A anonim11 Üye Kayıtlı Üye 22 Kasım 2022 23 4 27 5 Kasım 2023 Konu Sahibi Siibeelll #21 FLZGUL .!.: Benim de 4.2 çıktı asıl günüme 2 gün var Genişletmek için tıkla... Hamile miymişsiniz peki? Benim adete 4 gün kala 4.47 çıktı. Sonucunuz ne oldu acaba benim durumum ne olacak çok merak ediyorum
FLZGUL .!.: Benim de 4.2 çıktı asıl günüme 2 gün var Genişletmek için tıkla... Hamile miymişsiniz peki? Benim adete 4 gün kala 4.47 çıktı. Sonucunuz ne oldu acaba benim durumum ne olacak çok merak ediyorum
S Siibeelll Üye Kayıtlı Üye 24 Kasım 2021 59 19 33 9 Kasım 2023 Konu Sahibi Siibeelll #22 anonim11 .!.: Hamile miymişsiniz peki? Benim adete 4 gün kala 4.47 çıktı. Sonucunuz ne oldu acaba benim durumum ne olacak çok merak ediyorum Genişletmek için tıkla... yok canım adet oldum aşılama yaptım onu bekliyorum şuan
anonim11 .!.: Hamile miymişsiniz peki? Benim adete 4 gün kala 4.47 çıktı. Sonucunuz ne oldu acaba benim durumum ne olacak çok merak ediyorum Genişletmek için tıkla... yok canım adet oldum aşılama yaptım onu bekliyorum şuan
A anonim11 Üye Kayıtlı Üye 22 Kasım 2022 23 4 27 10 Kasım 2023 Konu Sahibi Siibeelll #23 Siibeelll .!.: yok canım adet oldum aşılama yaptım onu bekliyorum şuan Genişletmek için tıkla... Ben de adet oldum bu sefer femara diye bir ilaç verdi doktor bakalım hayırlısı canım inşallah güzel sonuçlar alırsın
Siibeelll .!.: yok canım adet oldum aşılama yaptım onu bekliyorum şuan Genişletmek için tıkla... Ben de adet oldum bu sefer femara diye bir ilaç verdi doktor bakalım hayırlısı canım inşallah güzel sonuçlar alırsın