Beta hcg 3400 ne demek?

Minikgirl35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2017
619
487
103
Arkadaşlar ben gebelik için test verdim sağlık ocağına E devletimde gözükmüyor. Aradım sonuç çıktımı diye evet dedi bayan, ama bende gözükmüyor beta hcg merak ediyordum dedim 3400 dedi . Ne demek ? Hiç başka birşey demedi, şuan gelin dr baksın dedi ama işten oraya gitmem uzun sürer . Yarın sabahtan gidiceğim?

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben gebelik için test verdim sağlık ocağına E devletimde gözükmüyor. Aradım sonuç çıktımı dile evet dedi bayan ala gözükmüyor beta hcg merak ediyordum dedim 3400 dedi . Ne demek hiç başka birşey demedi şuan gelin dr muz baksın dedi ama işten oraya gitmem uzun sürer . Yarın sabahtan gidiceğim?
Hamilesiniz, tebrik ederim, 4-5haftalığa uygun bu sonuç ama hastane referansına göre değişe biliyor🌸

Hamilesiniz, tebrik ederim, 4-5haftalığa uygun bu sonuç ama hastane referansına göre değişe biliyor🌸
Ya benim kafamı karıştırdıda normal falan dedi nasıl dedim, acaba hamile olduğumu bildiğimi mi düşündü kadın ya . Nasıl normal ama ben bayağı geciktim testlerdede pozitif çıkıyor dedim. Sonra referans aralığı ne dedim 0-1000 arası gözüküyor dedi. Ama siz 3400 demediniz mi çok değil mi referans aralığına göre dedim, üstünde olmuyor mu dedim. Evet dedi. Anlamadım ki hamilemiyim yani dedim ses kesildiği için anlaşılmamış olabilir dedi . Dilerseniz gelin dr baksın dedi bende sabah gelebilirim dedim yani bir halt anlamadım diyalogdan ben. Bu arada e nabızdada gözükmüyor sonuçlarım.

Ya benim kafamı karıştırdıda normal falan dedi nasıl dedim, acaba hamile olduğumu bildiğimi mi düşündü kadın ya . Nasıl normal ama ben bayağı geciktim testlerdede pozitif çıkıyor dedim. Sonra referans aralığı ne dedim 0-1000 arası gözüküyor dedi. Ama siz 3400 demediniz mi çok değil mi referans aralığına göre dedim, üstünde olmuyor mu dedim. Evet dedi. Anlamadım ki hamilemiyim yani dedim ses kesildiği için anlaşılmamış olabilir dedi . Dilerseniz gelin dr baksın dedi bende sabah gelebilirim dedim yani bir halt anlamadım diyalogdan ben.
Bu bettaya göre kese bile gözükür canım, en iyisi yarın bir doktora görün, belki ikiz falandır😁🤭böyle artım varsa ola bilir yani🌸adetin kaç gün gecikti?

Bu bettaya göre kese bile gözükür canım, en iyisi yarın bir doktora görün, belki ikiz falandır😁🤭böyle artım varsa ola bilir yani🌸adetin kaç gün gecikti?
9 gün gecikti . Hayır menopoza mı girdim acaba dedim ya . Hamile değilsem adette olmuyorum ben . Acaba menopozdada çift çizgimi çıkıyor dedim beynim yandı yani . Son adet tarihim 1 Marttı, 31 martta olmam lazımdı benim. Bugün 9 Nisan 2 kez hamilelik testi yapmıştım artı med pozitif çıkmıştı ama onlar yalancı çıkabiliyormuş diye test verdim. İkiz mi 9 gün için normal mi sence çok mu yükselmiş?

9 gün gecikti . Hayır menopoza mı girdim acaba dedim ya . Hamile değilsem adette olmuyorum ben . Acaba menopozdada çift çizgimi çıkıyor dedim beynim yandı yani . Son adet tarihim 1 Marttı, 31 martta olmam lazımdı benim. Bugün 9 Nisan 2 kez hamilelik testi yapmıştım artı med pozitif çıkmıştı ama onlar yalancı çıkabiliyormuş diye test verdim
Maşallah annesi bebiş geliyor, değerin güzel, in şe Allah ultrasyonda da görürürsün yarın🌸

