Beta hcg 48.1 çıktı düşük mu

Hayatbanaguzelki

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2016
217
71
13
29
Kizlarrrr yardım edin 1.5 yıllık evliyim ve 7 aydır bebis istiyoruz . 1 düşük yaşamadım adetim 2 gün geçti dayanamadım idrar testi yaptım silikti tabi kim tutar beni hemen acile gidip kan testi yaptım 48.1 doktor ilaç vermicem jinekolaga görün dedi anlamadım ya netten bakınca 3 haftalik hamile çıkıyorum napmamgerek????

Kizlarrrr yardım edin 1.5 yıllık evliyim ve 7 aydır bebis istiyoruz . 1 düşük yaşamadım adetim 2 gün geçti dayanamadım idrar testi yaptım silikti tabi kim tutar beni hemen acile gidip kan testi yaptım 48.1 doktor ilaç vermicem jinekolaga görün dedi anlamadım ya netten bakınca 3 haftalik hamile çıkıyorum napmamgerek????
hamilesin ama çok yeni birazcık sabretmen lazım. 2 gün sonra tekrar test yaptır yükseliyorsa iki katına o zaman 2 hafta bekle ondan sonra doktora git şimdi doktorda bişey diyemeyecek zaten. hayırlı olsun :)

Bugün doktora gittim doktor haftaya çarşamba gel dedi ama hiç ilgilenmedi bile ama hemsiresine gene olarak geç dedi buda umut iste sağol cnm sen gebemisin ?

hamilesin ama çok yeni birazcık sabretmen lazım. 2 gün sonra tekrar test yaptır yükseliyorsa iki katına o zaman 2 hafta bekle ondan sonra doktora git şimdi doktorda bişey diyemeyecek zaten. hayırlı olsun :)
Ama arkadasimda 50.3 çıkmıştı ve ultrasonda bakmislardi ve keseyi gördüm dedi

Ama arkadasimda 50.3 çıkmıştı ve ultrasonda bakmislardi ve keseyi gördüm dedi
imkansız bence. nasıl bir ultrasonla bakılmış merak ettim doğrusu. hcg 4000 leri bulmadan kese görünemez diye biliyorum ben. bu değerde kimse yorum yapamaz

Bugün doktora gittim doktor haftaya çarşamba gel dedi ama hiç ilgilenmedi bile ama hemsiresine gene olarak geç dedi buda umut iste sağol cnm sen gebemisin ?
ay çok heyecanlanırım böyle güzel şeylere:) benim erken gebelik testinde kabak gibi çıkmıştı.ya onlardan al ya da kan tahlili yaptır ksin sonuç için.

Bilmiyorum peki sizce oruc tutmalimiyim ?
bunun kararı bana düşmez ama ben olsam tutmazdım çok düzenli beslenip bolca istirahat edilmeli bence gebelik isteniyorsa şu aşamada. folik asit takviyesine başlardım ben (ki ben gebeliğe hazırlık sürecinde de kullanıyorum)

bunun kararı bana düşmez ama ben olsam tutmazdım çok düzenli beslenip bolca istirahat edilmeli bence gebelik isteniyorsa şu aşamada. folik asit takviyesine başlardım ben (ki ben gebeliğe hazırlık sürecinde de kullanıyorum)
Folidoce kullanıyorum zaten doktorm vermişti günde bir kere hala oruc tutmaya çalışıyorum bakalım artık

Yok canım 3000 lerde gözüküyor kese en az.Değerin biraz düşük ama geç döllenme olabilir.Bu değerin hergün ikiye katlaması lazım hayırlısı olsun
Hergün mu 2 günde bir mi yarın bir daha betahcg me baktircm yinede sağol cnm allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Ikisinide yaptırdım cnm idrarda ikinci silikti kanda betahcg 48.1 çıktı
İki gün sonra yeniden baktır canım, iki katı şeklinde artıyorsa herşey yolunda ;)
Bu arada kese görünüp kalp atışı duyulmadan doktorlar ona bebek gözüyle bakmıyor pek ilgilenmiyor, üç ayı geçti mi ilgi alaka katlanıyor :)
Bence bulantıların başlayana kadar sağlıklı şekilde beslenmeye çalış, ceviz süt ürünleri kuru meyveler yumurta... Bulantıların başlayınca yiyemeyeceksin uzun süre. Bir de doktorun vermiş olması lazım folik asit al hergün, inşallah herşey yolunda gider hayırlı olsun sağlıkla gelsin ;)

İki gün sonra yeniden baktır canım, iki katı şeklinde artıyorsa herşey yolunda :KK66:
Bu arada kese görünüp kalp atışı duyulmadan doktorlar ona bebek gözüyle bakmıyor pek ilgilenmiyor, üç ayı geçti mi ilgi alaka katlanıyor :)
Bence bulantıların başlayana kadar sağlıklı şekilde beslenmeye çalış, ceviz süt ürünleri kuru meyveler yumurta... Bulantıların başlayınca yiyemeyeceksin uzun süre. Bir de doktorun vermiş olması lazım folik asit al hergün, inşallah herşey yolunda gider hayırlı olsun sağlıkla gelsin :KK66:
Ağzından bal damlıyor ya çok endiseliydim ben doktor da ilgilenmeyince gıcık oldum onerin sağol cnm ☺ mide bulantim var ama o kadar çok değil kusma desen 2 kez oldu . Kasiklarimda ağrı var adet olucakmisim gibi bel agrisi tabi bide sürekli uyku halim var ona çare yok galiba ☺:KK46::KK46:

Ağzından bal damlıyor ya çok endiseliydim ben doktor da ilgilenmeyince gıcık oldum onerin sağol cnm ☺ mide bulantim var ama o kadar çok değil kusma desen 2 kez oldu . Kasiklarimda ağrı var adet olucakmisim gibi bel agrisi tabi bide sürekli uyku halim var ona çare yok galiba ☺:KK46::KK46:
Hepsi çok normal sadece bulantı için biraz erken, belki psikolojiktir ;) benim ilk üç ay çok şiddetli kasık ağrım olmuştu batma kramp falan, dr mikrocynin diye düşük önleyici var onu vermişti geçti.
Doktorlar ilk üç ay her an düşebilir diye çok ciddiye almıyorlar, ilk trimesteri atlatınca genellikle gebelikler sağlıklı şekilde ilerliyor.
Bu arada ben de gıcık olmuştum dr ilgilenmemişti :) her seferinde şöyle bi bakıp git bebeğini biraz daha büyüt öyle gel diyordu :)) içini ferah tut canım,
Bir de bundan sonra bol uykulu günlerin olacak, ilk üç ay inanılmaz yorgun ve uykulu oluyor insan, bol bol dinlen uyu

Back