Beta hcg 4.85

beda1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2025
11
0
1
29
Merhaba kizlar,

Adet tarihim 22 mart ama ben suphelendigim için evde gebelik testi yaptım ama silik çizgi çıktı daha sonra bugün kan tahlili verdim oda 4.85 çıktı. Acaba hamilemiyim. Normalde <2 veya <3 çıkıyordu hep

Merhaba kizlar,

Adet tarihim 22 mart ama ben suphelendigim için evde gebelik testi yaptım ama silik çizgi çıktı daha sonra bugün kan tahlili verdim oda 4.85 çıktı. Acaba hamilemiyim. Normalde <2 veya <3 çıkıyordu hep
Merhaba varmış adetinize bence var 5 yakın çünkü sevindirmek istemem ama değer 5 hiç bişey kalmamis

Merhaba kizlar,

Hangi markaydi testiniz bu kadar düşük betayı algılaması iyi

adete 3 gün varken kan verdim ayın 12 martta 2.20 çıktı sonra içim rahat etmedi 14 ünde verdim 8 çıktı 16 sında verdim 24 çıktı sizce olur mu

adete 3 gün varken kan verdim ayın 12 martta 2.20 çıktı sonra içim rahat etmedi 14 ünde verdim 8 çıktı 16 sında verdim 24 çıktı sizce olur mu
Kızlar ne olur bana da bir bakın dün 3.3 çıktı adetim 6 gün gecikti fakat ilk yumurta çatlamasını tesadüfen doktor kontrolünde gördü ve ben 2. yumurtamın çatladığını hissetip ovulasyon testi yaptım
2 yumurta ilkle nerdeyse 6gun arala catladı. Bugün gecikmenin 6 . günü. Dün 3.3 cktı. Öğürüyorum 5 gundur uyku halsızlk şakır şakır beyaz akıntı. Var nabzın tavan ay benm de artarmı acaba hep 1.2den kucuktu hep ılkkez bole 3.3

Kızlar ben çok şükür düzenli adet görüyorum ve yumurtlamamı kendim anlurm. Tesadüfen doktor randevum vardı 27'sinde ve gittiğimde yumurtamı çatladığını söyledi zaten gecesinde hissetmstm Ama daha sonra ikinci yumurtamı geliştiğini hissedip ovulasyon testi alıp yaptım pik ve çatlama gördüm adetim şu an 6 gün gecikti dün gebelik testi yaptırdım hcgem 3.3 çıktı ben çok .2. yumurtlamam ile ilk yumurtlama arasında 6 gün vardı tam olarak şu anda yerleşiyor olabilir mi hayatımda hiç dümdüz 2 bile görmedim kızımdan önce de bu yıl da. hep ya 1.2'den küçük ya da 2'den küçük işareti olurdu. Hatta 27'sinde doktora gittiğimde bana kan tahlilleri yaptı O zaman da hcg'ye baktılar 1.2'den küçük yazıyordu. 5 gündür çok uykum var hele birkaç gün önce inanılmaz uyanamıyordum bulaşık makinesini bile açamıyorum öğürüyorum adet hislerim var ama beyaz Akıntım geliyor yorgunum belim ağrıyor yani Bu rakamlar boşa olmaz bence de Doktorlar için bir şey ifade etmiyor ama artış gören çok kadın var benim de artar mı sizce 3.3 de az değil ya 😍🥺 mantıken hep diyordum ilk adet tarihimde adet olmazsam ikincisinden yumurta tutmuştur diye yani geç döllenme söz konusu şu an benim iki kere yumurtladığım için
Insallah vardır 😊

Bence var çünkü 5 yakın burda birinde gördüm 7 Mart'ta kan vermiş 2 çıkmış 10 Mart'ta kan veriyor 12 çıkıyor yeni olduğu için düşük

Kızlar ne olur bana da bir bakın dün 3.3 çıktı adetim 6 gün gecikti fakat ilk yumurta çatlamasını tesadüfen doktor kontrolünde gördü ve ben 2. yumurtamın çatladığını hissetip ovulasyon testi yaptım
2 yumurta ilkle nerdeyse 6gun arala catladı. Bugün gecikmenin 6 . günü. Dün 3.3 cktı. Öğürüyorum 5 gundur uyku halsızlk şakır şakır beyaz akıntı. Var nabzın tavan ay benm de artarmı acaba hep 1.2den kucuktu hep ılkkez bole 3.3
6 gün geçse çıkması lazım geç catlama yada geç döllenmede olabilir umudunu kaybetme 2 gün sonra test yap

Yükselebilir siz bence kan tahlilini tekrar yaptırın emin olun

Merhaba kizlar,

benim de dün 4 tü bugün 6 oldu sanırım bende gebelik var

Eklentiler

• IMG_2011.webp
    IMG_2011.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 13
Back
X