- Emoji Skoru
- 71
- Puanlar
- 13
- Konu Sahibi Hayatbanaguzelki
-
Normaldede çok uyurumda artık nasıl kalkicam ohhh sağol ya içimi rahatlattin valla herşey aklımdan geçti korkularimi az da olsa atlattım dün gece yaptım kan testi yarın bir daha yaptırırım dün 48 ise yarın kac çıkması gerek sence ?Hepsi çok normal sadece bulantı için biraz erken, belki psikolojiktirbenim ilk üç ay çok şiddetli kasık ağrım olmuştu batma kramp falan, dr mikrocynin diye düşük önleyici var onu vermişti geçti.
Doktorlar ilk üç ay her an düşebilir diye çok ciddiye almıyorlar, ilk trimesteri atlatınca genellikle gebelikler sağlıklı şekilde ilerliyor.
Bu arada ben de gıcık olmuştum dr ilgilenmemişti :) her seferinde şöyle bi bakıp git bebeğini biraz daha büyüt öyle gel diyordu :)) içini ferah tut canım,
Bir de bundan sonra bol uykulu günlerin olacak, ilk üç ay inanılmaz yorgun ve uykulu oluyor insan, bol bol dinlen uyu
95-100 civarı falan olur, daha fazla da olabilir ama önemli olan yükselmiş olması tam iki katı olması şart değilNormaldede çok uyurumda artık nasıl kalkicam ohhh sağol ya içimi rahatlattin valla herşey aklımdan geçti korkularimi az da olsa atlattım dün gece yaptım kan testi yarın bir daha yaptırırım dün 48 ise yarın kac çıkması gerek sence ?
Nasıl yarın olucak yaa bide benim idrarda ikinci çizgi silikti tekrar etmemde fayda varmi bugün aldim ama daha yapmadım95-100 civarı falan olur, daha fazla da olabilir ama önemli olan yükselmiş olması tam iki katı olması şart değil
Teşekkür ederim canım darısı isteyen herkese o kadar denedik olmadı diye şimdi biseyolucak diye korkuyorum napim elimdedeğil mutluyum ama korku bastırıyor iste yıllarca deneyip olmayanlarda var yine bunada şükürKorkma canim, 5'in üstündeyse hamilesin. Tebrik ederim seni. Benim gibi pimpirikli olma ama :) Icini ferah tut canim. Biliyorum bu zor (eh kel'in ilaci olsa..) ama basarabilirsin. Pozitif ol. Umarim bebisini sag salim kucagina alirsin
Sakin ol :)Nasıl yarın olucak yaa bide benim idrarda ikinci çizgi silikti tekrar etmemde fayda varmi bugün aldim ama daha yapmadım
Çok dikkat ediyorum zaten sürekli dinlenmeye çalışıyorum bir yemek yapsam sadece eşim evdeyken hep yardım eder sürahi bile kaldirmiyorum artık ☺ oruc tutma konusundada yengemde 1 aylık o tutmuyor bana tutma dedi ama kararsızım yinede tutucam ☺Yeni olduğu için düşük çıkar. İnşallah 2 günde bir katlanarak devam eder de bebeğin tutunur. Diğer arkadaşların yazdığı gibi kese görünmez.
Sen dikkat et. Oruç tutmak tutmamak size kalmış. Ağır kaldırma. uzanma...
Tebrikler hamilesinKizlarrrr yardım edin 1.5 yıllık evliyim ve 7 aydır bebis istiyoruz . 1 düşük yaşamadım adetim 2 gün geçti dayanamadım idrar testi yaptım silikti tabi kim tutar beni hemen acile gidip kan testi yaptım 48.1 doktor ilaç vermicem jinekolaga görün dedi anlamadım ya netten bakınca 3 haftalik hamile çıkıyorum napmamgerek????
Ayyy duygulandım allah anali babalibüyütsün inşallah bende birgün öyle olurumSakin ol :)
İllaki ikinci çizgiyi net şekilde görmek istiyorsan sabah kalkınca ilk idrarınla yap testi ama gerek yok bence,
Bir de ben test yaptığımda silikti, akşamında acilde kan testi yaptırdım 26 çıktı :)) şu an o 26 göğsüme yapışmış süt emiyorçok tatlı telaşlar bunlar yavaş yavaş tadını çıkartarak yaşa
Teşekkür ederim canım, olursun merak etme 9 ay sonraAyyy duygulandım allah anali babalibüyütsün inşallah bende birgün öyle olurum
Tesekkurler cnm darısı isteyenlerin başınaTebrikler hamilesin
Inşallah cnm ya yardımın için sağol tekrar ☺☺Teşekkür ederim canım, olursun merak etme 9 ay sonra
Hayırlı olsun arkadaşım o değerle kese mümkün değil görünmez.benim 3100 civarında görünmemişti 2 gün sonra tekrar kan ver değer artışına bakAma arkadasimda 50.3 çıkmıştı ve ultrasonda bakmislardi ve keseyi gördüm dedi
Ben öyle hatırlıyorum suan oda 9 aylık bende gözüktü demişti iste herşeyin hayırlısı ilginiz için teşekkür ederim ☺☺Hayırlı olsun arkadaşım o değerle kese mümkün değil görünmez.benim 3100 civarında görünmemişti 2 gün sonra tekrar kan ver değer artışına bak
Ne demek bebişine de sana da sağlıklı günler dilerimBen öyle hatırlıyorum suan oda 9 aylık bende gözüktü demişti iste herşeyin hayırlısı ilginiz için teşekkür ederim ☺☺
Allah razı olsun cnm iftardan sonra hastaneye gidip tekrar baktircm 2 kat yukseldimi diye dua edinBen hamileliğimi değer 25 ken öğrenmiştim. Önemli olan düzenli artış göstermesi. Şuan kızım bir buçuk yaşında. Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin
Kimyasal gebelik mi deme öyle ya üzülüyorum ben allah korusun bu kadar yaklasmisken olmasın yaCanım geç yumurtlamissindr ve geç dollenmistr haliyle. Kötü ihtimali düşünecek olursak da kimyasal gebelik. ..
Bekle bakalım. 2 gun snra kat kat artiyorsa sağlıklıdır sorun yok yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?