Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bu gun gittim doktora ultrasyonda kesem olusmustu net gormek icin beta hcg nin 1000 dolaylarinda olmAsi gerekiyomus kizlar. Beta hcg m de 200 cikti % 97 hamile dedi doktor bunu anlamadim.. haftaya pazartesi tekrar randevum var bakalim bekliyorum:)
aminn canım hiç stres yapma normalde durup dururken böyle yükselmez yani gebeliğin çok yeni muhtemelen geç döllenme olmuştur benimde öyleydi ama sonra normal zamanını yakaladı şükür hatta 2 gün önde.rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasib etsin sonuçtan haberdar et beni :)
Canim benim bebegim de gec dollenme kalp atislarini aldik ama gelisimi geride doktor. Ne kadar surede yakaliyo normal sürecini bi fikrin var mi bi de neye dikkat etmek gerekiyor acaba
sen ne yaptin lutfen yardimci olur musun
Canim benim bebegim de gec dollenme kalp atislarini aldik ama gelisimi geride doktor. Ne kadar surede yakaliyo normal sürecini bi fikrin var mi bi de neye dikkat etmek gerekiyor acaba
sen ne yaptin lutfen yardimci olur musun