beta hcg 7.8 çıktı

diar

Guru
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2012
1.131
19
doktor 2.gün tekar
yaptır ikiye katlaması lazım dedi ama bana gebeymişim gibi muamele yapıyor vitamin verdi ne olur dua edin hayırlıysa hamile olayım yarın 48.saat tekrar test yaptırcam çok merak ediyorum

adetın gectımı bu deger cıktı pekte yüksek degıl gebelık yok bence yınede testı tekrarla tabı

Canım beş ve üzeri hamilelik olarak adlandırılıyor ama değer düşük tabi umarım ikiye katlar ve bebişin seninle olur...

canım bende dün yaptırdım test 22.05 çıktı doktorum biraz düşük dedi bugün yeniden yaptırdım 4 de alıcam sonuçları ama benim günüm bir gün geçti senin kaç gün gecikti bu arada ben iki düşük yaptım

geç oluşan bir gebelik olabilir sen kendine dikkat et 2 gün sonra ikiye katlanırsa gebelik var demektir ama değer şu anda çok düşük 1500 leri bulunca kese görünüyor ancak. ağır kaldırma fazla ayakta kalma.

doktor 2.gün tekar
yaptır ikiye katlaması lazım dedi ama bana gebeymişim gibi muamele yapıyor vitamin verdi ne olur dua edin hayırlıysa hamile olayım yarın 48.saat tekrar test yaptırcam çok merak ediyorum

Canım benim adetin geçip geçmemeside önemli tabi fakat 5 ve üzeri hamilelik.. Yorma kendini bak keyfine :KK34:

saol canım inşallah dediğin gibi olur saol içimi rahatlattığın için

saol canım inşallah dediğin gibi olur saol içimi rahatlattığın için

bende diğer arkadşlara katılıyorum. ve 5 üzeri çıkarsa normal şartlarda hamilesin..
inşallah 2 gün sonra 2'ye katlar..bende de yumurtlamam geç olmuştu..ben yaptırdığımda 31 değer çıktı ve 2 gün sonra tekrar yap dedi..o zaman 120 çıktı

inşallah 2'ye katlar ve hamilesindir..allah sana da o duyguyu yaşamayı nasip eder inşallah

7.8 diye başlık açtıktan sonra adet oldum:KK43: doktoru aradım tekrar aradım yinede test yaptır dedi. az önce aldım 2.8 edüştü.

ben şimdi düşük mü yaptım adetmi oldum doktora gidecem akşam üzeri

7.8 diye başlık açtıktan sonra adet oldum:KK43: doktoru aradım tekrar aradım yinede test yaptır dedi. Az önce aldım 2.8 edüştü.

Ben şimdi düşük mü yaptım adetmi oldum doktora gidecem akşam üzeri

tatlım belki kimyasal gebelik geçirmişsndir. Düşük değil zaten o da ,genelde tüm kadınlar geçirirlermş fakat anlamazlarmış. Sen biraz aceleci davranmışsn test yaptırmşssn..

üzme canını

bugün yeniden yaptırdım test 38.56 oldu doktorum artışın iyi oldugunu söyledi inşallah artmaya devam ederde saglıklı bir şekilde alırım bebegimi kucagıma

tatlım belki kimyasal gebelik geçirmişsndir. Düşük değil zaten o da ,genelde tüm kadınlar geçirirlermş fakat anlamazlarmış. Sen biraz aceleci davranmışsn test yaptırmşssn..

üzme canını

evet kimyasal gebelikmiş 3 ay korun dedi doktor sonra artık tekrar deniycez bakalım inşallah birdahaki gerçek gebelik olur. insan üzülüyor yaaaa

Herkese merhabalar :)

Pazartesi günü betahcg 60.18 çıktı ancak doktorum keseyi göremedi 4 hafta 6 günlük hamile olduğumu söyledi .Haftaya yeniden gideceğim umarım keseciğini oluşturabilir meleğim ...
Okuduklarım içimi rahatladı sanırım erken olduğu için gözükmemiş .
Umarım ben ve diğer annelerde ,sağlıkla sevgili yavrularını kucaklar.

evet kimyasal gebelikmiş 3 ay korun dedi doktor sonra artık tekrar deniycez bakalım inşallah birdahaki gerçek gebelik olur. insan üzülüyor yaaaa

takma kafana canım benim. Biliyorum bunu yapması gerçekten zor ama düşünme şimdilik. Kendine çok iyi bak ... Öptüm
:KK54:

X