Ne kadar geldi peki pedi doldurdu mu ve kaç gün sürdüBenm çok açıktı pembe
Merhaba benim ilk değerim 1.35 iki gün sonra 19 oldu doktor 1.35 e gebe değilsin demişti ama ben şüphelenmiştim umarım sizinki de katlanarak artarMerhaba kızlar bnm de adetim bir gün geçti test verdim beta hcg 5.35 çıktı acaba hamile miyim
2 gün bata 5 gün varken pembe geldi 2. Gün kahveye dondü sadece peçeteye silince geliyordu pede geçmedi bitti sonra yarın bat bakalım hayırlısıNe kadar geldi peki pedi doldurdu mu ve kaç gün sürdü
Sizinki yerleşme gibi duruyor inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza2 gün bata 5 gün varken pembe geldi 2. Gün kahveye dondü sadece peçeteye silince geliyordu pede geçmedi bitti sonra yarın bat bakalım hayırlısı
Maalesef düşmüştü değerlerim bı kac gün sonra adet oldum ama adetimede şuan sancılı geçiyorMerhaba benim ilk değerim 1.35 iki gün sonra 19 oldu doktor 1.35 e gebe değilsin demişti ama ben şüphelenmiştim umarım sizinki de katlanarak artar
Çok geçmiş olsun belki de kimyasal gebeliktiMaalesef düşmüştü değerlerim bı kac gün sonra adet oldum ama adetimede şuan sancılı geçiyor
Bnde öyle düşünüyorum ama bnm bazen sağ tarafım aciyor acaba böyle kimyasal gebelik yaşayıp agirili geceiren varmıÇok geçmiş olsun belki de kimyasal gebelikti
Ben bir tane kimyasal gebelik yaşadım maalesef adetim gecikince Betahcg vermiştim değer çok düşüktü sonra eve geldik benim karnım ve belime çok şiddetli bir ağrı girdi sonrasında pıhtılı bir şekilde yoğun adet kanaması yaşamıştımBnde öyle düşünüyorum ama bnm bazen sağ tarafım aciyor acaba böyle kimyasal gebelik yaşayıp agirili geceiren varmı
Salı günü keseyi gördüm benim de randevum 26 sında kalp atışı içinKalp atışı için doktora ne zaman gideceksin ben 26 sında randevum var
4. Günün değeriBu artış 2. Günün değeri mi 4. Günün mü
Maalesef bnm de öyle geçmişti sonradan gebe kaldınız miBen bir tane kimyasal gebelik yaşadım maalesef adetim gecikince Betahcg vermiştim değer çok düşüktü sonra eve geldik benim karnım ve belime çok şiddetli bir ağrı girdi sonrasında pıhtılı bir şekilde yoğun adet kanaması yaşamıştım
Evet şu an 3.gebeliğimMaalesef bnm de öyle geçmişti sonradan gebe kaldınız mi
Peki pcoslu musunEvet şu an 3.gebeliğim
Evet pcosluyumPeki pcoslu musun
Doğal yollami hamile kaldınızEvet pcosluyum
Evet 3 üne de doğal yollarla hamile kaldımDoğal yollami hamile kaldınız
Bnde pcosluyum bir kızım var ikincisini düşünüyoruz iki kimyasal gebelik birde dış gebelik yaşadım ameliyat oldum bir tüpüm alındı bir yıl geçti tekrar düşünüyoruz ama olmuyor özel hastanelere gittim çatlatma iğnesi yaptım tutmadı artık gitmedimEvet 3 üne de doğal yollarla hamile kaldım
Ben ilk ikisine istediğim zaman hemen hamile kalabildim ama bu son bebiş 7 ay bekletti beniBnde pcosluyum bir kızım var ikincisini düşünüyoruz iki kimyasal gebelik birde dış gebelik yaşadım ameliyat oldum bir tüpüm alındı bir yıl geçti tekrar düşünüyoruz ama olmuyor özel hastanelere gittim çatlatma iğnesi yaptım tutmadı artık gitmedim
İnşallah bnmde kilom var maalesefBen ilk ikisine istediğim zaman hemen hamile kalabildim ama bu son bebiş 7 ay bekletti beni1 yıla kadar normal diyor doktorlar ben kilo da almıştım tabii onun da etkisi vardır muhakkak ama sabret inşallah güzel haberi alırsın yakında
Kilo engel olmuyor sadece zorlaştırıyor inşallah olur senin deİnşallah bnmde kilom var maalesef