Olabilir canım biraz daha bekle tekrar ultrasona gidersinKizlar doktorum bos gebelik olabilir demişti dün kesen boş ve yeterince buyumedi sata göre 7+5 um ama doktorun dediğine göre 6 haftalık falanim
Bugün dayanamadım yine tahlil yaptırdım 19 temmuzda 8900 olan beta HCG bugün 10900 olmuş neden bu kadar az artmis dusuk mu yapicam korkuyorum
Canım progesteronun bana biraz düşük geldi takviye progestan kullanıyor musunLütfen biri yazsin
4 hastalıktan itibaren kullanıyorum ilk 8 çıkmıştı progeston fitil kullanmaya başladım 10 a yukseldi hala kullanıyorum bugün bu şekilde çıktıCanım progesteronun bana biraz düşük geldi takviye progestan kullanıyor musun
Kese boyum ilk 8.89 du bir hafta sonra 12 olmuş az artmis boş olabilir dediOlabilir canım biraz daha bekle tekrar ultrasona gidersin
Stres yapma kendine, yorma kendini de 1/2 hafta daha bekle zaten bebek oluşmazsa mecbur kürtaj der doktorun bekle bakalım daha zaten erken haftalardasınKese boyum ilk 8.89 du bir hafta sonra 12 olmuş az artmis boş olabilir dedi
Progesteron düşüklüğü var canım kese büyüme hızından anlamıyorum pek yalnız progesteron düştüğünde düşük olma durumu olabiliyor. Bilen arkadaşlar daha detaylı yazarlar4 hastalıktan itibaren kullanıyorum ilk 8 çıkmıştı progeston fitil kullanmaya başladım 10 a yukseldi hala kullanıyorum bugün bu şekilde çıktı
İnşallah bir şey olmaz. Rabbım şifalar versin.Kese boyum ilk 8.89 du bir hafta sonra 12 olmuş az artmis boş olabilir dedi
Amin canımİnşallah bir şey olmaz. Rabbım şifalar versin.
Doktor 5 in altında olursa tehlikede demissti ama daha bebeği de göremedim benProgesteron düşüklüğü var canım kese büyüme hızından anlamıyorum pek yalnız progesteron düştüğünde düşük olma durumu olabiliyor. Bilen arkadaşlar daha detaylı yazarlar
Tamam canım sabredebilirsem tabiStres yapma kendine, yorma kendini de 1/2 hafta daha bekle zaten bebek oluşmazsa mecbur kürtaj der doktorun bekle bakalım daha zaten erken haftalardasın
Olabilir canım biraz daha bekle tekrar ultrasona gidersin
Kahverengi leke ardından pembe leke geldi biraz önceOlabilir canım biraz daha bekle tekrar ultrasona gidersin
Ağrın var mıKahverengi leke ardından pembe leke geldi biraz önce
Hamileliğimin başından beri hiç ağrım olmadı şuan da yokAğrın var mı
Bir acile git yine canım sen progestan vermiş miydi doktor?Hamileliğimin başından beri hiç ağrım olmadı şuan da yok
Evet canım ilk ogrendigim günden itibaren kullanıyorum zaten ilk ogrendigim de 8 çıktı progestan doktor kullanalım dedi 10 gün sonra birdaha kan verdim 10 çıktı bugün birdaha verdim 7 kusur çıktıBir acile git yine canım sen progestan vermiş miydi doktor?
Ayni durum bendede vardı 10 gün bekledim tekrar gittim kalp atışlarını duyduk bence biraz bekle öyle git bende duphaston hap kullanıyorum progestan hormon ilacıKizlar doktorum bos gebelik olabilir demişti dün kesen boş ve yeterince buyumedi sata göre 7+5 um ama doktorun dediğine göre 6 haftalık falanim
Bugün dayanamadım yine tahlil yaptırdım 19 temmuzda 8900 olan beta HCG bugün 10900 olmuş neden bu kadar az artmis dusuk mu yapicam korkuyorum
Acile gitmeyi düşündüm ama aynı seyleri soylerlerse umudum yine kırılır diye korkuyorum cuma günü gittigim doktor bir hafta sabret ne olur olmaz geç döllenme ise dedi daha önce 3 defa mukuslu kahverengi akıntım gelmişti pembe ve kahvernhi akıntı normal her hamilelikte illa olur demişti kırmızı kan gelmediği sürece demiştiBir acile git yine canım sen progestan vermiş miydi doktor?
Ya gerçekten okadar umut oluyorsunuz ki bana bir hafta daha beklicem geç döllenme ise duyarim diye umudumu hiç kaybetmiyorumAyni durum bendede vardı 10 gün bekledim tekrar gittim kalp atışlarını duyduk bence biraz bekle öyle git bende duphaston hap kullanıyorum progestan hormon ilacı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?