• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Beta Hcg 9.83 çıktı Hamile miyim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Anastasyas

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2022
14
2
1
28
Merhabalar dün mide bulantısı kusma halsizlik kasık ağrısı ve alt karın ağrısı ile acile gittim tahlil yaptılar bu arada adetim 7 gün gecikti beta hcg 3.55 çıktı enfeksiyon var dediler serum taktılar biraz iyi oldum eve geldim bugün de kadın doğum randevum vardı gittim tekrar tahlil aldılar beta hcg 9.83 çıktı Neler oluyor bilen var mı Hamile miyim

Çok taze hamilesiniz.. tebrik ederiz 🥰

Şimdi iki günde bir kan verip beta hcg değerinin artışını takip etmeniz gerekiyormuş

Çok taze hamilesiniz.. tebrik ederiz 🥰

Şimdi iki günde bir kan verip beta hcg değerinin artışını takip etmeniz gerekiyormuş
Teşekkür ederim inşallah ama yeni geldim doktordan sınırda kalmış beta hcg ne gebesin ne değilsin dedi çok merak ediyorum günler geçmek bilmicek

Teşekkür ederim inşallah ama yeni geldim doktordan sınırda kalmış beta hcg ne gebesin ne değilsin dedi çok merak ediyorum günler geçmek bilmicek
Sonuçta bugüne kadar üç kere betama bakıldı. Hepsi 0,2 nin altındaydı. Hiç umudunuz kırılmasın. İki günde bir verin. İnşallah düzenli olarak artar 🤲🏻

Kızlar merhaba benim de 27 ekimde beta 19.08 çıktı testi tekrarlamam istendi normalde yarın teste gidicektim ama bugün kanama olunca acile gittim tekrar test verdim bu sefer beta 26.04 oldu sizce kimyasal mı yoksa normal gebelik mi

Back