• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta HCG acill

Elif Dilan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2020
10
0
36
24
Kızlar adetime bı gün kala test yaptım kaset test hemen kırmızı çizgi oldu 2 Side kan testi verdim beta HCG 33 çıktı sizce yükselir mi böyle olup artış yaşayan var mı

Kötü bi sayı değil ki gayet iyi, böyle olup diyerek olayı kötü gösterip strese girmeyin hiç :)

Burada yeniyim. meraktan yazılanları okuyorum. Sonuç ne oldu acaba benimde regle 1 hafta kala HCG 50 çıktı. Regl döneminin geçmesini bekliyorum test için tekrar gitmedim.

Burada yeniyim. meraktan yazılanları okuyorum. Sonuç ne oldu acaba benimde regle 1 hafta kala HCG 50 çıktı. Regl döneminin geçmesini bekliyorum test için tekrar gitmedim.
Önemli olan sonucunuzun 2 günde bir en az %60 artması. Ben 5.2 ile hamile olduğumu öğrendim şu an 10 haftanın içindeyim. Gereksiz stres olmayın

Bende adetime 3 gün kala yani 16 kasımda test verdim 333 çıktı. 5+1 iken tekrar verdim 22.734 çıktı sizce normal mi ya da çoğul gebelik olabilir mi

Önemli olan sonucunuzun 2 günde bir en az %60 artması. Ben 5.2 ile hamile olduğumu öğrendim şu an 10 haftanın içindeyim. Gereksiz stres olmayın
Merhaba bende adetime 7 gün varken 5 ile hamile olduğumu öğrendim 2 gün geçti test vericem ama korkuyorum sizin ne kadar artmıştı

Back