- 22 Nisan 2020
- 219
- 226
- 18
- Konu Sahibi sizden biri
-
Amin çok teşekkür ederim. Umarım yarın betam da artış olur.arkadaslarin kadin dogum uzmani galiba cok biliyolarsinir oluyorum soyle insanlarin sevincini kursaginda birakma meraklisi insanlara. Takilma canim onlara onemli olan 2 gunde 2 kat artis olmasi umarim saglikla kucagina alirsin
Bende 14 ile adete 3 gün kala öğrendim. Kimyasal bu düşer dediler. Şimdi 19 aylıkKızlar adetim e daha 1 gün var. Ben gebelik testi yapmıştım ikinci çizgi silik çıkmıştı. Dün özel hastane bulup beta için kan verdim. Betam 46.0 çıktı. Yarın gidip tekrar vereceğim. Şuan yumurtam döllenmişse rahme tutunmuş mudur yoksa tüplerden rahme gelmek üzere midir ? Dün bir kaç kişi (çevremde arkadaşım ) beni çok korkuttu daha tutunmamış bence düşer diye. Bilgisi olan arkadaşlarım yardımcı olur musunuz?
Hiç bişey canım normal regl oldum reglim 5 gün gecikmiş gibi oldu doktor da bu normal bişey biz bunu düşük kategorisinde değerlendirmiyoruz korunmadan denemeye devam edebilirsiniz dedi 2 aydır korunmuyoruz bakalım daha hamilelik yokKimyasall mı çıktı. Daha sonra ne oldu peki
Öncelikle sana tavsiye o arkadaşlarınla çok samimi olma boş konuşup can sıkmışlar senin yanında olup seninle mutlu olmak varken böyle bir yoruma ne gerek var ayrıca sorun olmaz kısmetse güzel ilerler herşey ben de ilk 55.10 ile ögrendim şuan 13 hafta olmak üzereKızlar adetim e daha 1 gün var. Ben gebelik testi yapmıştım ikinci çizgi silik çıkmıştı. Dün özel hastane bulup beta için kan verdim. Betam 46.0 çıktı. Yarın gidip tekrar vereceğim. Şuan yumurtam döllenmişse rahme tutunmuş mudur yoksa tüplerden rahme gelmek üzere midir ? Dün bir kaç kişi (çevremde arkadaşım ) beni çok korkuttu daha tutunmamış bence düşer diye. Bilgisi olan arkadaşlarım yardımcı olur musunuz?
Ayy tutunmuştur değil miDoktor arkadaşların nerden biliyor düşeceğini
Hayırlı olsun değerin ikiye katlanirsa hiçbir sorun yok demektir..
Ayrıca bta değeri tutunmadan sonra yükselir değerin gayet iyi
Adete 1 gün kala bu değerle sana hamilesin diyebilirim kesinleşmesi için 1 gün daha beeyeceksin sadeceAyy tutunmuştur değil miİnan ki 1,5 senedir istiyoruz eşim Suriye de görevde diye ev taşımak yasak. Eşimle farklı şehirlerdeyiz. Bir iki aydır bebek olması için stüdyo daire tuttu ve yanıma gelmeye çalıştı her akşam eğer hamileysem o kadar mutlu olurum ki tutunmuştur dimi lütfen içime su serpin
Yaaa lütfen bana dua edin. Dualarınıza çok ihtiyacım varAdete 1 gün kala bu değerle sana hamilesin diyebilirim kesinleşmesi için 1 gün daha beeyeceksin sadece
İnşallah canım Allah sana ve isteyen herkese hayırlı bir evlat nasip etsin..Yaaa lütfen bana dua edin. Dualarınıza çok ihtiyacım varUmarım yarın betam yüksek çıkar
Allah razı olsun. Allah ım senin de bebeğini sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallahİnşallah canım Allah sana ve isteyen herkese hayırlı bir evlat nasip etsin..
Değerin kat kat katlansın sağlıklı bir gebelik yaşarsın inşallah
valla o kadarini bilemicem canim ama hafta hafta gebeligi anlatan videolar var onlra bak istersen gelisimiyle ilgili bilgi veriyor doktorlar. Umarim sagliklidirAmin çok teşekkür ederim. Umarım yarın betam da artış olur.☺ Şuan rahme tutunmuş mudur yoksa tüplerde midr
Canım sakin ol sen stres yapma yapacağın tek şey beklemek güzel şeyler düşün kötü şeyleri uzak tut kendinden inşallah önce keseyi sonra bebegini göreceğin kalp atışı duyacagın zamanlar gelecek stres yapmanın kimseye faydası yok zararı var sakin ol kim ne derse desin sen sadece bekle tutunur bebegin kocaman olur hiçbişey olmaz inşallah sen dua et ve sabırlı ol yeterAyy tutunmuştur değil miİnan ki 1,5 senedir istiyoruz eşim Suriye de görevde diye ev taşımak yasak. Eşimle farklı şehirlerdeyiz. Bir iki aydır bebek olması için stüdyo daire tuttu ve yanıma gelmeye çalıştı her akşam eğer hamileysem o kadar mutlu olurum ki tutunmuştur dimi lütfen içime su serpin
Canim benim 9 gün gecikme sonrası idrar testinde silik çıktı ve betahcg bugün 90 çıktı. Senin adetin bile daha varken böyle çıkması iyi bnceKızlar adetim e daha 1 gün var. Ben gebelik testi yapmıştım ikinci çizgi silik çıkmıştı. Dün özel hastane bulup beta için kan verdim. Betam 46.0 çıktı. Yarın gidip tekrar vereceğim. Şuan yumurtam döllenmişse rahme tutunmuş mudur yoksa tüplerden rahme gelmek üzere midir ? Dün bir kaç kişi (çevremde arkadaşım ) beni çok korkuttu daha tutunmamış bence düşer diye. Bilgisi olan arkadaşlarım yardımcı olur musunuz?
Doktora görünecek misin sence ben görünmeli miyim yoksa beklesek miCanim benim 9 gün gecikme sonrası idrar testinde silik çıktı ve betahcg bugün 90 çıktı. Senin adetin bile daha varken böyle çıkması iyi bnce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?