merhaba, ovulasyon tarihinden 1 hafta sonra beta hcg testi verdim 9.2.2022 tarihinde 0,200 çıktı ve bu testi verdikten 2 gün sonra 11.02.2022 tarihinde verdiğimde 0,860 çıktı. acaba beta hcg ilk artışı 0'lı değerler üzerinden olut mu? yani bu artış gebelik artışı mıdır yoksa normal midir? adetim 2 3 gün ileri atabiliyor bununla alakalı olarak geç döllenme olmuş olabilir mi?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
beta hcg artışı nasıl olur
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Negatif testler iki gün sonra niye tekrarladım testi ki 0 altı negatifmerhaba, ovulasyon tarihinden 1 hafta sonra beta hcg testi verdim 9.2.2022 tarihinde 0,200 çıktı ve bu testi verdikten 2 gün sonra 11.02.2022 tarihinde verdiğimde 0,860 çıktı. acaba beta hcg ilk artışı 0'lı değerler üzerinden olut mu? yani bu artış gebelik artışı mıdır yoksa normal midir? adetim 2 3 gün ileri atabiliyor bununla alakalı olarak geç döllenme olmuş olabilir mi?
5 üstü gebelik tır
Geç döllenme olsa şimdiye kanda çıkardı zaten negatif malesef daha test yapmanıza gerek yok
Ovulasyon tarihinsen sonra niye bir hafta sonra kan veriyon zaten dilenmesi yerleşmesi yumurta spermle buluşması 14 günmerhaba, ovulasyon tarihinden 1 hafta sonra beta hcg testi verdim 9.2.2022 tarihinde 0,200 çıktı ve bu testi verdikten 2 gün sonra 11.02.2022 tarihinde verdiğimde 0,860 çıktı. acaba beta hcg ilk artışı 0'lı değerler üzerinden olut mu? yani bu artış gebelik artışı mıdır yoksa normal midir? adetim 2 3 gün ileri atabiliyor bununla alakalı olarak geç döllenme olmuş olabilir mi?
doktor her adetten 5 gün önce beta hcg testi yaptır dedi o yüzdenOvulasyon tarihinsen sonra niye bir hafta sonra kan veriyon zaten dilenmesi yerleşmesi yumurta spermle buluşması 14 gün
çünkü ovulasyondan tam olaral 6 gün sonra verdim o zamanda rahme yerleşmemiş olabilirdi o yüzden 2 gün sonra tekrar verdim. yani bu beta hcg artısı 0 dab başlayarak 2 katı yükselmiyor değil mi. mesele 0,4 sonra 0,8 sonra 1,6 gibiNegatif testler iki gün sonra niye tekrarladım testi ki 0 altı negatif
5 üstü gebelik tır
Geç döllenme olsa şimdiye kanda çıkardı zaten negatif malesef daha test yapmanıza gerek yok
- 9 Şubat 2022
- 34
- 21
- 8
KIZLAR MERHABA 11.02.2022 DE HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENDİM O GÜN BETA HCG DEĞERİM 116 ÇIKTI 14.02.2022 DE 3 GÜN SONRA TEKRAR YAPTIRDIK 165 ÇIKTI NORMALDE 2 KATINA ÇIKMASI LAZIMDI DOKTOR DIŞ GEBELİK OLABİLİR YADA SAĞLIKSIZ İÇ GEBELİK OLABİLİR DEDİ. AMA ALLAHTAN UMUT KESİLMEZ YÜKSELEBİLİR DE DEDİ BENİM GİBİ BENZER DURUM YAŞAYAN VARMI ACABA YAZARSANIZ ÇOK SEVİNİRİM BU ARADA PROGESTORON TESTİ YAPTIRDIM 24 ÇIKTI ÇOK İYİ Bİ SONUÇ SAĞLIKLI GEBELERDE GÖRÜYORUZ DEDİLER YARIN TEKRAR TESTE GİDECEĞİM
