime 5 gün kala bugün beta <5 çıktı yükselir mi acabaKızlar 2 eylülde betam 2.32
Son adet baslangıcım 28Temmuz ve ben 17eylul 01.29 da beta baktırdım 2648 cıktı.
18 eylul sabah 10 da ise 3674 cıktı.
Artışlarım nasıl ilk gebeliğim bilmiyorum
Merhaba canım öncelikle hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah benim bu ay çok ümidim vardı göğüs ağrısı bel ağrısı sağ kasıkta kramp gaz karin şişkinliği adetime 4 gün var ve kan testi verdim 0.2 çıktı 13 Kasım'da yumurtlama günümdü hayal kırıklığına uğradım acaba geç döllenme olma ihtimali varmıdır 6 ay önce dış gebelik geçirdim yine sonu hüsran bende annen olmak istiyorum lütfen yardımcı olunBilmiyorum ki canım inşallah yükselir benim değerim 2 cıkmıstı sonrasında 2648 cıktı gec döllenme olmus