Beta hcg 48.1 çıktı düşük mu

Benim adetin ilk gününden taaaa 55gün sora kanda 51.00 çıkmıştı.baya geç döllenme yani.sende yeni hamile kalmışsındır bu değer gebelik lehine.iki günde bir yaklaşık iki katı olmalı.değer 1500leri bulunca kese anca görülür.(50 li değerlerle kese görülür demişler bu imkansız ötesi,bilgine)

Korkma kötüyü çağırma.. iyi düşün ki iyi olsun.. ayaklarını dikip uzan dinlen bol bol.. folik asit falan vermedi mi doktor?? Bi de düşük riski olanlara progestan başlıyolar..
zaten hamile oldugumu o grendigimden beri çok hareket etmiyorum spor falan yapardım bıraktım dikkat ediyorum yani ama adet olucam gibi bel agrimdaolmasa tam olucak . ☺ folikasit verdi ama düşük için bisi vermedi çok ilgilenmedi

zaten hamile oldugumu o grendigimden beri çok hareket etmiyorum spor falan yapardım bıraktım dikkat ediyorum yani ama adet olucam gibi bel agrimdaolmasa tam olucak . ☺ folikasit verdi ama düşük için bisi vermedi çok ilgilenmedi
Başka bi doktora daha git istersen.. bel ağrısı normal.. bende de ilk aylarda adet belirtileri devam etmişti. Ona takılma öyle

Başka bi doktora daha git istersen.. bel ağrısı normal.. bende de ilk aylarda adet belirtileri devam etmişti. Ona takılma öyle
Doktor arıyorum daha önce mersinde değildim ondan pek bilmiyorum anca internet cevremdekilerde hep gittiğim hastanedeki doktor lar çok iyi diyor ama ben faydasını gormedim :KK1::KK1::KK1:

Yok kiz yok demiyorum inşallah vardır ama doktor ilgilenmedi ya ondan korktum biraz bide bel agrim çok fazla
2ye katlamadan bakmaz canım ultrasonda. Bana da öyle yaptı kan ver 2 gün sonra yine ver 2ye katlamasi lazım o zaman bakarız demişti ve dediğini yaptı. Korkma canım sakin ol :))) belinin agrimasi da normal:KK16:

2ye katlamadan bakmaz canım ultrasonda. Bana da öyle yaptı kan ver 2 gün sonra yine ver 2ye katlamasi lazım o zaman bakarız demişti ve dediğini yaptı. Korkma canım sakin ol :))) belinin agrimasi da normal:KK16:
Eşimi bekliyorum zaten şimdi gidicez çok heycanliyim 2 ye katlanmış mi bakalim

Kızlar ne olur uyumayip gören varsa cevap versin bilen biri varsa 2 gün önce yaptım 48.1 çıktı bugün yaptım 58.1 çıktı 2 kat artmadi yani sizce bebeğim tehlikede mi neden böyle oldu ?????? :KK43::mad::mad::kızgın::kızgın:

Kızlar ne olur uyumayip gören varsa cevap versin bilen biri varsa 2 gün önce yaptım 48.1 çıktı bugün yaptım 58.1 çıktı 2 kat artmadi yani sizce bebeğim tehlikede mi neden böyle oldu ?????? :KK43::mad::mad::kızgın::kızgın:
Saglikli olmayan bir gebelik olabilir canim. Benim de bildigim iki gunde bir iki kati artmasi gerektigi. Peki doktor ne dedi? Sen yinede yemene icmene dikkat et. Onceki mesajlarinda oruc tuttugunu soylemissin. Gebe olup 18 19 Saat ac ve susuz kalmak pek saglikli degil. Gebelikte Ilk 12 hafta Cok onemli. Sen kendine iyi bakki vucudunda bebegine iyi bakabilsin.

Saglikli olmayan bir gebelik olabilir canim. Benim de bildigim iki gunde bir iki kati artmasi gerektigi. Peki doktor ne dedi? Sen yinede yemene icmene dikkat et. Onceki mesajlarinda oruc tuttugunu soylemissin. Gebe olup 18 19 Saat ac ve susuz kalmak pek saglikli degil. Gebelikte Ilk 12 hafta Cok onemli. Sen kendine iyi bakki vucudunda bebegine iyi bakabilsin.
Bundan korkuyorum zaten cnm oruc tutmuyorum artık çok dikkat ediyorumzaten ama degerim yukselmedidiye çok üzgünüm

2 gün sonra aynı saatlerde yaptırdıysanız en az 2 katı olmalıydı. Sağlıklı bi artış değil. Dua ile bekleyin ama umutlanmayın inşallah herkesi şaşırtır

Back