Beta hcg 4,1 çıktı yükselir mi

Siibeelll

Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2021
59
19
33
Merhaba kızlar dün test yaptırdım adet olmam gerekirken olmadım tansiyonum düşüyor diye dedim belki de vardır diye düşündüm . Sonra beta hcg 4,1 çıktı böyle olup yükselip hamile olduğunu öğrenen varmı hala adet olmadım günüm geçiyor .

kac gun gecikmeniz var. yukselebilir bir deger iki gun sonra tekrar verin insallah iki katina cikar

Henüz bugün 1 gün geciktim inşallah yükselir
Bende 6 deger cikmisti kimyasal gebelik oldu adet oldum yani degeriniz cok dusuk sizinde 5 in alti gebelik yok deniliyor testlerde ama 1 hafta sonra yine bi kan verin adet olmazsaniz

evet bende olmazsam tekrarlıcam teşekkür ederim
Folik asit kullaniyomusunuz gebeligi dusunmeye basladgnizda kullanmanizi soyluyor doktor planli gebelikse baslayin ihmal etmeyin bebek icin cok onemli folik asit ilk 3 ay gelisiminde

Yo kullanmıyorum ama başlıcam bugün
Ihmal etmeyin bol su tuketin bide bebekler anne karninda yinr ilk 3 ay suyla besleniyo daha sonrasnda yedgmz besinleri aliyo okuduklarmdan ogrendgm kadariyla su nekdar cok olursa vucudunuzda bebek okdar harektli ve gelisimi hizli oluyor okudum ve kendi deneyimlerim oyuzden paylasmak istedim insallah saglikli bir gebeliginiz ve dogumunuz olur

Ayyy inşallah öyleyimdir çok istiyorum 2.5 yıldır bu anı bekliyorum su içmeye başlıcam güzel önerileriniz için çok teşekkür ederim Allah razı olsun sizden

Ayyy inşallah öyleyimdir çok istiyorum 2.5 yıldır bu anı bekliyorum su içmeye başlıcam güzel önerileriniz için çok teşekkür ederim Allah razı olsun sizden
estagfurullah yardimci olabilirsem ne mutlu bana iliskiden sonra belinize yasrik koyup her seferinde ama yarim saat yatin ayaklarnizida dikin ben oyle yaptgm ay hamile kaldim tabikide nasip ozamanmis ama onunda faydasi oldgnu dusunuyorum D vitaminim eksikmis benim cok eksikmis 1 sene hamile kalmaya calstm olmadi kan verdim d vitamini almaya basladm 4. Ay hamile kaldim sukurler olsun degerlerinzede baktirin dotor kan verdgm ay bu degerlerle hamile kalmayi bekleme demisti bana diyete sokmustu beni ve cayi tamamen yasaklamisti

Bende değerlerime baktıracağım vardiyalı çalıştığım için zaman bulamıyorum en kısa sürede onu da halledeceğim

Degerim 2 cikmisti ama hic 2 olmazdi iki gun sonra tekrar kan verdim 7 olmustu çok şükür oglum suan 14 aylik

Benim de 4.2 çıktı asıl günüme 2 gün var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…