Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet iki gün sonra testi tekrarlamam gerektiğini söylediler başka yapacak bişey yok denildi. Ağrılı ve kanama oldupuyiçğn benim de umudum yok gibi ama böyle olup da tutunan var mı acabaHiç belli olmaz canım. Gecikmeye göre değer çok az, belki tutundu düşüyor şuan. Bundan sonraki değerle belli olur ancak artarsa geç döllenme denir ama kimyasal gibi geldi bana
Her kanama düşük demek değil çoğu kişi yaşıyor bunu benim de oldu lekelenmelerim. İnşallah yükselir değerinEvet iki gün sonra testi tekrarlamam gerektiğini söylediler başka yapacak bişey yok denildi. Ağrılı ve kanama oldupuyiçğn benim de umudum yok gibi ama böyle olup da tutunan var mı acaba
Sizin nasıldı kanama olurken ki değerlerinizHer kanama düşük demek değil çoğu kişi yaşıyor bunu benim de oldu lekelenmelerim. İnşallah yükselir değerin
Hepsinde oldu benim kese görülünce de oldu, bebek görülünce de oldu. Yani artması önemli senin şuan değere hiç bakmaSizin nasıldı kanama olurken ki değerleriniz
İnşallah dediğiniz gibi olurHepsinde oldu benim kese görülünce de oldu, bebek görülünce de oldu. Yani artması önemli senin şuan değere hiç bakma
İlkinde aşırıydı her yer kan oldu düştü o. Bunda lekeydi sildikçe geliyoduİnşallah dediğiniz gibi olurPeki lekelenme şeklinde miydi fazla mıydı.
Ovulasyon testi ile takibini yapıyordum yumurtlamam adetime 1 hafta kala oldu. Ben zaten çok yüksek bir değer beklemedim o yüzden. Ama kanama olunca umudum kalmadı açıkçası. Dün gece başladı öyle lekenme şeklinde değil koyu renkli pede akıyor. Gece hemen testi yaptık böyle çıktı. Progesteron 0,88 pek de anlamıyorumYerleşme kanaması olabilir ama 14 gun gecikmeye değer cok dusuk kanama ne zamandır var
Şu an iyisiniz inşallahİlkinde aşırıydı her yer kan oldu düştü o. Bunda lekeydi sildikçe geliyodu
İlk aylar herkeste oluyor ama düşük değerin. Kimyasal bence senin ki canım. Şükür doğumu bekliyorum ben darısı başınaŞu an iyisiniz inşallah![]()
Amin hayırlısıyla inşallah diyelimİlk aylar herkeste oluyor ama düşük değerin. Kimyasal bence senin ki canım. Şükür doğumu bekliyorum ben darısı başına
İdrar testlerini defalarca yaptım net sonuç alamayınca henüz erken olduğunu düşünerek bekledim kan da çıkmazsa hemen çıkmazsa diye. Çünkü yumurtlama günüm çok geç olmuştu adetime 1 hafta kala gördüm . O yüzden varsa da çıkmıyordur testte dedim.Neden 12 gün geçince yaptınız diğer günler yapmadınız mı neyi bekliyordunuz yapmak için. Ben o ana kadar elimde stokladığım bütün testleri yapmıştım ya. Kan vermeyi demiyorum bile :)
İdrar testlerini defalarca yaptım net sonuç alamayınca henüz erken olduğunu düşünerek bekledim kan da çıkmazsa hemen çıkmazsa diye. Çünkü yumurtlama günüm çok geç olmuştu adetime 1 hafta kala gördüm . O yüzden varsa da çıkmıyordur testte dedim.
2 gün sonra testi tekrarla dediler ancak kanama devam ederse gerek de kalmaz heralde tekrar etmeye. Sizin o 15 günlük süreçte kanama devam ediyor muydu halaModunu düşürmek istemem ama
İlk hamileligim 9 degeri ile başladı..
Kanama durmadı agriliydida arttı ama çok ilerleyemedi. 15 gün ha arrttti ha düştü diye bekledim. Ya öncesinde kimyasal olmuş düşüyor yada beklemen gerekir.
yumurtlamanın uzerinden kaç gun gectiOvulasyon testi ile takibini yapıyordum yumurtlamam adetime 1 hafta kala oldu. Ben zaten çok yüksek bir değer beklemedim o yüzden. Ama kanama olunca umudum kalmadı açıkçası. Dün gece başladı öyle lekenme şeklinde değil koyu renkli pede akıyor. Gece hemen testi yaptık böyle çıktı. Progesteron 0,88 pek de anlamıyorum
18 gün.yumurtlamanın uzerinden kaç gun gecti