İnşallah inşallah Rabbım büyük inşallahinşallah güzel sonuçlar çıkar. iyi düşünün iyi olsun başlarsa böyle yavaş yükselip sonra artış olabiliyor, inşallah sizinde öyle olur
![Folded hands :pray: 🙏](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f64f.png)
![Cherry blossom :cherry_blossom: 🌸](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f338.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah inşallah Rabbım büyük inşallahinşallah güzel sonuçlar çıkar. iyi düşünün iyi olsun başlarsa böyle yavaş yükselip sonra artış olabiliyor, inşallah sizinde öyle olur
Verdiniz mi kan :)merhaba Y Ysys E evlimutlu21 benimde değerlerim yavaş yükseliyor adet günümde 74 üç gün sonra 84 çıktı ondan iki gün sonrasında 115 çıktı doktor herşey olabilir dış gebelik kimyasal yada normale dönebilir. bugün bende tekrar kan vericem dua bekliyorum inşallah sizinde güzel haberlerinizi bekliyorum
Evet ben verdim 3 saat icinde arayip haber verirlerVerdiniz mi kan :)
Benim çıktı sonucum yükselme var dedi doktor pazartesi tekrar kan vericem carsamba günü de keseyi görmeye gidicem inşallahEvet ben verdim 3 saat icinde arayip haber verirler
Sukurler olsun gözün aydin canimBenim çıktı sonucum yükselme var dedi doktor pazartesi tekrar kan vericem carsamba günü de keseyi görmeye gidicem inşallah
İnşallah seninde öyle olur kuzum sınırda dedi doktor ama yükseliş yine de olmuş 65 şeklinde yükseliş olmuş geç dollenme olabilir dedi bana dua eder misinSukurler olsun gözün aydin canim![]()
İnşallah inşallah sonucunu bana da söyler misin özeldenInsallah canim ikimiz icinde dua edicem Allah yardimciniz olsun insallah
Ay inanmıyorum güzel haber almışsınız çok sevindim yaa.İnşallah seninde öyle olur kuzum sınırda dedi doktor ama yükseliş yine de olmuş 65 şeklinde yükseliş olmuş geç dollenme olabilir dedi bana dua eder misin
İnşallah pazartesi ve çarşamba çok önemli dua eder misiniz bana :) keseyi ve bebeği göreyim başka birsey istemiyorumAy inanmıyorum güzel haber almışsınız çok sevindim yaa.
Tüm tüm dualarım sizlerle yemin ederim hep dualarımdasınız. Nolur sizde beni eksik etmeyin dualarınızda. İnanıyorum ki bu sancılı süreç güzelliğe kavuşturacakİnşallah pazartesi ve çarşamba çok önemli dua eder misiniz bana :) keseyi ve bebeği göreyim başka birsey istemiyorum
Merhaba, ben de 3 tüp bebek transferi olmuştum. Ve kimyasalla sonuçlandı hep. İçiniz rahat olsun gerilmeyin hiç. Doktor bence sağlıklı bir şey gidişatını görmek istediği için istemiştirMerhaba tüp benek tedavisiyle 28 Şubat da transfer oldum.13 marta ilk beta -hcg testim 85,90 çıktı.16 marta tekrar istedi dr 144,77 çıktı.Pazar tekrar vermemi istedi.Tedirgin oldum yükselme iyi değil mi diye. Çarşamba günü de bir lekelenme oldu ve geçti. Sizce değer İyi mi ?
Gecmis olsunMerhaba, ben de 3 tüp bebek transferi olmuştum. Ve kimyasalla sonuçlandı hep. İçiniz rahat olsun gerilmeyin hiç. Doktor bence sağlıklı bir şey gidişatını görmek istediği için istemiştir
Çok teşekkür ederim. Şimdi nasıl oldu bilmiyorum Rabbim bana doğal yolla nasip etti ama beta artış hızım benimde yavaş seyrediyor. Sizin nasıl sonucunuz inşallah iyidir duamdasınızGecmis olsun
bu duyguyu yaşamış biri olarak üzülmeyin diyemiyorum ne yazık ki ama lütfen vazgeçmeyin koyvermeyin. İnanın bunda da vardır bi hayır. Ben hep çok üzülürdüm kahrolurdum. Ama bilirdim olmuyosa bi nedeni vardır belki de derdim. Rabbim inşallah size en yakın zamanda nasip etsin sağlıklaBende simdi haberini aldim 6.4 dusmus deger yani kimyasal gebelik malesef
çok geçmiş olsun ben şimdi öyle olmasına bile razıyım ya ilaçla yada ameliyatla atacam doktor muayene edip söylüyecekBende simdi haberini aldim 6.4 dusmus deger yani kimyasal gebelik malesef
Canim kaç olmuş yükselmenverdim yine çok az yükselme olmuş salı doktora gidicem inşallah kendilinden sökülürüm yoksa ilaç yada ameliyat olabilir