- 25 Mart 2018
- 1.235
- 1.425
- 63
bn de çok üzülmüştüm . eşimle birbirimizi teselli etmiştik. sonra hamile olabildiğimi düşünüp iyi tarafından olaya baktık.ah ahh
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bn de çok üzülmüştüm . eşimle birbirimizi teselli etmiştik. sonra hamile olabildiğimi düşünüp iyi tarafından olaya baktık.ah ahh
bn de çok üzülmüştüm . eşimle birbirimizi teselli etmiştik. sonra hamile olabildiğimi düşünüp iyi tarafından olaya baktık.
Amin inşallah. Üzücü bir durum farkındayım ama olumlu yönlerini düşün. Hamile kalabiliyorsun en azından ve kimyasal yaşayanlar kısa sürede sağlıklı hamilelik yaşıyorlar. İnşallah sende vakit kaybetmeden kısa sürede tekrar hamile kalırsın![]()
vardır herşeyde bir hayır benim gibi kalp atışını duyup kaybetsen mi iyi canım dua et rabbine sığın o kulunu boşa üzmez..
hyr dr. aksine hamile kalabildiğini anladık demişti. ve korunmana gerek yok ddi. moralini bozma . yalnız değilsinHatırladım canım, aklıma gelen başıma geldi galiba. Bu hamile kalmakla ilgili bir sorunumuz olmadığı anlamına gelir mi peki?
hyr dr. aksine hamile kalabildiğini anladık demişti. ve korunmana gerek yok ddi. moralini bozma . yalnız değilsin
İyi olacaksın tabiki daha da güçlenerek bunu da atlatacaksın dur bakalım gün doğmadan neler doğarTeşekkür ederim canım destekleriniz için. Biraz daha iyyim.
Amin inşallah. Üzücü bir durum farkındayım ama olumlu yönlerini düşün. Hamile kalabiliyorsun en azından ve kimyasal yaşayanlar kısa sürede sağlıklı hamilelik yaşıyorlar. İnşallah sende vakit kaybetmeden kısa sürede tekrar hamile kalırsın![]()
İnşAllah canım bize de haber verirsinHerkese teşekkür ederim inşallah 1-2 ay içinde yaşarım bu sevinci yeniden.
İnşAllah canım bize de haber verirsin
Amin inşallah. Erkek cinsiyeti.Doğuma az kalmışsağlıkla kucağınıza alırsınız inşaALLAH
kız mı erkek mi?
doğum yaklaştıkça korkularınız oluyor mu?
![]()
Amin inşallah. Erkek cinsiyeti.
Korku oluyordu başlarda ama eğitim aldım gittiğim hastanede. Onların çok faydası var. Doğum eğitmenleri var ayrıca onları takip ediyorum. Çok güzel motive ediyorlar. Nasıl doğurcam değil de bi an önce doğsa diyorum. Cesaret geliyor :)
Gecmiş olsun çook
Kesinlikle tavsiye ederim. Teşekkür ederim amin inşallah. Darısı başınızaEvet eğitim güzel ben şimdiden korkmaya başladım ama bende eğitim alırım inşaALLAH :) sağlıkla kucağınıza alın oğluşunuzu inşaALLAH![]()
Kesinlikle tavsiye ederim. Teşekkür ederim amin inşallah. Darısı başınıza![]()