- 12 Ocak 2017
- 197
- 246
- 103
- 31
- Konu Sahibi Bluehappinies
-
hayırlı olsun canım hamilesin yavaş yavaş artr daha adetine var ondan ağrı çekersinKizlar merhabalar fikirlerinize ihtiyacım var
Regl 4. Gün gecikmesinde beta hcg 43
İki gün sonra 66
Doktor on gün sonra gel dedi bende kimyasal yada düşük olması çok yüksek hocam değer düşük ve artış oranı az dedim
Herkesin bünyesi farklı 8 lerden 20 lerden yükselen değerler var şuan konuşmak için erken dedi Şubat 10 da gideceğim başına böyle bişey gelen var mı ? Bu arada ağrı olarak kasıklarımda ara ara adet olacakmış gibi bı ağrı oluyor geçiyor hemen
Beta hcg düşük olanlar basınızdan geçenleri yazar mısınız ?
bi anda artış yapar korkmaKizlar merhabalar fikirlerinize ihtiyacım var
İki gün sonra 66
Doktor on gün sonra gel dedi bende kimyasal yada düşük olması çok yüksek hocam değer düşük ve artış oranı az dedim
Herkesin bünyesi farklı 8 lerden 20 lerden yükselen değerler var şuan konuşmak için erken dedi Şubat 10 da gideceğim başına böyle bişey gelen var mı ? Bu arada ağrı olarak kasıklarımda ara ara adet olacakmış gibi bı ağrı oluyor geçiyor hemen
Gayet güzel yükselmiş gözüküyor hayırlı olsunKizlar test verdim.. 30 Ocak 66 olan değerim 3 Şubat 487 olmuş
Merhaba, şu an her şey yolunda mı acaba? Değerleriniz güzel yükseldi mi? Benzer durumdayım daKizlar merhabalar fikirlerinize ihtiyacım var
İki gün sonra 66
Bu mesajlarınız banada umut oldu.Evet canım 6. Gün 487 oldu 11 Gün 3582 oldu ama kahverengi lekem çok dün acile gittim kese oluşmuş eski kan atılıyor dedi dedim düşük değerden başlayınca bı tedirgin oldum olabilir dedi beta bir Hormon ve herkeste farklı seyir eder dedi , umarım sizinde artışlarınız güzel ve sağlıklı olur
İnşallah gerçekten çok teşekkür ederimİnanın stres cok etkiliyor ben onu farkettim ilk değerden sonra o kadar modum düştü ki o iki gün geçmek bilmedi iki kat artışı yakalayamadik sonradan yükselişe geçtisizinde güzel ve sağlıklı artışlarınız olsun düşünmemeye çalışın biliyorum elde olan bişey değil ama stres yapmayın
Merhaba, sizin yumurtlama tarihiniz belli miydi?Kizlar merhabalar fikirlerinize ihtiyacım var
İki gün sonra 66
Ahh canım yükseldi miKızlar bende 10 şubatta sabah 5 de bir ağrıyla hastaneye gittim adetimin gecikmesinin 5. Günüydü betam 17.9 çıktı bugün tekrar yaptım 32.9 çıktı doktor umutsuz dedi sizce yükselir mi çok stres yaptım bugün ağlamaktan başım ağrıyor
Hiç dikkat etmedim desem.. yeni yeni karar vermiştik düşünmeye ama o ay ovulasyon zamanı adet öncesi gibi hatırlıyorum çünkü yumurtlama takvimine göre beraberlik olmadıMerhaba, sizin yumurtlama tarihiniz belli miydi?
Geç döllenme olmuş sizin o halde.. sağlıkla kucağınıza alın inşallahHiç dikkat etmedim desem.. yeni yeni karar vermiştik düşünmeye ama o ay ovulasyon zamanı adet öncesi gibi hatırlıyorum çünkü yumurtlama takvimine göre beraberlik olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?