- 5 Haziran 2016
- 248
- 308
- 103
- 29
- Konu Sahibi sakartosbiik_
Merhaba bayanlar dün batıma bir gün kala yani kan tahlili verdim 8 çıktı var mı böyle bir şey yaşayan ümitlenmeli miyim? Belirtilerim de var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5 üzeri pozitif değerlendiriliyor, ,içinin rahat etmesi için 2 gün sonra yeniden test yaptır bence.Merhaba bayanlar dün batıma bir gün kala yani kan tahlili verdim 8 çıktı var mı böyle bir şey yaşayan ümitlenmeli miyim? Belirtilerim de var
Cuma yaptırcm zaten ama acaba dedim benim gibi olan var mı çünkü arada kaldım sevinsem mi bilemedim5 üzeri pozitif değerlendiriliyor, ,içinin rahat etmesi için 2 gün sonra yeniden test yaptır bence.
Heh işte aradığım yorum bu bende nasıl sabredicem cumaya kadar bilmiyorum bir de ikinci olacak ama yine aynı heyecanbenim gecen hafta silik cizgi gorunce 8.86 cikti 2 gun sonra 53 oldu yani yukselir hayirlisiyla
ucuncu kez test verdiniz miTekrar test yaptirdinzi mi ben ilk yaptrdm 7.55 cikti iki gun sonra 61 cikti
Verdim sabah saglikocagina hala bekliyrm sisteme düşmedi öldüm meraktan adetim 4 gun gectiucuncu kez test verdiniz mi
bulundugunuz ilim il saglik mudurlugu sayfasina girip labaratuvar sonuclari kismindan bakinVerdim sabah saglikocagina hala bekliyrm sisteme düşmedi öldüm meraktan adetim 4 gun gecti
sevin tabi düzenli artarsa bi de sağlıklı geceliktir inşallahMerhaba bayanlar dün batıma bir gün kala yani kan tahlili verdim 8 çıktı var mı böyle bir şey yaşayan ümitlenmeli miyim? Belirtilerim de var
İnşallah sağlıklı şekilde ilerler belli ki henüz çok yeniMerhaba bayanlar dün batıma bir gün kala yani kan tahlili verdim 8 çıktı var mı böyle bir şey yaşayan ümitlenmeli miyim? Belirtilerim de var
Evet iki gün sonra verdim 32 çıktı 4 gün sonra da 252 çıktı çok şükür sizin de yükselmiş ne güzelTekrar test yaptirdinzi mi ben ilk yaptrdm 7.55 cikti iki gun sonra 61 cikti
Belli oldu mu üçüncü sonucunuzVerdim sabah saglikocagina hala bekliyrm sisteme düşmedi öldüm meraktan adetim 4 gun gecti
hayırlı olsunEvet iki gün sonra verdim 32 çıktı 4 gün sonra da 252 çıktı çok şükür sizin de yükselmiş ne güzel
teşekkür edermhayırlı olsun
suan durum nedirteşekkür ederm
Adetten 6 gün geçince yaptrdm 2400 ciktiBelli oldu mu üçüncü sonucunuz
En son betaniz kac cikti yukselis nasilMerhaba bayanlar dün batıma bir gün kala yani kan tahlili verdim 8 çıktı var mı böyle bir şey yaşayan ümitlenmeli miyim? Belirtilerim de var
son durumunuz nedir acabaMerhaba bayanlar dün batıma bir gün kala yani kan tahlili verdim 8 çıktı var mı böyle bir şey yaşayan ümitlenmeli miyim? Belirtilerim de var
Merhaba 2 gün sonra 32 2 gün sonra 4 gün sonra 236 2 gün sonra 623 ve iki gün sonra sın ölçümüm 2736 çıktı bıraktım zaten kese de göründüsuan durum nedir