- 16 Haziran 2016
- 217
- 71
- 13
- 29
- Konu Sahibi Hayatbanaguzelki
-
hamilesin ama çok yeni birazcık sabretmen lazım. 2 gün sonra tekrar test yaptır yükseliyorsa iki katına o zaman 2 hafta bekle ondan sonra doktora git şimdi doktorda bişey diyemeyecek zaten. hayırlı olsun :)Kizlarrrr yardım edin 1.5 yıllık evliyim ve 7 aydır bebis istiyoruz . 1 düşük yaşamadım adetim 2 gün geçti dayanamadım idrar testi yaptım silikti tabi kim tutar beni hemen acile gidip kan testi yaptım 48.1 doktor ilaç vermicem jinekolaga görün dedi anlamadım ya netten bakınca 3 haftalik hamile çıkıyorum napmamgerek????
Ama arkadasimda 50.3 çıkmıştı ve ultrasonda bakmislardi ve keseyi gördüm dedihamilesin ama çok yeni birazcık sabretmen lazım. 2 gün sonra tekrar test yaptır yükseliyorsa iki katına o zaman 2 hafta bekle ondan sonra doktora git şimdi doktorda bişey diyemeyecek zaten. hayırlı olsun :)
imkansız bence. nasıl bir ultrasonla bakılmış merak ettim doğrusu. hcg 4000 leri bulmadan kese görünemez diye biliyorum ben. bu değerde kimse yorum yapamazAma arkadasimda 50.3 çıkmıştı ve ultrasonda bakmislardi ve keseyi gördüm dedi
ay çok heyecanlanırım böyle güzel şeylere:) benim erken gebelik testinde kabak gibi çıkmıştı.ya onlardan al ya da kan tahlili yaptır ksin sonuç için.Bugün doktora gittim doktor haftaya çarşamba gel dedi ama hiç ilgilenmedi bile ama hemsiresine gene olarak geç dedi buda umut iste sağol cnm sen gebemisin ?
Bilmiyorum peki sizce oruc tutmalimiyim ?imkansız bence. nasıl bir ultrasonla bakılmış merak ettim doğrusu. hcg 4000 leri bulmadan kese görünemez diye biliyorum ben. bu değerde kimse yorum yapamaz
Ikisinide yaptırdım cnm idrarda ikinci silikti kanda betahcg 48.1 çıktıay çok heyecanlanırım böyle güzel şeylere:) benim erken gebelik testinde kabak gibi çıkmıştı.ya onlardan al ya da kan tahlili yaptır ksin sonuç için.
bunun kararı bana düşmez ama ben olsam tutmazdım çok düzenli beslenip bolca istirahat edilmeli bence gebelik isteniyorsa şu aşamada. folik asit takviyesine başlardım ben (ki ben gebeliğe hazırlık sürecinde de kullanıyorum)Bilmiyorum peki sizce oruc tutmalimiyim ?
Yok canım 3000 lerde gözüküyor kese en az.Değerin biraz düşük ama geç döllenme olabilir.Bu değerin hergün ikiye katlaması lazım hayırlısı olsunAma arkadasimda 50.3 çıkmıştı ve ultrasonda bakmislardi ve keseyi gördüm dedi
Folidoce kullanıyorum zaten doktorm vermişti günde bir kere hala oruc tutmaya çalışıyorum bakalım artıkbunun kararı bana düşmez ama ben olsam tutmazdım çok düzenli beslenip bolca istirahat edilmeli bence gebelik isteniyorsa şu aşamada. folik asit takviyesine başlardım ben (ki ben gebeliğe hazırlık sürecinde de kullanıyorum)
Hergün mu 2 günde bir mi yarın bir daha betahcg me baktircm yinede sağol cnm allah isteyen herkese nasip etsin inşallahYok canım 3000 lerde gözüküyor kese en az.Değerin biraz düşük ama geç döllenme olabilir.Bu değerin hergün ikiye katlaması lazım hayırlısı olsun
Sen şimdiden folik asit içmeye başla inşallah yükselir değerin cnm hayırlı uğurlu olsun şimdidenHergün mu 2 günde bir mi yarın bir daha betahcg me baktircm yinede sağol cnm allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Teşekkür ederim cnm Allah razı olsun ☺Sen şimdiden folik asit içmeye başla inşallah yükselir değerin cnm hayırlı uğurlu olsun şimdiden
O değerde keseyi göremez mümkün değil, hcg 1500 civarı olursa görünür keseAma arkadasimda 50.3 çıkmıştı ve ultrasonda bakmislardi ve keseyi gördüm dedi
Ben öyle hatırlıyorum aradim az evvel açmadı bir daha soracaktım amaO değerde keseyi göremez mümkün değil, hcg 1500 civarı olursa görünür kese
İki gün sonra yeniden baktır canım, iki katı şeklinde artıyorsa herşey yolundaIkisinide yaptırdım cnm idrarda ikinci silikti kanda betahcg 48.1 çıktı
Ağzından bal damlıyor ya çok endiseliydim ben doktor da ilgilenmeyince gıcık oldum onerin sağol cnm ☺ mide bulantim var ama o kadar çok değil kusma desen 2 kez oldu . Kasiklarimda ağrı var adet olucakmisim gibi bel agrisi tabi bide sürekli uyku halim var ona çare yok galiba ☺İki gün sonra yeniden baktır canım, iki katı şeklinde artıyorsa herşey yolunda
Bu arada kese görünüp kalp atışı duyulmadan doktorlar ona bebek gözüyle bakmıyor pek ilgilenmiyor, üç ayı geçti mi ilgi alaka katlanıyor :)
Bence bulantıların başlayana kadar sağlıklı şekilde beslenmeye çalış, ceviz süt ürünleri kuru meyveler yumurta... Bulantıların başlayınca yiyemeyeceksin uzun süre. Bir de doktorun vermiş olması lazım folik asit al hergün, inşallah herşey yolunda gider hayırlı olsun sağlıkla gelsin
Hepsi çok normal sadece bulantı için biraz erken, belki psikolojiktirAğzından bal damlıyor ya çok endiseliydim ben doktor da ilgilenmeyince gıcık oldum onerin sağol cnm ☺ mide bulantim var ama o kadar çok değil kusma desen 2 kez oldu . Kasiklarimda ağrı var adet olucakmisim gibi bel agrisi tabi bide sürekli uyku halim var ona çare yok galiba ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?