Beta hcg artışı çok yavaş mi seyrediyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ysys
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İnşallah inşallah beta hcg yarın çok önemli benm için dua eder misiniz 1.5 günde 75 artış gösterdi ama yine de dua istiyorum

Yok teşekkür ederim haklısınız ama doktor istiyor yoksa bende verme taraftari değilim ama işte gene de güzelce yorumunuz için teşekkür ederim

İnşallah inşallah beta hcg yarın çok önemli benm için dua eder misiniz 1.5 günde 75 artış gösterdi ama yine de dua istiyorum
Bütün duam sizinle inanın ki. İnşallah rahatlayacak sonuç alırsınız. Benimde 1.5 kat artmış doktorum kötü değil ama keşke tam 2 katı olsaymış dedi. Ben de cumartesi vericem benimde 400e yaklaşmalıymış. Sizde benim için dua eder misiniz nolur

Yok teşekkür ederim haklısınız ama doktor istiyor yoksa bende verme taraftari değilim ama işte gene de güzelce yorumunuz için teşekkür ederim

Bu arada artışlar kötü değil rahat olun

Tabikide ederim Rabbım yardımcimiz olsun bebeklerimizi sağ saglim alalım kucağımıza inşallah Allah büyük teslimiyet sabır dua ama size tavsiyem olurda beta artmazsa istediği gibi 7.hafta ya kadar bekleyin geç döllenme olabilir hemen kürtsj falan düşünmeyin

ama şey 7.haftada değer yine artıyor regl olmuyoruz bu durumda kürtaj düşünmeyin diyosunuz dimi

ama şey 7.haftada değer yine artıyor regl olmuyoruz bu durumda kürtaj düşünmeyin diyosunuz dimi
Kürtajı hiç dusunme diyorum biraz bekle bakalım kesesi gözüksün bebek gözüksün kalp atışı duysun bir doktorla görüşme benim iki doktorum var iki farklı bakış açın olsun içini ferah tut bence ikimizinkini de çok güzel olacak inan buna ben inanıyorum ol der ve olur unutma bunu

Ay amin rabbim dualarımızı kabul eylesin inşallah. İnşallah kucağımıza almamızı nasip edecek. Dediğin gibi yapacağım bu arada yarınki sonucunu paylaşır mısın güzel haberler verirsin inşallah

Tabikide paylaşırım bak unutma moral motivasyon şükür ve mutluluk stresten uzak durmalisin Rabbım istedikten sonra her türlü korur ve olur kucağımıza alırız yeter ki Rabbım istedin güzel düşün güzel olsun

Hep Allah’tan istedim. Hep dua ettim. Ama rabbim ben istersem olur dedi ve bana bu güzel duyguları yaşatıyor. Rüyada gibiyim sadece içime düşün o ufak tedirginlik ama yine her zamanki gibi ondan istiyorum. Allah’ım bizi yalnız bırakmasın bizi dualarımızı kabul etsin. Güzellikler bulsun bizi inşallah

İnşallah canım benim bende çok mutluyum korkum da var ama en azından hamile kalabiliyoruz öyle düşün nehatif bakma pozitif bak vee eminim bizim minikler geç dolleniyor o yüzden kucagimiza sağ saglim alacağız

Bende gecen carsamba 46.4 cikdi pazartesi 71.7 cikdi yarin tekrar kana bakilcak insallah kötü sonuc cikmaz

merhaba Y Ysys E evlimutlu21 benimde değerlerim yavaş yükseliyor adet günümde 74 üç gün sonra 84 çıktı ondan iki gün sonrasında 115 çıktı doktor herşey olabilir dış gebelik kimyasal yada normale dönebilir. bugün bende tekrar kan vericem dua bekliyorum inşallah sizinde güzel haberlerinizi bekliyorum

İnşallah canim benim Allah yavrularımızı bize bağışlasın sağ saglim alalım kucagimiza

Insallah bebegmiz bizde kalir

İnşallah canım benim bende çok mutluyum korkum da var ama en azından hamile kalabiliyoruz öyle düşün nehatif bakma pozitif bak vee eminim bizim minikler geç dolleniyor o yüzden kucagimiza sağ saglim alacağız
Aminn bütün dualarım bizlerle. Güzel haberler almak için hep

Bende gecen carsamba 46.4 cikdi pazartesi 71.7 cikdi yarin tekrar kana bakilcak insallah kötü sonuc cikmaz
inşallah güzel sonuçlar çıkar. iyi düşünün iyi olsun başlarsa böyle yavaş yükselip sonra artış olabiliyor, inşallah sizinde öyle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…