Beta hcg 4555 bos gebelik mi var?

ayhkarse

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2024
5
0
32
Merhaba bugun 5+ 1 deyim. Beta hcg 4555 cikti. Artislar duzenli ve kese ultrasonda gorundu ancak henuz bebek gorunmedi. Bos gebelik olma ihtimali var midir? Ilk sonucum 1369 9 eylul, 2362 11 eylul. Bugun 13 eylulde sonucum 4555 cikti. Umuyorum saglikla ilerler

Bebek görünmesi için erken 2 hafta sonra yada 6. Haftanın sonuna gözükür stres yapmayın daha çok küçük olduğu için gözükmüyo

Bende 5+6 dayım bugün muayenede doktor keseyi gördü bebek görünmedi 2 hafta sonra gel dedi umarım her ikimizde görürüz moralimizi bozmamaya çalışalım

Benim 6+5 de ilk kalp atisi alindi, henuz cok erken o yuzden bos yere canini sikma :)

Benim betam 10 bin olduğunda Bebek göründü 7 haftalıktı. Şuan 9 haftalığız içini ferah tut daha çok küçük

Benim de 5+6 da betam 23 bindeyken sadece kese göründü bebek görünmedi bende sizin gibi düşündüm banada 2 hafta sonra gel dedi doktor bende güzel haberler bekliyorum insallah hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucagımıza alırız

Benim 18 eylülde test sonucumda beta hcg 6445 20 eylülde 9367 çıktı, ikiye katlanma olmamış olması normal mi

Ben 4216 beta ile Görememiştim 4 buçuk haftalardaydım o zamanlar 5+5te hem bebeğimi hem kalp atışını duydum bence kişiden kişiye de değişen bişey bu ama endişelenme gözükür canım benim sağlıkla kucağına al inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…