Ikı gun sonra kan testını tekrarla canım doktorun soyledıgıne bakma gec dollenme olmus olablır ins yukselırmrb kizlar size bir sorum olcak yardimlariniz icin simdiden tesekkurler.adetim 1gun geçti kaset test yaptim cok silik cikti daha sonra kan testi yaptirim 24.11 cikti doktor duser dedi daha sonra baska doktora gittim gec dollenme olabilir dedi dusuk ilaclari verdi 1hafta sonra tekrar cagirdi basina bole bisi gelip degerleri yukselen varmi
Bu 7.gebeligim sadece 1tanesi saglikli dunyaya geldi suan 7yasinda ins yukselir cok uzuluyorumIkı gun sonra kan testını tekrarla canım doktorun soyledıgıne bakma gec dollenme olmus olablır ins yukselır ❤
Inş haftasina cagirdi tekrarlayalim betayi dedi simdi bekliyorumBeta da önemli değil pek değerin kaç olduğu önemli olan artması. İki günde bir ikiye katlarsa merak etme sağlıklı demek
İki günde bir ver canım bence net belli olur yorma yine de kendini bence tutmuş o hayırlı olsunInş haftasina cagirdi tekrarlayalim betayi dedi simdi bekliyorum
Inş cok tesekkur ederimİki günde bir ver canım bence net belli olur yorma yine de kendini bence tutmuş o hayırlı olsun
Sorun ne peki arastırdın mı canımBu 7.gebeligim sadece 1tanesi saglikli dunyaya geldi suan 7yasinda ins yukselir cok uzuluyorum
Hic bir problem yok dediler esimde gitti bende gittim butun tahlillere bakildi bir sorun gozukmedigini soyledilerSorun ne peki arastırdın mı canım
Fakulte hastanesinde genetik bakıldı mı düşükler için onu soruyor arkadaş sanırımHic bir problem yok dediler esimde gitti bende gittim butun tahlillere bakildi bir sorun gozukmedigini soylediler
6 kayıp var ama bunun nedeni ıyıce arastırıldımı canımHic bir problem yok dediler esimde gitti bende gittim butun tahlillere bakildi bir sorun gozukmedigini soylediler
Adet söktürücü ilaçlar kullama sakın yükselir inşallah hiç korkma ayetel kürsi oku devamlı elini karnına koy Allah çok büyük canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın mart annelerine gel mutlakamrb kizlar size bir sorum olcak yardimlariniz icin simdiden tesekkurler.adetim 1gun geçti kaset test yaptim cok silik cikti daha sonra kan testi yaptirim 24.11 cikti doktor duser dedi daha sonra baska doktora gittim gec dollenme olabilir dedi dusuk ilaclari verdi 1hafta sonra tekrar cagirdi basina bole bisi gelip degerleri yukselen varmi
Ins cok tesekkur ederimAdet söktürücü ilaçlar kullama sakın yükselir inşallah hiç korkma ayetel kürsi oku devamlı elini karnına koy Allah çok büyük canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın mart annelerine gel mutlaka
Düşük ilacı derken ne verdi canımmrb kizlar size bir sorum olcak yardimlariniz icin simdiden tesekkurler.adetim 1gun geçti kaset test yaptim cok silik cikti daha sonra kan testi yaptirim 24.11 cikti doktor duser dedi daha sonra baska doktora gittim gec dollenme olabilir dedi dusuk ilaclari verdi 1hafta sonra tekrar cagirdi basina bole bisi gelip degerleri yukselen varmi
200 ml protestan verdiDüşük ilacı derken ne verdi canım
Suan cok sevindim rabbim hayirliso ile kucagina almaya nasip.eder ins bnmde yukselirBen varım adetin 2. günü beta 20 çıktı ve yükseldi bol bol dua et yükselir inşallah
Ben varım yumurtlamadan 12 gün sonra 25 çıkmıştı betahcg sonra düzenli yükseldi şükür moralini bozma haftada bir kan testi yaptırmıştım ben..25 betahcg ile doktor bana hamilesin bile dememişti 5 haftayı doldurunca anca dedi..muhtemelen 3 haftalık hamilesin hayırlı olsunmrb kizlar size bir sorum olcak yardimlariniz icin simdiden tesekkurler.adetim 1gun geçti kaset test yaptim cok silik cikti daha sonra kan testi yaptirim 24.11 cikti doktor duser dedi daha sonra baska doktora gittim gec dollenme olabilir dedi dusuk ilaclari verdi 1hafta sonra tekrar cagirdi basina bole bisi gelip degerleri yukselen varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?