- 25 Aralık 2024
- 34
- 9
- 1
- 23
- Konu Sahibi Beyzanrcnp
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gayet güzel artmışBeta hcg değerimin artışı nasıl sizce son artmada 2 katından biraz az artmış korkuttu beni biraz
Hastane çok uzak olduğu için sağlık ocağında baktırdımAynı yerde baktırsaydınız daha iyi olurdu laboratuvar parametreleri değişebilir. 2 gün sonra yine verin aynı yerde artıştaysa daha baktırmaya gerek yok bence bir hafta sonra doktora gidersiniz
Çok düzensiz artıyor ilk 4 katı kadar sonra 2.5 katı şimdi 1.5 civari gittikçe böyle düşecek migayet güzel artmış
2 katı ve %60 artması normal kafanıza takmayın yeteri kadar yükselmişÇok düzensiz artıyor ilk 4 katı kadar sonra 2.5 katı şimdi 1.5 civari gittikçe böyle düşecek mi
Teşekkür ederim insan keseyi göremeyince stres oluyor2 katı ve %60 artması normal kafanıza takmayın yeteri kadar yükselmiş
haftaya görürsünüz stres bebeği daha çok etkilerTeşekkür ederim insan keseyi göremeyince stres oluyor
Normal canım zaten en az yüzde 60 kadar artmalı iyi yani belirtilerin varmıydı yumurtlama takibi yapmışmıydınBeta hcg değerimin artışı nasıl sizce son artmada 2 katından biraz az artmış korkuttu beni biraz
Aşılama yaptırdım ben iğneden 14 gün sonra yaptırdımİlk testinizi adet gecikmesiyle ni yaptırdınız veya kaç gün kala?