• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beta hcg artışı yavaş mı?

xyztrjp

Guru
Kayıtlı Üye
Merhaba kızlar

Benim sat 21 Kasım, bat 18 Aralık.

Beta hcg
23 Aralık: 44
25 Aralık: 117
27 Aralık: 232
31 Aralık: 858

31’inde sol kasığıma bir sancı saplanmıştı, saniyelik girdi çıktı. Tuvalete gittim pıhtı gibi akıntı geldi ama içinde kahverengi ipliksi bir leke vardı. Korktum hemen bir doktora gittim. Transvajinal yolla baktı. Rahimde ya da tüplerde herhangi bir kese görünmüyor, rahim duvarının kalınlığı da güzel dedi. Kan vermemi istedi ve eğer değer 900’lere geldiyse progesteron vereceğini söyledi. Değer yükselmemişse bekleriz biraz daha sonra ne yapacağımıza karar veririz dedi. 858 çıkınca progesteron başladım.

Şimdi soruma gelecek olursak, beklenen adetimin üstünden 12-13 gün geçmişken betamın 858 olması normal midir? Keseyi görmemiş olmak da normal midir?

Planlı gebelik denemesiydi bu. Ovülasyon testleriyle yumurtlama günümü takip ediyordum beklenen yumurtlama günüm 4 Aralık’tı ama 2-3’te koyuluk gördüm o günlerde de hastaydım serum vs yedim ama önceki gün denemiştik. Sonra 12 Aralık’ta yine dünkü gibi bir sancı girmişti rahmime ama hiç leke vs olmadı. Aklıma esti bir ovülasyon testi daha yaptım ve çizgi koyuydu. Ertesi gün yine yaptım yine koyuydu. Kopkoyu olmuyor hiçbir zaman ama koyu oluyor bendeki ovülasyon testleri. Hatta bu yüzden acaba sağlıklı büyümüyor mu yumurtalarım diye düşünürüm hep. Acaba diyorum o 12’sinde gördüğüm koyuluk ve sancılanmam çatlama mıydı da o gün mü hamile kaldım ben? Belki dün başlayan bu kasık ağrıları da yerleşmesiyle alakalıdır yani ben öyle olmasını umuyorum. Şiddetli değil ama varlığı hissedilir ağrılar.

Daha önce 9-10 haftalarda kalp durmasıyla sonlanan iki gebeliğim oldu. O yüzden çok endişeliyim.
Benzer durum yaşayanlar varsa paylaşabilir mi? Biraz rahatlamaya ihtiyacım var gerçekten.

Son düzenleme:
Geç döllenme olmuştur 2 günde bir en az %60 artış olduğu sürece sorun yok
Teşekkür ederim yanıtınız için. Kasık ağrısı başladı dünden beri. Hafta hesabı da yapamıyorum. Beynim durdu sanki. Ağrılar normal midir, değil midir çözemiyorum.
Elbet olacağına varır ama umutlanmasınlar diye kimseyle de paylaşamıyorum. O yüzden buradan yorum isteyeyim demiştim. Belki benzer şey yaşayan varsa içime su serper diye…
Sağlıklıdır inşallah, bir kere daha kürtaj olmak istemiyorum, aileler üzülmesin diye içime atıyorum, o da beni çok yıpratıyor…

Teşekkür ederim yanıtınız için. Kasık ağrısı başladı dünden beri. Hafta hesabı da yapamıyorum. Beynim durdu sanki. Ağrılar normal midir, değil midir çözemiyorum.
Elbet olacağına varır ama umutlanmasınlar diye kimseyle de paylaşamıyorum. O yüzden buradan yorum isteyeyim demiştim. Belki benzer şey yaşayan varsa içime su serper diye…
Sağlıklıdır inşallah, bir kere daha kürtaj olmak istemiyorum, aileler üzülmesin diye içime atıyorum, o da beni çok yıpratıyor…
Kasık ağrısı hamilelikte en çok yaşanan sıkıntılardan biridir. Normal yani. Beta değerinizin artışı da normal. Sağlıkla ilerlesin inşallah.

Çok geçmiş olsun canım ama iyi düşün iyi olsun dua et bol bol. Yarın tekrar kan verirsin artık çıkan değerden sonra keseyi görmek için gün alırsın için de rahatlamış olur. Kaşık ağrısı elbette hamilelikte sıklıkla görünen bir şey ama sıklığı ve ağrısı seni rahatsız edecek şekildeyse belki riskli olabilir ama şuan yapılacak tek şey maalesef ki beta takibi

Çok teşekkürler desteklerinize. Yarın tekrar kan vermek en rahatlatıcısı sanırım, haklısınız. Sonrası da hakkımızda hayırlısı artık.

31 Aralık’ta akşam 4’te verdiğim kanla 858 çıkmıştı sonuç. Bugün tekrar sabah 7:30’da verdim 1145 çıkmış. Sanırım gebelik sonlandı. Yarına randevu aldım, muayene olunca anlaşılır durum sanırım. Hakkımızda her şeyin hayırlısı olsun inşallah.

31 Aralık’ta akşam 4’te verdiğim kanla 858 çıkmıştı sonuç. Bugün tekrar sabah 7:30’da verdim 1145 çıkmış. Sanırım gebelik sonlandı. Yarına randevu aldım, muayene olunca anlaşılır durum sanırım. Hakkımızda her şeyin hayırlısı olsun inşallah.
Geçmiş olsun canım durum nedir

Geçmiş olsun canım durum nedir
Teşekkür ederim sorduğun için canım. Sat’a göre 6+0 yazıyordu ama kese 7.7 mm göründü ve içinde yolk sac da var fakat dr bu haftada daha gelişmiş bir görüntü görmemiz gerekirdi dedi. Haftaya tekrar gideceğim. Ya gelişip yakalayacak ya da devam etmeyecek dedi. Şimdilik ilaçlara devam, ama göğüs hassasiyetim azaldı, şişikliği iniyor gibi. Kese görmeyi de beklemiyordum aslında fazladan bir sevinç oldu sadece. Elimdekilere bakınca bu hamilelikten pek umudum kalmadı. O yüzden üçüncü kez kürtaj olmanın psikolojisine hazırlıyorum kendimi. Allah isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Teşekkür ederim sorduğun için canım. Sat’a göre 6+0 yazıyordu ama kese 7.7 mm göründü ve içinde yolk sac da var fakat dr bu haftada daha gelişmiş bir görüntü görmemiz gerekirdi dedi. Haftaya tekrar gideceğim. Ya gelişip yakalayacak ya da devam etmeyecek dedi. Şimdilik ilaçlara devam, ama göğüs hassasiyetim azaldı, şişikliği iniyor gibi. Kese görmeyi de beklemiyordum aslında fazladan bir sevinç oldu sadece. Elimdekilere bakınca bu hamilelikten pek umudum kalmadı. O yüzden üçüncü kez kürtaj olmanın psikolojisine hazırlıyorum kendimi. Allah isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Çok geçmiş olsun inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip olur

Back
X