canim 5 ve ustunde oldugunda 5 haftalik yaziyo netteultrasonda keseyi görebilmesi içinde zaten çok erken 6-7 haftalıkken görünüyor. değerler 1500 üstünde olmalı diye biliyorum.
canim 5 ve ustunde oldugunda 5 haftalik yaziyo nette
gebelik cok istiyorum bi umut bekliyorum:)
canım benimde sat 29 temmuz du günüm geçince evde idrar testi yaptımm ve negatif çıktı..sonra adet düzensizliğim vardı 6 aylülde doktora gittim adet düzensizliği nedeni ile ultrasyonda baktı kan testi yaptıralım dedi benim değer 5,15 çıktı çok düşük dedi sınırdasın dedi kimyasal gebelik riskin var dedi..şimdi iki gün ara ile kan veriyorum 9 unda verdiğim kanda değerim 20,15 çıktı 11 inde yani dünki testte 46,47 çıktı dün doktor geç döllenme olabilir dedi..bekliyoruz...belirtilerime gelince adet olacakmışım gibi oluyorum...göğüslerim acıyor ayaklarım bazen buz gibi oluyor ve vücudumda ateşlenme var..birde bişey yemek istiyorum ama ne istediğimi bende bilmiyorum...kahverengi bir akıntım oldu çok az ama...umarım bebeğin senledir bende umutla bekliyorum
canım eğer olumlu sonuç çıkmazsa bence aşırı istek olayından kendini kurtar çünkü olumsuz sonuçlana biliyor, ben bir kere düşük yaptım , geç döllenmeydi. öğrendim 1 hafta bile sevinemedim düştü. hala beklemedeyim. o yüzden kendini çok sıkma
Doktor gec döllenme olabilecegini söyledi:) biz de boyle tahmin ediyoduk ama sevinmek icin erken mi bilemedim 25 inde ultrasyonda gorulecegini soyledi. Allahim daha kac gun varr :))
Ama bu bile bu kadar guzel bi duyguysa kucagimiza almak (Allah nasip ederse) nasil biseydir kim bilir:)))
Tum iyi dileklerinize cok tesekkur ederim canlar :) Allah hepimize guzel yavrular nasip etsin inşallah:)
Cok cok tesekkur ederim inş bekleyen herkesin olur..
belirtilerimiz cok benziyo canim benim de bugun yaptirdigim testte 25.01 cikti. Bana da gec döllenme olabilecigi soylendi. Zaten bizim tahminimiz de o yondeydi.
yalniz bana tekrar test yapmam gerektigini soylemedi. Su an ultradyonda gorulemeyecegi icin 25 ine randevu verildi..
Umarim iyi sonuclar aliriz canim Allah hayirlisini versin. .
25 i çok uzun bir süre ben bugün 4. kanımı verdim bence sen sor iyice Allah korusun düşük riski olursa anlayamazsın..ilaç verdi mi sana canım bana folic asit ve progestan verdii
canım eğer yaptırabilirsin 2 günde bir tekrar et kan testini.. 25 ine kadar beklemek yerine .. 48 saatte en az %60 artış olması gerekiyor,,genelde iki katı oluyor artışlar..............takibe almak faydalı
Cok tesekkur ederim canim. Dun vermistim testimi hafta sonu giriyo arayabu gun mu versem acaba
bugün büyük bi artış olmayabilir ama özel hastanelerin acillerine başvuru yapıp yarın yaptırabilirsin haftasonu ben 18 tl gibi bi ücrete yaptırmıştım haftasonu 1 saat sonra sonucu almıştım
Su anki ruh halimi cok iyi anlarsin saniyorum canim. Ama boyle mesajlar gercekten muthis moral veriyo. Allah razi olsun. Bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin Rabbim.
Sadece folik asit verdi canim. Hormon testlerim normal çıktı. . Ya aslinda doktorun ilgisizliginden şikayetçiyim. Bana başka bisey soylemedi. Pazartesi baska doktora randevu aldum canim. Umarim olumsuz şeylerle karsilasmayiz. Haberdar edelim birbirimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?