Bende canım hep dua ediyorumRabbim inşallah içimize ferahlık verir hüzel sonuçlar haberler alırız inşallah hep dua ediyorum
Bende bugün kan verdim.üçüncü bu 278,77 çoktı bir önce sonucum 144,77 % 60 dan fazla çıktı ama düşük ilerliyor çarşamba bir daha kan vermemi istediler.off böylesi beklemek çok kötü yaaaRabbim inşallah içimize ferahlık verir hüzel sonuçlar haberler alırız inşallah hep dua ediyorum
Kesinlikle gerilip duruyorum. Doktorumda kan verip bence strese sokmayayım bunun sonu yok en iyisi ultrason olacak gibi o güne kadar bı sorun olmazsa dedi ama o da bir süreç işte. Rabbim bize sabır versin yaBende bugün kan verdim.üçüncü bu 278,77 çoktı bir önce sonucum 144,77 % 60 dan fazla çıktı ama düşük ilerliyor çarşamba bir daha kan vermemi istediler.off böylesi beklemek çok kötü yaaa
Kesinlikle sabıra çok ihtiyacımız var. Çarşamba bir daha kan vericem inşallah son olur güzel çıkarda.Bence senin güzel çıkıcak cuma içini ferah tut canımKesinlikle gerilip duruyorum. Doktorumda kan verip bence strese sokmayayım bunun sonu yok en iyisi ultrason olacak gibi o güne kadar bı sorun olmazsa dedi ama o da bir süreç işte. Rabbim bize sabır versin ya
Hepimizin güzel çıksın çok çok sevinelim ya sağlıkla onları görüp kucağımıza alalım inşallah. Haberlerini bekliyorum lütfen haber eksik etmeKesinlikle sabıra çok ihtiyacımız var. Çarşamba bir daha kan vericem inşallah son olur güzel çıkarda.Bence senin güzel çıkıcak cuma içini ferah tut canım
Amin inşallah kucağımıza alıcağımız günler olucak. Haber ederim tabi canımHepimizin güzel çıksın çok çok sevinelim ya sağlıkla onları görüp kucağımıza alalım inşallah. Haberlerini bekliyorum lütfen haber eksik etme
benimde cuma günü özelde öğlen 137 çıktı aynı günüm gecesi devlette yaptım 252 çıktı ptesi tekrar kan devlette vericem bakalım yine artış azsa kesün dış gebeliktir bir haftadır milim milim artıyorBende bugün kan verdim.üçüncü bu 278,77 çoktı bir önce sonucum 144,77 % 60 dan fazla çıktı ama düşük ilerliyor çarşamba bir daha kan vermemi istediler.off böylesi beklemek çok kötü yaaa
İnşallah değildir. Çok zorlu bir süreç Allah yardımcımız olsun.benimde cuma günü özelde öğlen 137 çıktı aynı günüm gecesi devlette yaptım 252 çıktı ptesi tekrar kan devlette vericem bakalım yine artış azsa kesün dış gebeliktir bir haftadır milim milim artıyor
amin allah razı olsun çok korkuyor ve üzülüyorum daha önce dış gebelik geçirenler ilaçla atmış mı ameliyat olmak istemiyorumİnşallah değildir. Çok zorlu bir süreç Allah yardımcımız olsun.
Merhaba kan verdiniz mi durumunuz nasılbenimde cuma günü özelde öğlen 137 çıktı aynı günüm gecesi devlette yaptım 252 çıktı ptesi tekrar kan devlette vericem bakalım yine artış azsa kesün dış gebeliktir bir haftadır milim milim artıyor
verdim yine az yükselmişti doktora gittim dış gebelik dedi cumaya kadar kendin atsan güzel olur olmada cuma ameliyat olucamMerhaba kan verdiniz mi durumunuz nasıl
Çok çok geçmiş olsun Rabbim bidaha yaşatmasın bende yarım vercem duruma göre napılcağını söylicekler rabbim kolaylıkla atlatmamızı nasip etsin inşallahverdim yine az yükselmişti doktora gittim dış gebelik dedi cumaya kadar kendin atsan güzel olur olmada cuma ameliyat olucam
Amin umarım kan sonuncunuz iyi çıkar bende yarın tekrar vericem. Hepimizin Allah yardımcısı olsunÇok çok geçmiş olsun Rabbim bidaha yaşatmasın bende yarım vercem duruma göre napılcağını söylicekler rabbim kolaylıkla atlatmamızı nasip etsin inşallah
amin canım çok saol inşallah sizinki sağlıklı gebelik olurÇok çok geçmiş olsun Rabbim bidaha yaşatmasın bende yarım vercem duruma göre napılcağını söylicekler rabbim kolaylıkla atlatmamızı nasip etsin inşallah
Amin hepimiz iyi haberler hayırlı haberler alalım inşallahAmin umarım kan sonuncunuz iyi çıkar bende yarın tekrar vericem. Hepimizin Allah yardımcısı olsun
Merhaba tekrar test verdiniz mi nasıl geçtiSelam kızlar benim de 1 martta pgt li 6. Gün embriyosu transfer edildi
11 gün 181
13. Gün 184
15. Gün 231
17 gün yani bugün 404 çıktı. Hemşire çarşamba günü tekrar test vermemi istedi. İnşallah hayırlı ve güzel haberler alırız duanıza benide alırsanz sevinirim
AyyC caymayankusJamie35 Evet verdim 4 gün önce 404 çıkmıştı bugün 1602 cuma günü kese görmeye gidicem Rabbim neyi gösterirse inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?