Beta hcg 48.1 çıktı düşük mu

Benim doktorum 500 altini kale almiyoruz demisti ama benim 200du 4 gun sonra 600 e yukseldi .. bence bekle. Hos kurtaj oldum ben sonra ama yukselmesini bekle 1000 olmadan kese gozukmez ayrica

Merde oturuyosun istanbuldamisin eger istanbuldaysan ve anadolu yakasindaysan sana cok iyi bi doktor onerebilirim kendi doktorum aşırı ilgili bilgili bi insandir cokta tatlidirrr
Teşekkürederim cnm ama benn mersinde oturuyorum ve daha adam akıllı doktor bulamadım :110:

Ama arkadasimda 50.3 çıkmıştı ve ultrasonda bakmislardi ve keseyi gördüm dedi
5 haftalıktı kese göründüğünde.. 3 haftalıkta nasıl görmüş doktor şaşırdım.. gözlerinde x ray ışınları var galiba :) bebeğin hayırlı ve ömürlü olsun inşallah.. Rabbim sağsalim kucağına almayı kokusunu içine çekmeyi nasip etsin..

5 haftalıktı kese göründüğünde.. 3 haftalıkta nasıl görmüş doktor şaşırdım.. gözlerinde x ray ışınları var galiba :) bebeğin hayırlı ve ömürlü olsun inşallah.. Rabbim sağsalim kucağına almayı kokusunu içine çekmeyi nasip etsin..
Bilemiyorum cnm ya sormak için aradimda cevap vermedi iste ☺ iyi dileklrrin teşekkür ederim darısı isteyen herkese inşallah :anneadayı::anne::anne::anne:

Gerçekten zor senin değerin benimkinden daha düşük sen nasıl sabrediyosun yaaa ☺ peki daha sonra yukseldimi ?

O gunleri cok tezcanli oldugum icin zor gecirdim. Insan beklerken cok heyecanlaniyor.
Yukselmez mi:)
Simdi salonda emekliyor:)

Canım benim ben kimyasal gebelik geçirdim ve değerim gerçekten çookkk düşüktü.. senin değerlerin kimyasal gebelik için gayet yüksek.. içini ferah tut sen
Çok geçmiş olsun canım 2 ay önce farkında olmadan hamile kalıp mercimek kadarkendüşük yaptım bunun için çok endişeliyim korkuyorum

Çok geçmiş olsun canım 2 ay önce farkında olmadan hamile kalıp mercimek kadarkendüşük yaptım bunun için çok endişeliyim korkuyorum
Korkma kötüyü çağırma.. iyi düşün ki iyi olsun.. ayaklarını dikip uzan dinlen bol bol.. folik asit falan vermedi mi doktor?? Bi de düşük riski olanlara progestan başlıyolar..

Gerçekten zor senin değerin benimkinden daha düşük sen nasıl sabrediyosun yaaa ☺ peki daha sonra yukseldimi ?
Benim de değerlerim seninki ile aynı değerlerde sayılırdı simdi hamileyim :) bence sende hamilesin hiç boşuna yok deme :)))

Kabak gibi ortada hemde,hamilesin. Bence gunde 1 tane folik aside basla.Ben korunmayi birakir birakmaz baslamistim aylar önceden baslaniyor hatta.

Back