Merhaba bende o durumu yaşadım, ilk testim 34 ikinci testim 35 çıktı kimyasal düşük yaşadım yükselmedi ancak benim progesteron seviyem 4.75ti sizin progesteron seviyeniz yüksekKIZLAR MERHABA 11.02.2022 DE HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENDİM O GÜN BETA HCG DEĞERİM 116 ÇIKTI 14.02.2022 DE 3 GÜN SONRA TEKRAR YAPTIRDIK 165 ÇIKTI NORMALDE 2 KATINA ÇIKMASI LAZIMDI DOKTOR DIŞ GEBELİK OLABİLİR YADA SAĞLIKSIZ İÇ GEBELİK OLABİLİR DEDİ. AMA ALLAHTAN UMUT KESİLMEZ YÜKSELEBİLİR DE DEDİ BENİM GİBİ BENZER DURUM YAŞAYAN VARMI ACABA YAZARSANIZ ÇOK SEVİNİRİM BU ARADA PROGESTORON TESTİ YAPTIRDIM 24 ÇIKTI ÇOK İYİ Bİ SONUÇ SAĞLIKLI GEBELERDE GÖRÜYORUZ DEDİLER YARIN TEKRAR TESTE GİDECEĞİM
- 9 Şubat 2022
- 34
- 21
- 8
anladım çok geçmiş olsun çok teşekkür ederim cevabınız içinMerhaba bende o durumu yaşadım, ilk testim 34 ikinci testim 35 çıktı kimyasal düşük yaşadım yükselmedi ancak benim progesteron seviyem 4.75ti sizin progesteron seviyeniz yüksek
Merhaba, doktora gittiğimde bu durumu söyledim sıfırlı değerler bile olsa artış bizim için önemli dedi ve dün tekrar test verdiğimde 76 çıktıNegatif testler iki gün sonra niye tekrarladım testi ki 0 altı negatif
5 üstü gebelik tır
geç döllenme olabilir sanırım tam bir bilgim yok ama 2 gün sonra tekrar kan verin artış varsa olumlu olabilirMrb adetim 4 gun gecikti kan verdim 0.317 cikti fakat idrar testlerinde 2. Cizgi hep silikde olsa cıkıo nasip olrsa ilk gebelgm oluck ve betahcg ile hic bilgim yok artarmı ?
- 13 Haziran 2018
- 661
- 527
- 53
Diyelim ki yumurtlama gününüzde döllenme oldu . Onun rahme düşmesi zaten 6 ila 7 gün beta göremeseniz. Varsayalım ki 4 5 gun de yerleşti testiniz negatif . Gec döllenme olsa bu kez de testi erken yaptınız. Adetten hemen once beta değerinde 1.20 1.80 gbi değerler görebilirsiniz hormonlar artıyor çünkü yine gebelik degil. Bence şüpheniz olduğunda adete 1 2 gun kala erken gebelik testi yapin kan icin adetin gecikmesini bekleyin . Aksi durumlarda boyle stres yaratıyormerhaba, ovulasyon tarihinden 1 hafta sonra beta hcg testi verdim 9.2.2022 tarihinde 0,200 çıktı ve bu testi verdikten 2 gün sonra 11.02.2022 tarihinde verdiğimde 0,860 çıktı. acaba beta hcg ilk artışı 0'lı değerler üzerinden olut mu? yani bu artış gebelik artışı mıdır yoksa normal midir? adetim 2 3 gün ileri atabiliyor bununla alakalı olarak geç döllenme olmuş olabilir mi?
- 28 Ekim 2021
- 43
- 9
- 6
- 22
Sizin bir takım bilginiz var gibi lütfen yardımcı olur musunuz.
Bugün kan tahlili yapıldı ilişkiye gireli 14 gün
Oldu ve regl biteli 23 gün oldu.reglm en az 26 en fazla 35 gün de bir oluyor . Beta hcg 1,2 çıktı ne anlama geliyor normalde hep 0,2 veya 0,1 çıkardı. Regl yaklaştığı için yükselmiş olabilir mi
Bugün kan tahlili yapıldı ilişkiye gireli 14 gün
Oldu ve regl biteli 23 gün oldu.reglm en az 26 en fazla 35 gün de bir oluyor . Beta hcg 1,2 çıktı ne anlama geliyor normalde hep 0,2 veya 0,1 çıkardı. Regl yaklaştığı için yükselmiş olabilir mi