• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beta hcg 4.23 + mi - mi :(

Bu gun gittim doktora ultrasyonda kesem olusmustu net gormek icin beta hcg nin 1000 dolaylarinda olmAsi gerekiyomus kizlar. Beta hcg m de 200 cikti % 97 hamile dedi doktor bunu anlamadim.. haftaya pazartesi tekrar randevum var bakalim bekliyorum:)

Heeyy guzellikler :) cok sukur gebelik takvimi imzami koydum artik :)))
Mayis annesi olacam ins. Cok tesekkur ederim hepinize desteklerini z icin

aminn canım hiç stres yapma normalde durup dururken böyle yükselmez yani gebeliğin çok yeni muhtemelen geç döllenme olmuştur benimde öyleydi ama sonra normal zamanını yakaladı şükür hatta 2 gün önde.rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasib etsin sonuçtan haberdar et beni :)

Canim benim bebegim de gec dollenme kalp atislarini aldik ama gelisimi geride doktor. Ne kadar surede yakaliyo normal sürecini bi fikrin var mi bi de neye dikkat etmek gerekiyor acaba
sen ne yaptin lutfen yardimci olur musun

Canim benim bebegim de gec dollenme kalp atislarini aldik ama gelisimi geride doktor. Ne kadar surede yakaliyo normal sürecini bi fikrin var mi bi de neye dikkat etmek gerekiyor acaba
sen ne yaptin lutfen yardimci olur musun

keçi boynuzu pekmezi kullan canım sabah-akşam 3 tatlı kaşığı kullan benim 1hafta ilerde şimdi :)

keçi boynuzu pekmezi kullan canım sabah-akşam 3 tatlı kaşığı kullan benim 1hafta ilerde şimdi :)

Oyyy :)) Allah saglkla kucagina almayi nasip etsin canim. . Cok tesekkur ederim Allah razi olsun canim . yarin ilk isim alnak olacak :)

Back