Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar 2 eylülde betam 2.32 Son adet baslangıcım 28Temmuz ve ben 17eylul 01.29 da beta baktırdım 2648 cıktı. 18 eylul sabah 10 da ise 3674 cıktı. Artışlarım nasıl ilk gebeliğim bilmiyorum
Kızlar 2 eylülde betam 2.32 Son adet baslangıcım 28Temmuz ve ben 17eylul 01.29 da beta baktırdım 2648 cıktı. 18 eylul sabah 10 da ise 3674 cıktı. Artışlarım nasıl ilk gebeliğim bilmiyorum
Evet ben yumurtlama donemımı hıc goremedı degerlerım pco degıl ama yumurtalık sayım ve usg goruntusu ona uyuyor. Evlılıgımızın 3. Ayında oldu ve ımkansız dıyorlardı gec dollenme olmus 2 eylulde beta negatıfken 17 eylulde 5 hafta uyumlu olarak cıktı
Evet ben yumurtlama donemımı hıc goremedı degerlerım pco degıl ama yumurtalık sayım ve usg goruntusu ona uyuyor. Evlılıgımızın 3. Ayında oldu ve ımkansız dıyorlardı gec dollenme olmus 2 eylulde beta negatıfken 17 eylulde 5 hafta uyumlu olarak cıktı
Kuzucum benim adetimin ilk günü 28 temmuz. Sonrasında bıdaha hıc olmadım ama benım reglım bazen 1 ayda bır bazen 1.5 ayda bır oluyodu son 3 ay 5 6 gun sapmıstı sadece. Fsh/lh degerım 2 ye yakın ama usgde goruntum pco. O yuzden ben hıc tahmın etmezdım olucagınj suan cok saskınım