Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Henüz bugün 1 gün geciktim inşallah yükselirkac gun gecikmeniz var. yukselebilir bir deger iki gun sonra tekrar verin insallah iki katina cikar
Bende 6 deger cikmisti kimyasal gebelik oldu adet oldum yani degeriniz cok dusuk sizinde 5 in alti gebelik yok deniliyor testlerde ama 1 hafta sonra yine bi kan verin adet olmazsanizHenüz bugün 1 gün geciktim inşallah yükselir
evet bende olmazsam tekrarlıcam teşekkür ederimBende 6 deger cikmisti kimyasal gebelik oldu adet oldum yani degeriniz cok dusuk sizinde 5 in alti gebelik yok deniliyor testlerde ama 1 hafta sonra yine bi kan verin adet olmazsaniz
Folik asit kullaniyomusunuz gebeligi dusunmeye basladgnizda kullanmanizi soyluyor doktor planli gebelikse baslayin ihmal etmeyin bebek icin cok onemli folik asit ilk 3 ay gelisimindeevet bende olmazsam tekrarlıcam teşekkür ederim
Yo kullanmıyorum ama başlıcam bugünFolik asit kullaniyomusunuz gebeligi dusunmeye basladgnizda kullanmanizi soyluyor doktor planli gebelikse baslayin ihmal etmeyin bebek icin cok onemli folik asit ilk 3 ay gelisiminde
Ihmal etmeyin bol su tuketin bide bebekler anne karninda yinr ilk 3 ay suyla besleniyo daha sonrasnda yedgmz besinleri aliyo okuduklarmdan ogrendgm kadariyla su nekdar cok olursa vucudunuzda bebek okdar harektli ve gelisimi hizli oluyor okudum ve kendi deneyimlerim oyuzden paylasmak istedim insallah saglikli bir gebeliginiz ve dogumunuz olurYo kullanmıyorum ama başlıcam bugün
Ayyy inşallah öyleyimdir çok istiyorum 2.5 yıldır bu anı bekliyorum su içmeye başlıcam güzel önerileriniz için çok teşekkür ederim Allah razı olsun sizdenIhmal etmeyin bol su tuketin bide bebekler anne karninda yinr ilk 3 ay suyla besleniyo daha sonrasnda yedgmz besinleri aliyo okuduklarmdan ogrendgm kadariyla su nekdar cok olursa vucudunuzda bebek okdar harektli ve gelisimi hizli oluyor okudum ve kendi deneyimlerim oyuzden paylasmak istedim insallah saglikli bir gebeliginiz ve dogumunuz olur
estagfurullah yardimci olabilirsem ne mutlu bana iliskiden sonra belinize yasrik koyup her seferinde ama yarim saat yatin ayaklarnizida dikin ben oyle yaptgm ay hamile kaldim tabikide nasip ozamanmis ama onunda faydasi oldgnu dusunuyorum D vitaminim eksikmis benim cok eksikmis 1 sene hamile kalmaya calstm olmadi kan verdim d vitamini almaya basladm 4. Ay hamile kaldim sukurler olsun degerlerinzede baktirin dotor kan verdgm ay bu degerlerle hamile kalmayi bekleme demisti bana diyete sokmustu beni ve cayi tamamen yasaklamistiAyyy inşallah öyleyimdir çok istiyorum 2.5 yıldır bu anı bekliyorum su içmeye başlıcam güzel önerileriniz için çok teşekkür ederim Allah razı olsun sizden
estagfurullah yardimci olabilirsem ne mutlu bana iliskiden sonra belinize yasrik koyup her seferinde ama yarim saat yatin ayaklarnizida dikin ben oyle yaptgm ay hamile kaldim tabikide nasip ozamanmis ama onunda faydasi oldgnu dusunuyorum D vitaminim eksikmis benim cok eksikmis 1 sene hamile kalmaya calstm olmadi kan verdim d vitamini almaya basladm 4. Ay hamile kaldim sukurler olsun degerlerinzede baktirin dotor kan verdgm ay bu degerlerle hamile kalmayi bekleme demisti bana diyete sokmustu beni ve cayi tamamen yasaklamisti bende
estagfurullah yardimci olabilirsem ne mutlu bana iliskiden sonra belinize yasrik koyup her seferinde ama yarim saat yatin ayaklarnizida dikin ben oyle yaptgm ay hamile kaldim tabikide nasip ozamanmis ama onunda faydasi oldgnu dusunuyorum D vitaminim eksikmis benim cok eksikmis 1 sene hamile kalmaya calstm olmadi kan verdim d vitamini almaya basladm 4. Ay hamile kaldim sukurler olsun degerlerinzede baktirin dotor kan verdgm ay bu degerlerle hamile kalmayi bekleme demisti bana diyete sokmustu beni ve cayi tamamen yasaklamistiestagfurullah yardimci olabilirsem ne mutlu bana iliskiden sonra belinize yasrik koyup her seferinde ama yarim saat yatin ayaklarnizida dikin ben oyle yaptgm ay hamile kaldim tabikide nasip ozamanmis ama onunda faydasi oldgnu dusunuyorum D vitaminim eksikmis benim cok eksikmis 1 sene hamile kalmaya calstm olmadi kan verdim d vitamini almaya basladm 4. Ay hamile kaldim sukurler olsun degerlerinzede baktirin dotor kan verdgm ay bu degerlerle hamile kalmayi bekleme demisti bana diyete sokmustu beni ve cayi tamamen yasaklamisti
Degerim 2 cikmisti ama hic 2 olmazdi iki gun sonra tekrar kan verdim 7 olmustu çok şükür oglum suan 14 aylikMerhaba kızlar dün test yaptırdım adet olmam gerekirken olmadım tansiyonum düşüyor diye dedim belki de vardır diye düşündüm . Sonra beta hcg 4,1 çıktı böyle olup yükselip hamile olduğunu öğrenen varmı hala adet olmadım günüm geçiyor .
Masallah Allah im bekleyen herkese saglikli gebelikler nasib etsin insallahDegerim 2 cikmisti ama hic 2 olmazdi iki gun sonra tekrar kan verdim 7 olmustu çok şükür oglum suan 14 aylik
Degerlernizde iyi cikar insallahBende değerlerime baktıracağım vardiyalı çalıştığım için zaman bulamıyorum en kısa sürede onu da halledeceğim
Ayyy Allah size bağışlasın inşallah benimde değerim yükselirDegerim 2 cikmisti ama hic 2 olmazdi iki gun sonra tekrar kan verdim 7 olmustu çok şükür oglum suan 14 aylik
İnşallah çok teşekkür ederimDegerlernizde iyi cikar insallah
Benim de 4.2 çıktı asıl günüme 2 gün varMerhaba kızlar dün test yaptırdım adet olmam gerekirken olmadım tansiyonum düşüyor diye dedim belki de vardır diye düşündüm . Sonra beta hcg 4,1 çıktı böyle olup yükselip hamile olduğunu öğrenen varmı hala adet olmadım günüm geçiyor .
Bana şuan umut oldunuzDegerim 2 cikmisti ama hic 2 olmazdi iki gun sonra tekrar kan verdim 7 olmustu çok şükür oglum suan 14 aylik