- 15 Şubat 2016
- 908
- 659
- 23
- 32
- Konu Sahibi Hayatbanaguzelki
-
Merde oturuyosun istanbuldamisin eger istanbuldaysan ve anadolu yakasindaysan sana cok iyi bi doktor onerebilirim kendi doktorum aşırı ilgili bilgili bi insandir cokta tatlidirrrSusam kadar bileolsa ilgilenmeliler bence benim için önemli ama bu arada basın sağolsun cnm
Teşekkürederim cnm ama benn mersinde oturuyorum ve daha adam akıllı doktor bulamadımMerde oturuyosun istanbuldamisin eger istanbuldaysan ve anadolu yakasindaysan sana cok iyi bi doktor onerebilirim kendi doktorum aşırı ilgili bilgili bi insandir cokta tatlidirrr
Hayr canım üzülme. Insallah öyle bişey yoktur başıma geldiği için söylüyorum m. Bilgin olsun diyeKimyasal gebelik mi deme öyle ya üzülüyorum ben allah korusun bu kadar yaklasmisken olmasın ya
O zaman bence oncelikle arastir ve guzel bi doktor bul doktor cook onemli cunkuTeşekkürederim cnm ama benn mersinde oturuyorum ve daha adam akıllı doktor bulamadım
Kiyamam sanaHayr canım üzülme. Insallah öyle bişey yoktur başıma geldiği için söylüyorum m. Bilgin olsun diye
Esimde bende araştırıyoruz cnm ya ben bayan doktor istiyorum alttan falan bakicak diye kısmet ya allah isteyen herkese nasip etsinO zaman bence oncelikle arastir ve guzel bi doktor bul doktor cook onemli cunku
5 haftalıktı kese göründüğünde.. 3 haftalıkta nasıl görmüş doktor şaşırdım.. gözlerinde x ray ışınları var galiba :) bebeğin hayırlı ve ömürlü olsun inşallah.. Rabbim sağsalim kucağına almayı kokusunu içine çekmeyi nasip etsin..Ama arkadasimda 50.3 çıkmıştı ve ultrasonda bakmislardi ve keseyi gördüm dedi
Gerçekten zor senin değerin benimkinden daha düşük sen nasıl sabrediyosun yaaa ☺ peki daha sonra yukseldimi ?İnşallah hamilesindir.
Benimde ilk degerim 12 ydi.
Beklemek zor ama azcik sabret :))
Bilemiyorum cnm ya sormak için aradimda cevap vermedi iste ☺ iyi dileklrrin teşekkür ederim darısı isteyen herkese inşallah5 haftalıktı kese göründüğünde.. 3 haftalıkta nasıl görmüş doktor şaşırdım.. gözlerinde x ray ışınları var galiba :) bebeğin hayırlı ve ömürlü olsun inşallah.. Rabbim sağsalim kucağına almayı kokusunu içine çekmeyi nasip etsin..
Gerçekten zor senin değerin benimkinden daha düşük sen nasıl sabrediyosun yaaa ☺ peki daha sonra yukseldimi ?
Allah anali babali büyütsün cnm ☺ ben mi duygusalim hamilelik mi böyle yapiyo anlamadım ☺O gunleri cok tezcanli oldugum icin zor gecirdim. Insan beklerken cok heyecanlaniyor.
Yukselmez mi:)
Simdi salonda emekliyor:)
Canım benim ben kimyasal gebelik geçirdim ve değerim gerçekten çookkk düşüktü.. senin değerlerin kimyasal gebelik için gayet yüksek.. içini ferah tut senKimyasal gebelik mi deme öyle ya üzülüyorum ben allah korusun bu kadar yaklasmisken olmasın ya
Çok geçmiş olsun canım 2 ay önce farkında olmadan hamile kalıp mercimek kadarkendüşük yaptım bunun için çok endişeliyim korkuyorumCanım benim ben kimyasal gebelik geçirdim ve değerim gerçekten çookkk düşüktü.. senin değerlerin kimyasal gebelik için gayet yüksek.. içini ferah tut sen
Allah anali babali büyütsün cnm ☺ ben mi duygusalim hamilelik mi böyle yapiyo anlamadım ☺
Korkma kötüyü çağırma.. iyi düşün ki iyi olsun.. ayaklarını dikip uzan dinlen bol bol.. folik asit falan vermedi mi doktor?? Bi de düşük riski olanlara progestan başlıyolar..Çok geçmiş olsun canım 2 ay önce farkında olmadan hamile kalıp mercimek kadarkendüşük yaptım bunun için çok endişeliyim korkuyorum
Benim de değerlerim seninki ile aynı değerlerde sayılırdı simdi hamileyim :) bence sende hamilesin hiç boşuna yok deme :)))Gerçekten zor senin değerin benimkinden daha düşük sen nasıl sabrediyosun yaaa ☺ peki daha sonra yukseldimi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?