- 15 Haziran 2020
- 403
- 133
- 23
- 27
- Konu Sahibi Emel akdelun
-
Koyulukla yukselip yukselmedigini anlarsiniz evet. Normal gebelik de olabilir kimyasal da. Bu yuzden gecikmeden ogrenmeye calismayin diyor hekimler. Sonra üzülüyoruz çünkü.Beta hcg 9.9 cikti varda diyemeyiz yokda AMA bir hafta sonra tekrar kan ver kesin ozmn ogrenirsin sonucu dedi doktor saglikliysa dedi.boyle olup yukselen varmi 10 gunluk icin iyi mi bide idrarda takip etsem koyulugu anlarmiyim yukseldigini..
Benim 16 dan yükseldi. Bende tasaduf kan vermiştim canımBeta hcg 9.9 cikti varda diyemeyiz yokda AMA bir hafta sonra tekrar kan ver kesin ozmn ogrenirsin sonucu dedi doktor saglikliysa dedi.boyle olup yukselen varmi 10 gunluk icin iyi mi bide idrarda takip etsem koyulugu anlarmiyim yukseldigini..
Ay insallah canim yukselir gebelik bir hafta bekleyim bidaha verim diyorum kac gunde yukseliyorBenim 16 dan yükseldi. Bende tasaduf kan vermiştim canım
2Adetine kaç gun var
En az 1 hafta bekle. Ben bakmadım bile tahlillere 3 gün sonra gördüm o gün tekrar kan verdim 80 kusur çıktı. Ama 1 hafta bekle. Zaten kimyasalsa bile kanaman gelir yoksa bebişAy insallah canim yukselir gebelik bir hafta bekleyim bidaha verim diyorum kac gunde yukseliyor
Canim yumurtlamadan 10 gun sonra mi? Bu deger idrar testinde çikmişmiydi?Beta hcg 9.9 cikti varda diyemeyiz yokda AMA bir hafta sonra tekrar kan ver kesin ozmn ogrenirsin sonucu dedi doktor saglikliysa dedi.boyle olup yukselen varmi 10 gunluk icin iyi mi bide idrarda takip etsem koyulugu anlarmiyim yukseldigini..
Hayır değil canımBeta hcg 9.9 cikti varda diyemeyiz yokda AMA bir hafta sonra tekrar kan ver kesin ozmn ogrenirsin sonucu dedi doktor saglikliysa dedi.boyle olup yukselen varmi 10 gunluk icin iyi mi bide idrarda takip etsem koyulugu anlarmiyim yukseldigini..
2 günde 1 kan baktırin
Evet yumurtlama gununu hesaplarsam 10.gundu idrarda silik cikti AMA hemen cikiyor 3 test yaptigimdada en belirgini aksam yaptigimdiyaptigimdiCanim yumurtlamadan 10 gun sonra mi? Bu deger idrar testinde çikmişmiydi?
Degeri iyi degilmiHayır değil canım
Hic adet olacakmisim gibi bi hissim yok normalde belim agrir hic agri yok sadece ara ara goguslerime gelip giden bi sızı bide sol kasigima Hafif arada agri giriyor bide en buyuk belirti beyaz sut gibi akintiEn az 1 hafta bekle. Ben bakmadım bile tahlillere 3 gün sonra gördüm o gün tekrar kan verdim 80 kusur çıktı. Ama 1 hafta bekle. Zaten kimyasalsa bile kanaman gelir yoksa bebiş
Yarin vereyim ozmn benbenaBir hafta beklemenize gerek yok eğer gebelik.varsa hızla yükselir zaten bir iki gune
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?