Beta hcg 27

kayitlikullanici123

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2023
203
163
23
Merhabalar adetime 7 gün varken hafif bir leke geldi evde test yaptım pozitif çıktı hemen acile gidip kan testi verdim beta hcg 27 çıktı doktor biraz düşük hamile gibisin dedi sizce değer yükselir mi ya da gününe göre normal mi

adet gununden epey once yapmissin. adet zamaninda tekrar yap bence. simdilik gebelik var gorunuyor insallah saglikla ilerler degerin guzelce yukselir
Ya aslında test yapmak aklımda bile yoktu lekelenme olunca panik oldum sonra bi sevinçle aileme soyledim ve ya değilse diye pişman oldum inşallah hersey yolunda ilerler

Ben de dayanamayıp aileme söylemiştim. Ama nihayetinde, sağlıksız da olsa düşük da olsa bu insanlar senin ailen. Zor zamanında destek olacak insanlar. Seni yargılamazlar. O yüzden hiç erken söylemeyi dert etme
Teste de gelecek olursak tebrik ederim hamilesin kuzum. Regl günü tekrar yap istersen. 1000 değerde vajinal ultrasondan, 5000 değerde karından ultrasondan gözükür. Bilgin olsun 🥰

Ben de dayanamayıp aileme söylemiştim. Ama nihayetinde, sağlıksız da olsa düşük da olsa bu insanlar senin ailen. Zor zamanında destek olacak insanlar. Seni yargılamazlar. O yüzden hiç erken söylemeyi dert etme
Teste de gelecek olursak tebrik ederim hamilesin kuzum. Regl günü tekrar yap istersen. 1000 değerde vajinal ultrasondan, 5000 değerde karından ultrasondan gözükür. Bilgin olsun 🥰
Bu mesaj beni o kadar motive etti ki dünden beri ne ağlayacağımi bildim ne sevineceğim çok teşekkür ederim sizin gibi iyi insanlar iyi ki var 🤗zaten 2 yıldır vajinismus hastasiydim 3 ay önce iyileştim herseye panik yapıyorum biraz 😆

Merhabalar adetime 7 gün varken hafif bir leke geldi evde test yaptım pozitif çıktı hemen acile gidip kan testi verdim beta hcg 27 çıktı doktor biraz düşük hamile gibisin dedi sizce değer yükselir mi ya da gününe göre normal mi
Ben 21 le öğrendim canım 2,5 gün sonra tekrarladım 100 üzerinde çıktı. Gayet iyi bir değer ☺️🌸🙏🏻

Ya aslında test yapmak aklımda bile yoktu lekelenme olunca panik oldum sonra bi sevinçle aileme soyledim ve ya değilse diye pişman oldum inşallah hersey yolunda ilerler
bende temkinli ilerleyenlerdenim. 3 ay bitmek uzereydi mesela aileme soyledigimde 😊 oncesinde hep soyledim sevindik derken dusuklerim oldu herkes gecmis olsun icin geri aradi haliyle e o surectede insan tekrar tekrar konusunca uzuluyor o yuzden ben sureci uzun tutmustum

Ne güzel tebrik ediyorum inşallh sağlıkla kucağınıza alırsınız😊🙏🏻 benim de adet 5 gün gecikti beta 511 çıktı sizce iyi mi değer kızlar
Bence değeriniz çok güzel 2 3 güne bebeğin kesesi de gözüküyormus bildiğim kadarıyla 1000 de vajinal muayene ile 5000 de normal ultrasonda gözüküyormus sağlıkla kucağınıza alın 😊

Merhaba henüz gitmedim bugün veya yarın gideceğim inşallah keseyi görürüm gitmeye korkar oldum görünmez diye🥺
Bende aynıyım ne zaman gidecegimi bilmiyorum acaba bayramdan sonraya mi bıraksam diyorum perşembe 27 çıkan pazar 144 çıktı tekrar gitmeye korkuyorum ya yukselmezse diye

Bende aynıyım ne zaman gidecegimi bilmiyorum acaba bayramdan sonraya mi bıraksam diyorum perşembe 27 çıkan pazar 144 çıktı tekrar gitmeye korkuyorum ya yukselmezse diye
bence en az 1 hafta daha bekle.beta degerin 1500-2000 civari olunca kese gorunur aslinda sabirli olup hem keseyi hem kalp atisini beklemek daha iyi cnku erken gidince kese gorunuyor bebek gorunmuyor veya kalp atisi alinamiyor insan stres oluyor ozamanda

bence en az 1 hafta daha bekle.beta degerin 1500-2000 civari olunca kese gorunur aslinda sabirli olup hem keseyi hem kalp atisini beklemek daha iyi cnku erken gidince kese gorunuyor bebek gorunmuyor veya kalp atisi alinamiyor insan stres oluyor ozamanda
O zaman bayram bitisindeki gideyim ben kendimi boşuna strese katmayayım zaten daha regl günüm bugündü

X