2 gün sonra testi tekrarla dediler ancak kanama devam ederse gerek de kalmaz heralde tekrar etmeye. Sizin o 15 günlük süreçte kanama devam ediyor muydu hala
Benmki tedaviyleydi o yüzden haberliydim zaten
Şakır şakır olmadı hatta doktor bumu kanaman diye kucumsedi ama ben evde pihtili kanamam olmuştu ondan sora düşmeye başladı değerim..
Öncesinde aşırı olmadı sorasi da lekelenmeyle baya sürdü.
Testi tekrarlamanda da fayda var ıkı gun arayla yukselme varsa sıkıntı yok lekelenmen adete donerse bilki kimyasal ınsallah değildir bebek yerlesme ye calısıyordur
Yok ya kimyasal ise rahim toparlıyor hemen.. betanin yukseldiginden düştüğünden kesinlikle emin ol
Benm dış gebeliktenee suphenildi
Kanamadan dolayı ama çok şükür sonlandı kendiliginden kese vs görmedik.
Yok ya kimyasal ise rahim toparlıyor hemen.. betanin yukseldiginden düştüğünden kesinlikle emin ol
Benm dış gebeliktenee suphenildi
Kanamadan dolayı ama çok şükür sonlandı kendiliginden kese vs görmedik.
Benim 2 gün vardı 7.2 'di ardı kanama oldu test yaptırdım 5 e düşmüştü ondan önce iki gün aşırı derecede bel ağrısı kaşık ağrısı çekmiştim doktor düşük veya kimyasal dedi sonra tekrar test yapalım dedi de kanama olduğu için gerek duymadım inşallah senin tutunur ama fazla umutlanma çünkü ben çok ağlamıştım
Benim 2 gün vardı 7.2 'di ardı kanama oldu test yaptırdım 5 e düşmüştü ondan önce iki gün aşırı derecede bel ağrısı kaşık ağrısı çekmiştim doktor düşük veya kimyasal dedi sonra tekrar test yapalım dedi de kanama olduğu için gerek duymadım inşallah senin tutunur ama fazla umutlanma çünkü ben çok ağlamıştım
progesteron düşük muhtemelen kimyasal geçirdiniz tutunsa progesteron daha yüksek olmalıydı. Eğer gebelik devam etmezse doktora gidin sonraki ay için progesteron takviyesi verebilir