Gebeliğe Hazırlık Beta HCG 46.0 çıktı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
arkadaslarin kadin dogum uzmani galiba cok biliyolar sinir oluyorum soyle insanlarin sevincini kursaginda birakma meraklisi insanlara. Takilma canim onlara onemli olan 2 gunde 2 kat artis olmasi umarim saglikla kucagina alirsin
Amin çok teşekkür ederim. Umarım yarın betam da artış olur. ☺ Şuan rahme tutunmuş mudur yoksa tüplerde midr

Doktor arkadaşların nerden biliyor düşeceğini
Hayırlı olsun değerin ikiye katlanirsa hiçbir sorun yok demektir..
Ayrıca bta değeri tutunmadan sonra yükselir değerin gayet iyi

Bende 14 ile adete 3 gün kala öğrendim. Kimyasal bu düşer dediler. Şimdi 19 aylık Tutunmasa bhcg yükselmez. 2 kat artış önemli. Bu kadar pimpirikli olmayın ağır spor ve iş yapmıyorsanız hayatınıza devam edin. Riskli bi gebelik varsa doktorunuz zaten uyaracaktır sizi. Genelde kanama olan gebelikler riskli oluyor

Kimyasall mı çıktı. Daha sonra ne oldu peki
Hiç bişey canım normal regl oldum reglim 5 gün gecikmiş gibi oldu doktor da bu normal bişey biz bunu düşük kategorisinde değerlendirmiyoruz korunmadan denemeye devam edebilirsiniz dedi 2 aydır korunmuyoruz bakalım daha hamilelik yok

Öncelikle sana tavsiye o arkadaşlarınla çok samimi olma boş konuşup can sıkmışlar senin yanında olup seninle mutlu olmak varken böyle bir yoruma ne gerek var ayrıca sorun olmaz kısmetse güzel ilerler herşey ben de ilk 55.10 ile ögrendim şuan 13 hafta olmak üzere

Doktor arkadaşların nerden biliyor düşeceğini
Hayırlı olsun değerin ikiye katlanirsa hiçbir sorun yok demektir..
Ayrıca bta değeri tutunmadan sonra yükselir değerin gayet iyi
Ayy tutunmuştur değil mi İnan ki 1,5 senedir istiyoruz eşim Suriye de görevde diye ev taşımak yasak. Eşimle farklı şehirlerdeyiz. Bir iki aydır bebek olması için stüdyo daire tuttu ve yanıma gelmeye çalıştı her akşam eğer hamileysem o kadar mutlu olurum ki tutunmuştur dimi lütfen içime su serpin

Adete 1 gün kala bu değerle sana hamilesin diyebilirim kesinleşmesi için 1 gün daha beeyeceksin sadece

Amin çok teşekkür ederim. Umarım yarın betam da artış olur. ☺ Şuan rahme tutunmuş mudur yoksa tüplerde midr
valla o kadarini bilemicem canim ama hafta hafta gebeligi anlatan videolar var onlra bak istersen gelisimiyle ilgili bilgi veriyor doktorlar. Umarim sagliklidir

Canım sakin ol sen stres yapma yapacağın tek şey beklemek güzel şeyler düşün kötü şeyleri uzak tut kendinden inşallah önce keseyi sonra bebegini göreceğin kalp atışı duyacagın zamanlar gelecek stres yapmanın kimseye faydası yok zararı var sakin ol kim ne derse desin sen sadece bekle tutunur bebegin kocaman olur hiçbişey olmaz inşallah sen dua et ve sabırlı ol yeter

Canim benim 9 gün gecikme sonrası idrar testinde silik çıktı ve betahcg bugün 90 çıktı. Senin adetin bile daha varken böyle çıkması iyi bnce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…