• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Beta hcg 7,4 (kanamalı)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
2 gün sonra testi tekrarla dediler ancak kanama devam ederse gerek de kalmaz heralde tekrar etmeye. Sizin o 15 günlük süreçte kanama devam ediyor muydu hala
Benmki tedaviyleydi o yüzden haberliydim zaten
Şakır şakır olmadı hatta doktor bumu kanaman diye kucumsedi ama ben evde pihtili kanamam olmuştu ondan sora düşmeye başladı değerim..
Öncesinde aşırı olmadı sorasi da lekelenmeyle baya sürdü.

Arkası daha çabuk olur inşallah bu sefer olmassada.. ama takibini ihmal etme tabi.. saglik versin Rabbim inşallah.

İnşallah öyle olur herhangi bir ara verme vs. olmuyor değil mi bu tür kanamalarda.
Yok ya kimyasal ise rahim toparlıyor hemen.. betanin yukseldiginden düştüğünden kesinlikle emin ol
Benm dış gebeliktenee suphenildi
Kanamadan dolayı ama çok şükür sonlandı kendiliginden kese vs görmedik.

Yok ya kimyasal ise rahim toparlıyor hemen.. betanin yukseldiginden düştüğünden kesinlikle emin ol
Benm dış gebeliktenee suphenildi
Kanamadan dolayı ama çok şükür sonlandı kendiliginden kese vs görmedik.
Pazartesi tekrarlayacam bakalım. Hayırlısı olsun artk 🤲🏼

• Beğen
Reactions: H M
Benim 2 gün vardı 7.2 'di ardı kanama oldu test yaptırdım 5 e düşmüştü ondan önce iki gün aşırı derecede bel ağrısı kaşık ağrısı çekmiştim doktor düşük veya kimyasal dedi sonra tekrar test yapalım dedi de kanama olduğu için gerek duymadım inşallah senin tutunur ama fazla umutlanma çünkü ben çok ağlamıştım :cry:

Benim 2 gün vardı 7.2 'di ardı kanama oldu test yaptırdım 5 e düşmüştü ondan önce iki gün aşırı derecede bel ağrısı kaşık ağrısı çekmiştim doktor düşük veya kimyasal dedi sonra tekrar test yapalım dedi de kanama olduğu için gerek duymadım inşallah senin tutunur ama fazla umutlanma çünkü ben çok ağlamıştım :cry:
İnşallah ama benim de pek umudum yok gibi ben de çok üzüldüm ama artık iyi tarafından bakmak istiyorum en azından hamile kalabilme ihtimalim olmş

İnşallah ama benim de pek umudum yok gibi ben de çok üzüldüm ama artık iyi tarafından bakmak istiyorum en azından hamile kalabilme ihtimalim olmş
Aynen öyle bende öyle düşünmüştüm sıkma canını rabbimizin vardır bir bildiği ardı sağlıklı gebelik olur insallah

progesteron düşük muhtemelen kimyasal geçirdiniz tutunsa progesteron daha yüksek olmalıydı. Eğer gebelik devam etmezse doktora gidin sonraki ay için progesteron takviyesi verebilir

Back
X