Allahtan umut kesilmez ama bence kimyasal gebelik sizin. Benim de yumurtlama günümde sapma yoktu. 2. Gebeliğimde regl günümde test yaptırdığım halde 600 küsür çıktı. Kimyasal gebelikte reglimi 2 gün geçe yaptırdığımda 27 çıktı. 5. Günde maalesef 4 e düştü kanamayla. Ama bu korkulacak bir durum değil. Doktorum bu senin hamile kalabildiğinin göstergesi sakın üzülme demişti.Aynı hafta mı yapmıştınız peki .. benim hiç sapma olmazdı bir de yumurtlama günümde belliydi tek ilişkiydi zaten o yüzden geç döllenme umudum yok ama yinede ptesiye kadar beklicem bakalım ..
Gebe kalamıyor demedim zaten bana doktorumun kimyasal gebelik sonucu söylediği şeyi söyledim. Zaten hanfendinin yazdığını okudum oğlum var ve gebelikte kaybım var yazmış. Kanama genelde 5-7 gün arası geliyor. Değer inişli çıkışlıysa doktorlar dış gebelikten şüpheleniyorlar ama genelde dış gebelikte değer ilkin yüksek oluyorYa zaten gebe kalabiliyor 1 de saglikli oglusu var.. degerler degiskenlik gosterebiliyor
diger yasayan arkadaslar da yazsa kimyasalsa ne zmn geliyor kanama genelde..
Insallah sagliklidir :)Gebe kalamıyor demedim zaten bana doktorumun kimyasal gebelik sonucu söylediği şeyi söyledim. Zaten hanfendinin yazdığını okudum oğlum var ve gebelikte kaybım var yazmış. Kanama genelde 5-7 gün arası geliyor. Değer inişli çıkışlıysa doktorlar dış gebelikten şüpheleniyorlar ama genelde dış gebelikte değer ilkin yüksek oluyor
Değerin hiç düşük gelmedi bana .
Geç döllenme olabilir .
Önemli olan sağlıklı yükselmesi , hatta yarın bile 10 yükselmiş olsa kimyasal değildir demektir .Beklemek istemezsen baktır .
İyi düşünün olumlu düşünün olumlu olsun .
Insallah sagliklidir :)
Sağol canım aynen öyle napalım kısmet değilmiş .. kanamayı beklicem hafta sonu da dr a giderim. Yeterki sağlıkla gelsin de ben beklemeye razıyımkısmet canım vardır bunda da bir hayır.. üzülme bu ay olmazsa öbür aya
Aynen canım
Aynen birak valla.. yapman gerekenleri yap 1 2 kilo ne ki tivalete ciksan yeter:))Aynen canım
Hala bişey yok. Çünki düzenli deneme yok.
Sadece ilk kez geçen ay denemiş olduk yumurtlama gğnelri değerlendirdim ama tutmadı bu ay yumurtlamadan 2 gün önce denedik 1 kere. Yum günü tutmayan 2 gğn önceki iliikiyle tabiki tutmaz :))) ben artık bıraktım valla sıkıntı geldi her ay oldu mu olacak mı denesem mi denemesem mi .. dişçiye gitmem lazım ertwliyorum hep aman etkilermi aman varmıdır bişey. Artık bu jafta dişçiye de başlicam 1 2 kg daha da vermem lazım ben yine mart nisandan sonra bakayım düşünürüm belki yum takibi yaptırıırm dr a giderim. Bıraktım bu bi kaç ay düşünmicem yani canım folik asit ağacı çıkacak içizde zaten 1 yıl olucak ara ara içiyorum ama sıkıntı basıyo
Heee aynen öyle valla canım :))))Aynen birak valla.. yapman gerekenleri yap 1 2 kilo ne ki tivalete ciksan yeter:))
Saka bi yana bende bi folik asit kullaniyorum 2 deneme var bat 8 subat.. bu arada flo.yukledim bir de ona da bilgileri girdim.. o da 7si diyor bata.. bakalim 7si gelirse floya devam edicem..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?