inşallah herşey yolunda gider bebeğini kucağına alırsınBenim çıktı sonucum yükselme var dedi doktor pazartesi tekrar kan vericem carsamba günü de keseyi görmeye gidicem inşallah
İnşallah canım benim Allah razı olsuninşallah herşey yolunda gider bebeğini kucağına alırsın
İnşallah çok sağolun ilk defa pozitifi görüyorum. 6 tüp bebek tedavisi 5. Transferim bu insan ister istemez tedirgin oluyor.Merhaba, ben de 3 tüp bebek transferi olmuştum. Ve kimyasalla sonuçlandı hep. İçiniz rahat olsun gerilmeyin hiç. Doktor bence sağlıklı bir şey gidişatını görmek istediği için istemiştir
Rabbim hepimize yardım etsin. İnşallah kalp atışlarını duyabilceğimiz sağlıkla kucağımıza alabilceğimiz günleri göstersin. Duam hep buİnşallah çok sağolun ilk defa pozitifi görüyorum. 6 tüp bebek tedavisi 5. Transferim bu insan ister istemez tedirgin oluyor.
Amin inşallah hepimizin Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah.Bakalım pazar günü kan vericem ne çıkıcak diye merak içindeyim.Rabbim hepimize yardım etsin. İnşallah kalp atışlarını duyabilceğimiz sağlıkla kucağımıza alabilceğimiz günleri göstersin. Duam hep bu
Canim benim güzel düşün güzel olsun unutma bunu tamam mı bende pazaryrsi vericemAmin inşallah hepimizin Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah.Bakalım pazar günü kan vericem ne çıkıcak diye merak içindeyim.
Kesinlikle çok sağol inşallah güzel haberler vericez.Canim benim güzel düşün güzel olsun unutma bunu tamam mı bende pazaryrsi vericem
Bende yarın vericem lütfen bana dua eder misiniz çokça dua istiyorumAmin inşallah hepimizin Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah.Bakalım pazar günü kan vericem ne çıkıcak diye merak içindeyim.
Ederim tabi hayırlısıyla güzel haber alırsın inşallah rabbim dualarını kabul etsin inşallahBende yarın vericem lütfen bana dua eder misiniz çokça dua istiyorum
Tabikide ederim ederiz Rabbım herkesin gönlüne göre versin Rabbım çocuklarımiza tez zamanda sağlıklı şekilde kavuştursun inşallahBende yarın vericem lütfen bana dua eder misiniz çokça dua istiyorum
Amin rabbim inşallah dualarımızı kabul eylesinEderim tabi hayırlısıyla güzel haber alırsın inşallah rabbim dualarını kabul etsin inşallah
Allahım hayırlı evlatlar nasip bize de
Amiiin güzel Allah’ım kabul etsin inşallahTabikide ederim ederiz Rabbım herkesin gönlüne göre versin Rabbım çocuklarımiza tez zamanda sağlıklı şekilde kavuştursun inşallah
canım verdin mi bugün kanBende yarın vericem lütfen bana dua eder misiniz çokça dua istiyorum
Verdim canım. 260 çıktı. %60lık artış var amacanım verdin mi bugün ka
Yükselmesi iyi bişey bense yarın sabah vericem. Dr bişey dedi miH
Verdim canım. 260 çıktı. %60lık artış var ama
Hayırlı güzel sonuçlar alın inşallah. Doktorum keşke 2 katı olsaymış ama yükseliyor bu da bizim için güzel dedi. Kötü ihtimaller her zaman vardır dedi. Cuma günü keseyi görecek miyim bakalım dedi. Ne olacak cuma günü bilmiyorumYükselmesi iyi bişey bense yarın sabah vericem. Dr bişey dedi mi
Hayırlısı güzel düşün güzel olsun anlıyorum seni bu konuda bende öyleyim iyi düşünelim iyi olsun canım içini ferah tut inşallah cuma da kese görünecek.Hayırlı güzel sonuçlar alın inşallah. Doktorum keşke 2 katı olsaymış ama yükseliyor bu da bizim için güzel dedi. Kötü ihtimaller her zaman vardır dedi. Cuma günü keseyi görecek miyim bakalım dedi. Ne olacak cuma günü bilmiyorum
Rabbim inşallah içimize ferahlık verir hüzel sonuçlar haberler alırız inşallah hep dua ediyorumHayırlısı güzel düşün güzel olsun anlıyorum seni bu konuda bende öyleyim iyi düşünelim iyi olsun canım içini ferah tut inşallah cuma da kese görünecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?