Boşver o diyalogu canım hamilesin maşallah keseyi görürsün hatta belki kalp atışı bile duyarsın iki gün sonra git 🫠 hayırlı uğurlu olsun inşallah darısı bizlere olsun 💙🧿
Gözümle görmedim ya emin değilim kadının da ne dediği belirsizdi . Acaba 3400 ü de mi yanlış dedi . Ben olsam evet hamilesiniz falan derdim .anlaşılabilğr olması için normal deyince ne anlıycağım birde adetim gecikti diyorum e tamam gecikecek işte hamilesin gibi tepki bekledim yok tepkilerinden anlamadım birşey yani

Hamilesin, kesen görünebilir doktora gidersen, bebiş için erken biraz panik yapma, hayırlı uğurlu olsun, belki hamile olduğunu bildiğini zannetmiştir de normal yükseliyor falan diye demiştir hemşire

Gözümle görmedim ya emin değilim kadının da ne dediği belirsizdi . Acaba 3400 ü de mi yanlış dedi . Ben olsam evet hamilesiniz falan derdim .anlaşılabilğr olması için normal deyince ne anlıycağım birde adetim gecikti diyorum e tamam gecikecek işte hamilesin gibi tepki bekledim yok tepkilerinden anlamadım birşey yani
Ya bence beta degerin çok yüksek olduğu için gebeligini biliyosun sanmıştır. Genelde herkes kalp atışından keseden önce erkenden ogreniyolar takip ederek kana keseye kalp atışına gidiyorlar seninde öyle sanmıştır diye düşünüyorum. Bilgin dahilinde sanmıştır önceleri kan değeri verdin simdikini merak ediyosun sanmıştır.. kafaana takma bu durumu. Müsait olduğunda kadın doğumdan randevu al git canım hatta kendine iyi bir doktor belirle onunla hep ilerle 🌺

Ya bence beta degerin çok yüksek olduğu için gebeligini biliyosun sanmıştır. Genelde herkes kalp atışından keseden önce erkenden ogreniyolar takip ederek kana keseye kalp atışına gidiyorlar seninde öyle sanmıştır diye düşünüyorum. Bilgin dahilinde sanmıştır önceleri kan değeri verdin simdikini merak ediyosun sanmıştır.. kafaana takma bu durumu. Müsait olduğunda kadın doğumdan randevu al git canım hatta kendine iyi bir doktor belirle onunla hep ilerle 🌺
4 haftalık olunca 3400 normal değilmi öyle bakıyorum da benimde 4 Haftalık falan oluyor zaten beklentime göre . Yani 4 hafta önce denedim doğru orantılı sanki .Adet gecikmem 9 gün sadece. Birde ben Salı verdim testi yarın perşembe sağlık ocağından sonucu alıp . Hastaneye dr gitsem 3500 olmuş olur mu sizce 2 günde artış 100 artar mı yani. Kese 3500 gözüküyor sanırım Google göre?

4 haftalık olunca 3400 normal değilmi öyle bakıyorum da benimde 4 Haftalık falan oluyor zaten beklentime göre . Yani 4 hafta önce denedim doğru orantılı sanki .Adet gecikmem 9 gün sadece. Birde ben Salı verdim testi yarın perşembe sağlık ocağından sonucu alıp . Hastaneye dr gitsem 3500 olmuş olur mu sizce 2 günde artış 100 artar mı yani. Kese 3500 gözüküyor sanırım Google göre?
Bu değerden iki gün sonra 6000 7000arasinda olur, git sen doktora, hayırlı uğurlu olsun, 1500civarinda vajinal görünür 3000 civarından sonra karından görünür kese

Evet bende öyle duymuştum o vakte kadar artış olur canim zaten reglinden bu güne kadar geçenki zamana göre hesaplanıyor diye biliyorum. Senide doktor aydınlatır takilma

Bugün kadın doğuma gittim evet arkadaşlar hamileymişim alttan ultrasonla baktı. Bebek henüz görünmüyor dedi . Hcg testim sağlık ocağına gittim ilkten sonuçları aldım 3491 miş. Neyse o sonuçlarla dr baktı 10 gün sonra gel kalp atışlarını belki duyarız dedi. Ama bebek görünmedi . Kimyasal gebelik olabiliyormuş benim öyle olabilir mi dedim bebeği görmediğini söyleyince. Yok senin öyle bir durumun kesen gözüküyor çünkü dedi.

Back
X