• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BETA HCG 7.47 SANIRIM KİMYASAL

busra_18

Guru
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2013
444
163
303
Merhaba arkadaslar adete 5 gun kala yani dün beta yaptirdim 7.47 cikti doktor supheli deger dedi cuma günü beta tekrarlicaz iyi bir artis olursa ozaman gebelik deriz dedi.. Sanirim kimyasal gebelik.. cok düşük cunki beta degeri.. cuma günü bu deger kac olmali saglikli bir gebelik icin? Basina boyle bir dhrum gelen varmi acaba?

canım merhaba 5 gün kala için artabilir diye düşünüyorum. bende
tüp bebek tedavisi görüyorum,bu ay 9 ekimde opu yapıldı 12 ekimde de taze transfer yapıldı. 3. gün emriyosu 2 tane konuldu.
dün yani 22 ekimde (10. günüm) kan testi verdi akşam 19:00 da ,sonuç 12,71 çıktı.
bugün yani 23 ekim test günümdü ve kendi merkezimde sabah 09:00 da tekrar kan verdi 12,39 çıktı.
doktorum cuma günü testi tekrarlamamız gerektiğini söyledi.
çok canım sıkıldı daha önce 2 çatlatma 3 aşılamam var ve hiç gebelik yaşamadım.

Merhaba arkadaslar adete 5 gun kala yani dün beta yaptirdim 7.47 cikti doktor supheli deger dedi cuma günü beta tekrarlicaz iyi bir artis olursa ozaman gebelik deriz dedi.. Sanirim kimyasal gebelik.. cok düşük cunki beta degeri.. cuma günü bu deger kac olmali saglikli bir gebelik icin? Basina boyle bir dhrum gelen varmi acaba?
Adete beş gün kala çok erken ki. Doktorunuz bilmiyor muydu adete beş gün kaldığını? Bu yumurtlamanın dokuzuncu günü demek, yani bebek daha yeni yerleşmiş ya da yerleşiyor. Testte çıkması bile şans olmuş.
İki günde iki katına çıkması gerekiyor sağlıklı ilerleme için. Sakin olun ve takibe devam edin.

Adete beş gün kala çok erken ki. Doktorunuz bilmiyor muydu adete beş gün kaldığını? Bu yumurtlamanın dokuzuncu günü demek, yani bebek daha yeni yerleşmiş ya da yerleşiyor. Testte çıkması bile şans olmuş.
İki günde iki katına çıkması gerekiyor sağlıklı ilerleme için. Sakin olun ve takibe devam edin.
Cok teşekkür ederim yorumunuz icin.. Hayirlisi olsun.. adete 6 gun kala ogrendim normal test yaptim cok cok silik çıktı gozle zor gorulucek birsekilde sonra erken gebelik testi yaptim oda silikti ama daha belirgindi sonrada kan yaptirdim iste sonuc bu cikti

canım merhaba 5 gün kala için artabilir diye düşünüyorum. bende
tüp bebek tedavisi görüyorum,bu ay 9 ekimde opu yapıldı 12 ekimde de taze transfer yapıldı. 3. gün emriyosu 2 tane konuldu.
dün yani 22 ekimde (10. günüm) kan testi verdi akşam 19:00 da ,sonuç 12,71 çıktı.
bugün yani 23 ekim test günümdü ve kendi merkezimde sabah 09:00 da tekrar kan verdi 12,39 çıktı.
doktorum cuma günü testi tekrarlamamız gerektiğini söyledi.
çok canım sıkıldı daha önce 2 çatlatma 3 aşılamam var ve hiç gebelik yaşamadım.
Rabnim gonlumize gore versin insallah sizinde

Birde cuma günü benim degerimin kac olmadi lazim sagliklo gebelik icin ?

Ama adetine daha 5 gün var adet gününe kadar 50lerde olur normla bence

Birde cuma günü benim degerimin kac olmadi lazim sagliklo gebelik icin ?
O kişiden kişiye değişiyor. Sizin hcg yeni salınmaya başlamış ve öğrenmişsiniz hemen. 😊
Dediğim gibi iki katına çıkması gerektiğini biliyorum sadece ama daha fazla bir artış da olabilir.

Adet gününuze daha çok değer artar diye dusunuyorum bence sitres yapmayın sabırlı ve sakın bekleyin umarım sağlıklı bir gebelik olur

Doktor direk kimyasl dedi
Bende adetime dort gun vardi hamile oldugumu ogrendim kan testi sonucumda 31 di iki gun sonra 82 oldu iki gun sonra 137 oldu dusuk cikti doktor dis gebelik dedi muayne oldum ultrasonda cikmadi sonra iki gun sonra tekrar yaptirdim 315 cikti sen kendini bence uzme daha var cok erken eminim ki artar daha sen takiplerini yaptir iki gunde bir kan ver

Cnm benim adet günümden 1 gün önce 44 çıktı normalmi
Canım benim de adetime 1-2 gün vardı 54 çıktı çok şükür her şey yolunda bu yumurtlama tarihi ile ilgili gönlünü ferah tut başta bana da az gelmişti ama çok şükür 4 aylık olduk darısı sana bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inş

Back