arkadaşlar ben 20 yaşındayım ünı. Ögrencisiyim. Sevgilimle yaşıyorum. Dün herşey normalken bi anda iştahım kaçtı soğuk soğuk terlemeye başladım midem bulandı karnım ağrıdı en önemliside nfesimin ardını alamadım. Eve gidip uyudum. Sevgilim uyanınca beni acile götürdü. Kan idrar ekg hormon testi yaptılar. Sonuc çıkınca doktor aynen şöyle konuştu. 'eşinizide çağırsamıydık beta hcg'niz pozitif çıktı gebesiniz' dedi ama bunları dalga gecer gbi söyledi. Sonuçlarda 489,99pozitif yazıyor. Kürtaj olmak istiyorum. Devlet hastnesi mi özel mi daha iyi bilmiyorum. Ücret ne oluyor? Aileme bildirirler mi? Ailem tarafından Emekli sandığına bağliyım.
sanki özelde yaptırsanız daha iyi olur gibi düşündüm.özelde yapıldıktan sonra aileye bildirme gibi sorun olmaz sanırım.erkek arkdaşnzla ciddisnz sanırım evlilikte düşünebilrsnz.
Benim okulumun bitmesine daha 4sene var ciddiyiz ama şuan evlilik imkansız. Küçük bir ihmalkarlık yaptım. Kullandığım korunma hapını almayı unuttum. Cok korkuyorum
çok çok kötü bi durum öncelikte Rabbim seni affetsin özelde 150 tl gibi bir ücret ailenize bilgi vereceklerini zannetmem
150tl mi ankaradayım inş. Burada bu fiyata güvenilir bi yer bulurum.
Canim ozele gitsen bile kurtaj oldugun yaziliyo orda doktorla anlasman baska bi islem gibi gostermen gerekiyo cunku tc ile her yere gidiyo islem saglik ocaginin aile hekiminin haberi oluyo ve evini ariyolar nasilsin diye beni aramislardi dusuk olmustu bende cok sasirmistim
ankara için bilemiyorum ama çok farkedeceğini sanmam ıspartada özel bi hastanede yaptırmıştım ama senin ilaçla falan düşük yaptırabilirler daha kesesi bile oluşmamıştır değerine göre dolayısıyla kürtaj olmayabilir yada kürtaj için kesenin görünmesini bekleyebilir doktor telden özel hastanelerle görüşüp bilgi alabilirsin
ankara için bilemiyorum ama çok farkedeceğini sanmam ıspartada özel bi hastanede yaptırmıştım ama senin ilaçla falan düşük yaptırabilirler daha kesesi bile oluşmamıştır değerine göre dolayısıyla kürtaj olmayabilir yada kürtaj için kesenin görünmesini bekleyebilir doktor telden özel hastanelerle görüşüp bilgi alabilirsin
arkadaşlar ben 20 yaşındayım ünı. Ögrencisiyim. Sevgilimle yaşıyorum. Dün herşey normalken bi anda iştahım kaçtı soğuk soğuk terlemeye başladım midem bulandı karnım ağrıdı en önemliside nfesimin ardını alamadım. Eve gidip uyudum. Sevgilim uyanınca beni acile götürdü. Kan idrar ekg hormon testi yaptılar. Sonuc çıkınca doktor aynen şöyle konuştu. 'eşinizide çağırsamıydık beta hcg'niz pozitif çıktı gebesiniz' dedi ama bunları dalga gecer gbi söyledi. Sonuçlarda 489,99pozitif yazıyor. Kürtaj olmak istiyorum. Devlet hastnesi mi özel mi daha iyi bilmiyorum. Ücret ne oluyor? Aileme bildirirler mi? Ailem tarafından Emekli sandığına bağliyım.
inanamıyorum size yaa gercekten inanamıyorum
biz adını bile bilmedigimiz ilacları igneleri birbiri ardında acılar içinde kullanalım doktor kapılarını asındıralım siz zina usulu hamile kalın. yazıklar olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?