Beta hcg artışı çok yavaş mi seyrediyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ysys
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ysys

Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2022
149
44
13
26
Merhaba ben 4+2 hamileyim bugün doktora gittim ve rahmine baktı bir sorun görmedi kalınlasma da var beta hcg adetime 4 gün kala 31 çıktı dört gün sonra yani dün gittim beta verdim 80 çıktı bugün doktor kontrolünde ise 100 çıktı sonucum doktor cuma günü tekrar kan verecehiz dedi 400 olmuş olursa bir sıkıntı yok sağlıklı diyebiliriz dedi ne olur dua edin çokça dua istiyorum

Merhaba ben 4+2 hamileyim bugün doktora gittim ve rahmine baktı bir sorun görmedi kalınlasma da var beta hcg adetime 4 gün kala 31 çıktı dört gün sonra yani dün gittim beta verdim 80 çıktı bugün doktor kontrolünde ise 100 çıktı sonucum doktor cuma günü tekrar kan verecehiz dedi 400 olmuş olursa bir sıkıntı yok sağlıklı diyebiliriz dedi ne olur dua edin çokça dua istiyorum
Rabbim hayrlı sağlıklı evlatlar versin 🤲🏻 Lütfen olumlu düşünün her şey yolunda gidecek

benimde aşağı yukarı böyle seyretti şuan sağlıklı bir gebelik. içinizi rahat tutun iyi düşünün iyi sonuçlar alın inşallah. erken öğrenmenin dezavantajı bu sadece canınızı sıkmayın lütfen

Rabbim hayrlı sağlıklı evlatlar versin 🤲🏻 Lütfen olumlu düşünün her şey yolunda gidecek
Ay inşallah ne olur dua edin bana
benimde aşağı yukarı böyle seyretti şuan sağlıklı bir gebelik. içinizi rahat tutun iyi düşünün iyi sonuçlar alın inşallah. erken öğrenmenin dezavantajı bu sadece canınızı sıkmayın lütfen
Gerçekten mi Allah razı olsun sizin nasıldı üç tane beta sonucum var ama asıl cuma günü belli olacak hersey

Ay inşallah ne olur dua edin bana

Gerçekten mi Allah razı olsun sizin nasıldı üç tane beta sonucum var ama asıl cuma günü belli olacak hersey
35 ile öğrendim bende sonra tam hatırlamıyorum ama iki gün sonra 48 filan olmuştu galiba yüzde elli bile olmamış diye üzülmüştük, kimyasal galiba dedi doktor. bir hafta sonra gel demişti ben 6 gün sonra gittim 450lerdeydi bu sefer tama sağlıklı dedi o şekilde oldu benim değerlerim. bir daha da test vermedim. bir haftra on güne de keseyi gördük

35 ile öğrendim bende sonra tam hatırlamıyorum ama iki gün sonra 48 filan olmuştu galiba yüzde elli bile olmamış diye üzülmüştük, kimyasal galiba dedi doktor. bir hafta sonra gel demişti ben 6 gün sonra gittim 450lerdeydi bu sefer tama sağlıklı dedi o şekilde oldu benim değerlerim. bir daha da test vermedim. bir haftra on güne de keseyi gördük
Ne güzel Allah bana da nasip etsin inşallah inşallah allahim çocuğumu vermek istemiyorum cuma günü hersey belli olacak ne olur çokça dua

merhaba, sizi merak ettim ben de sizin gibiyim de sonucunuz ne oldu acaba hamileliğiniz devam etti mi
merhaba, sizi merak ettim ben de sizin gibiyim de sonucunuz ne oldu acaba hamileliğiniz devam etti mi
Merhaba betam iki günde 75 artış gösterdi şuan 175 lere çıktı yani iki gün önce yarın tekrar kan vericem 400 yada 350 olması lazım en az ama 400 diyelim pazartesi tekrar kan vericem keseyi görünceye kadar devam dedi doktor sizde nasıl durumlar acaba?

Merhaba betam iki günde 75 artış gösterdi şuan 175 lere çıktı yani iki gün önce yarın tekrar kan vericem 400 yada 350 olması lazım en az ama 400 diyelim pazartesi tekrar kan vericem keseyi görünceye kadar devam dedi doktor sizde nasıl durumlar acaba?
Benim adetim ilk 5 gün gecikmişti. O yüzden salı günü değerim 100 çıktı, bugün ise değerim 166 çıktı. Cumartesi tekrar kan vericem bende. Heyecan korku bi arada yaşıyorum.

Benim adetim ilk 5 gün gecikmişti. O yüzden salı günü değerim 100 çıktı, bugün ise değerim 166 çıktı. Cumartesi tekrar kan vericem bende. Heyecan korku bi arada yaşıyorum.
Korkma Allah istedikten sonra hersey olur unutma bunu benimde 5 gün gecikmeyle 175 çıktı yarın kan vericem birde kum döküyorum işin garip tarafı Allah yardimcimiz olsun sağ saglim alalım bebekleri inşallah kucağımıza

Korkma Allah istedikten sonra hersey olur unutma bunu benimde 5 gün gecikmeyle 175 çıktı yarın kan vericem birde kum döküyorum işin garip tarafı Allah yardimcimiz olsun sağ saglim alalım bebekleri inşallah kucağımızaİnanmıyorum ben de önce kum döktüm
Allah’ım nasip etsin isteyen hepimize. Ben 3 yıldır tüp bebek tedavisi görüyorum ve hep olumsuzdu. Bi an hiç umudum yokken oldu. Ve inanmayacaksın ama ben de böbrek taşı döküyorum doktora gittim ama ağrılarım hiç geçmedi iğneler yedim en sonunda test yapayım gecikince dedim. Rabbim bu emaneti bu mucizeyi bana yaşattı. İnşallah kader kardeşim sağlıkla kucağımıza alırız

Adet geçsin 3-5 gün bekleyin. Bu kadar kan vermek sürekli tahlil yaptırmak mantıklı değil. Sabır lütfen 🥲😍

Biliyorum canım doktora giderseniz yapılır. Özel bir durum yoksa aşılama tüp bebek vs doktora hemen gitmeye gerek yok. Ben de doğum yaptım. ☺️
Tamam da inan kimsenin hikayesini bilmeden okumadan lütfen yorum yapmayın. Kimi nasıl üzeceğini kıracağınızı bilemezsiniz.

Tamam da inan kimsenin hikayesini bilmeden okumadan lütfen yorum yapmayın. Kimi nasıl üzeceğini kıracağınızı bilemezsiniz.

öncelikle size yazmadım.
Bu kadar erken test vermeyi mantıklı bulmuyordu benim doktorum. Bir de varsa vardır. Artış takip etmek insanı çok yoruyor. Biraz rahat olun. Kaygıların azalması işleri kolaylaştırıyor gerçekten.
Kıracak bir şey de yazdığımı düşünmüyorum.
Konu sahibini kırdıysam özür de dilerim.
Sevgiler 😍

Back