Gebeliğe Hazırlık Beta Hcg 44

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Maria26

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2018
3.514
9.618
158
33
Merhaba kızlar, bu benim 5.gebeliğim 1 sağlıklı oğlum var 3 kayıp farklı sebeplerden farklı aylarda .. şimdi 26 günde 1 regl oluyorum bugün 28.gün adet geçti tabii, beta hcg 2 gün geçmesine rağmen 44 çıktı çok az geldi bana korku sardı ..
Diğer gebeliklerde hep 300 lerde 500 lerde çıkıyordu .. her gebelik farklıdır, 2 gün sonra 2 katı olması laızm önemli olan o biliyorum ama adetten sonra böyle düşük çıkınca korktum biraz. Başına böyle bişey gelen var mı kızlar ?

Oncelikle tebrikler canimm. Gonlunu ferah tut insallah saglikli gebeliktir. Duam seninle..

Çok sağol canımm böyle olunca tam sevinemiyor insan zaten 3 aylık olana kadar da sevinemiyorum ben tam ..
Soylemicen demi kimseye belki esin bir de annen .. tedavilerin bitmisti dimi? Hadi insallah saglikli gebelik olsun...

İnşallah geç döllenmedir. Benim ilk gebeliğimde regl günümü 2 gün geçe 27 çıkmıştı. Kimyasal gebelikmiş regl olur gibi düşük yapmıştım. Çok araştırmıştım o zaman. Değeri düşük çıkıp normal seyrinde yükselenlerin çoğunun geç döllenmeydi. Regl gününüzde bazen saplamalar oluyorsa anlarsınız zaten

Aynı hafta mı yapmıştınız peki .. benim hiç sapma olmazdı bir de yumurtlama günümde belliydi tek ilişkiydi zaten o yüzden geç döllenme umudum yok ama yinede ptesiye kadar beklicem bakalım ..

Soylemicen demi kimseye belki esin bir de annen .. tedavilerin bitmisti dimi? Hadi insallah saglikli gebelik olsun...
Yok canım zaten değer düşük diye korkum var, eşime söyledim sadece .. şimdiye kadar bir geçirmediğim kimyasal dı yani onu da yaşarsam maşallah dicem

Aynı hafta mı yapmıştınız peki .. benim hiç sapma olmazdı bir de yumurtlama günümde belliydi tek ilişkiydi zaten o yüzden geç döllenme umudum yok ama yinede ptesiye kadar beklicem bakalım ..
Tek iliski mi yine bu da, yoksa ogluna hamileligini mi diyorsun canim?

Yok canım zaten değer düşük diye korkum var, eşime söyledim sadece .. şimdiye kadar bir geçirmediğim kimyasal dı yani onu da yaşarsam maşallah dicem
Bilmem belki yasadik bilemiyoruz ki ben simdiye kadar adet gunum gecmeden test yapmadim ki, sonuncu da bat gunumde yaptim testi. Agrili cok kanamali adetlerim cok oldu. Simdi dusununce. Belki de oldu yani.

Tek iliski mi yine bu da, yoksa ogluna hamileligini mi diyorsun canim?
Tek ilişki canım bu da, yumurtlama akıntısı oldu çok yoğun ağrı da vardı kasıkta 2 3 dk lık, 2 3 saat sonra da ilişki oldu biraz sırt üstü yattım falan sonra zaten tatile çıktık oğlanın peşinde falan koştum durdum nasıl olsa olmaz bu ay da, şu taşınma olayımız bitsin öbür ay düzenli deneriz demiştim. Kısmet işte keşke olsa tutunsa gitmese .. Allahtan ne gelirse razıyım yinede kendimi hazırladım her ikisine de ..

Bilmem belki yasadik bilemiyoruz ki ben simdiye kadar adet gunum gecmeden test yapmadim ki, sonuncu da bat gunumde yaptim testi. Agrili cok kanamali adetlerim cok oldu. Simdi dusununce. Belki de oldu yani.

Kesinlkle çoğumuz bilmiyoruz zaten anlayamıyoruz .. ben bu aya kadar 2 3 aydır hep test yaptım saçma belirtiler uydurdum. Bu ay ama hiçbir belirti yoktu ve aman yapmicam dedim adet günü kahve leke geldi 2 kez az, sonra bi daha ne akıntı ne bişey, şimdi belim ağrıyo sadece ama biraz yoruldum bugün .. şimdi 1 2 gün dinleneyim hayırlısını dilemekten başka dicek bişey yok .. bu ay hiçbişey kullanmadım akışına bıraktım olmicak gözüyle baktım hep

İşte belkide benimde yükseldi düşüşe geçti .. hiçbişey bilemiyoruz şu an Allah yardımcım olsun inşallah sağlıklı devam eder ..

Tabi ki iki turlu de hazir olman iyi..
Supersiin olur insallah hayirli zaman budur sagliklidir ... sat neydi canim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…