Kızzzz çocuğa bi huzur verHaha bebek onu yazan bendim o sıra yanlış yazmışımyumurtlamadan 5 6 gün sonra 3.5 beta gördüm pazartesi gidicem aydınlatırım
Benimde 26 ekimdi geç yumurtladım bu ay ve yumurtanın çatlamasının 14. Günü dün kan verdim 2.18 çıktı daha önce kan verdiğimde hep 2.00< çıkardı sizce olabilir mi şüphelendim biraz ama benimki idrar testinde de aşırı silik çizgi olarak çıkıyor o yüzden kan vermiştimTeşekkürler 26 ekimdi
Bebek valla doktor zorla baktıKızzzz çocuğa bi huzur ver
Bebek valla doktor zorla baktıKızzzz çocuğa bi huzur ver
bebek yumurtlamanın 10. Günü mü öğrendin ? Kaç beta ile öğrendinBen 10 gün öğrendim canım ve değer çok düşüktü bence biraz daha bekle ama sen bilirsin
Kan değeriniz Pozitif ama iki günde Bir Beta verip takip yaptırmalısınızKızlar benimde her ay düzenli oluyor bu ayın 9 unda bat olmam gerekiyor dün acile gittiğimde kan testi yaptırdım sonuç 6.54 cikti yaklaşık 4 aydır deniyoruz daha önce 2 defa daha yaptırmıştım 1.20 çıkıyordu böyle görünce biraz ümitlendim sizce hamilemiyim yardımcı olumusunuz
Cumartesi gunutekrar gidip kan vericem inşallah yükselirKan değeriniz Pozitif ama iki günde Bir Beta verip takip yaptırmalısınız
İnşallah sağlıklı bir gebelik olur canımCumartesi gunutekrar gidip kan vericem inşallah yükselir
İnşallah canım İnşallah hepimizin öyle olsunİnşallah sağlıklı bir gebelik olur canım
İnşallah güzel haberler alırsın canım haber verirsen sevinirimKızlar bende bıgün beta verdim 23.9 çıktı.Son adetim 19ekim geç döllenme olabilir dr aradım adet tarihinle arasında uzun zmn var dış gebelik olabilir dedi pztsi tekrar kan vermem gerekiyormuş
Kanamam oldu doktora gittim henüz değerim düşük olduğu için kese falan daha oluşmamıştı iki güne bir kan verelim dedi kan değerim sürekli düşmeye başladı dün regli oldumÇok üzüldüm peki regl oldun mu nasıl anladın
Çok geçmiş olsun Rabbım nasip etsin inşallah bir daha bende beklemedeyim kan verdim bekliyorumKanamam oldu doktora gittim henüz değerim düşük olduğu için kese falan daha oluşmamıştı iki güne bir kan verelim dedi kan değerim sürekli düşmeye başladı dün regli oldum
Maalesef 4.76 düşmüş değerim demekki değilim yada günümü beklicem hayırlısı artıkKanamam oldu doktora gittim henüz değerim düşük olduğu için kese falan daha oluşmamıştı iki güne bir kan verelim dedi kan değerim sürekli düşmeye başladı dün regli oldum
Hayırlısı olsun hakkımızda inşallahMaalesef 4.76 düşmüş değerim demekki değilim yada günümü beklicem hayırlısı artık
Amin inşallahHayırlısı olsun hakkımızda inşallah
Merhaba regl oldunuz mu yada tekrar testAmin inşallah