Gebeliğe Hazırlık Beta HCG 48 den 12 ye düştü çok üzgünüm...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bn de çok üzülmüştüm . eşimle birbirimizi teselli etmiştik. sonra hamile olabildiğimi düşünüp iyi tarafından olaya baktık.

Hatırladım canım, aklıma gelen başıma geldi galiba. Bu hamile kalmakla ilgili bir sorunumuz olmadığı anlamına gelir mi peki?

Amin inşallah. Üzücü bir durum farkındayım ama olumlu yönlerini düşün. Hamile kalabiliyorsun en azından ve kimyasal yaşayanlar kısa sürede sağlıklı hamilelik yaşıyorlar. İnşallah sende vakit kaybetmeden kısa sürede tekrar hamile kalırsın :dua:

İnşallah canım kavuşana kadar denemeye devam. Allah hayırlısıyla nasip etsin hepimize.

vardır herşeyde bir hayır benim gibi kalp atışını duyup kaybetsen mi iyi canım dua et rabbine sığın o kulunu boşa üzmez..

Doğru diyorsun canım Allah sabır versin bu üzüntüyü yaşayanlara ve tez zamanda sevindirsin inşallah.

Çok geçmiş olsun
3 defa yaşadım bu yıkımı
5 binden düştü hemen
Allah sabır versin

Olur inşallah bizlerinde

Amin inşallah. Üzücü bir durum farkındayım ama olumlu yönlerini düşün. Hamile kalabiliyorsun en azından ve kimyasal yaşayanlar kısa sürede sağlıklı hamilelik yaşıyorlar. İnşallah sende vakit kaybetmeden kısa sürede tekrar hamile kalırsın :dua:

Doğuma az kalmış :anneadayı: sağlıkla kucağınıza alırsınız inşaALLAH :anne: kız mı erkek mi? :KK36: doğum yaklaştıkça korkularınız oluyor mu? :KK35:

Nehirh Nehirh çok geçmiş olsun. Bardağın dolu tarafından bakın demekki hamile kalabiliyorsunuz ne mutlu size :) bide kimyasaldan sonraki 1-2ay içersinde normal gebelik gerçekleşiyor diye biliyorum. İnşaALLAH çabucak toparlanın ki yerini sağlıklı bebiş alsın :anneadayı:

Doğuma az kalmış :anneadayı: sağlıkla kucağınıza alırsınız inşaALLAH :anne: kız mı erkek mi? :KK36: doğum yaklaştıkça korkularınız oluyor mu? :KK35:
Amin inşallah. Erkek cinsiyeti.
Korku oluyordu başlarda ama eğitim aldım gittiğim hastanede. Onların çok faydası var. Doğum eğitmenleri var ayrıca onları takip ediyorum. Çok güzel motive ediyorlar. Nasıl doğurcam değil de bi an önce doğsa diyorum. Cesaret geliyor :)

Amin inşallah. Erkek cinsiyeti.
Korku oluyordu başlarda ama eğitim aldım gittiğim hastanede. Onların çok faydası var. Doğum eğitmenleri var ayrıca onları takip ediyorum. Çok güzel motive ediyorlar. Nasıl doğurcam değil de bi an önce doğsa diyorum. Cesaret geliyor :)

Evet eğitim güzel ben şimdiden korkmaya başladım ama bende eğitim alırım inşaALLAH :) sağlıkla kucağınıza alın oğluşunuzu inşaALLAH :anne:

canim gecmis olsun hic moralini bozma ben de gecen ay kimyasal yasadim bak bu ay yeniden hamile kaldim . bi cok kadin yasiyor kimyasali ama farketmiyor bile adet gecikmesi olarak yorumluyor .

Evet eğitim güzel ben şimdiden korkmaya başladım ama bende eğitim alırım inşaALLAH :) sağlıkla kucağınıza alın oğluşunuzu inşaALLAH :anne:
Kesinlikle tavsiye ederim. Teşekkür ederim amin inşallah. Darısı başınıza :dua:

Back